как да махна малко мазнини?

04.01.07
10:28

Здравейте всички във форума, надявам се на помощ и съвет :D
Тренирам активно от около година и няколко месеца
активно в смисъл 3-4 пъти в седмицата във фитнес залата
съчетано с аеробно натоварване в парка 1-2 пъти
резултатите които постигнах за тази година са добри, поне мен ме удовлетворяват
проблема идва от това, че на определени места предимно корема и бедрата останаха
спомени (мазнини) от предишното ми безотговорно отношение към тялото и здравето ми
та се питам дали съчетанието на тренировките с хранителния режим на който съм и някаква добавка
биха дали резултат?
иначе съм висок 171 см.
тежа 75 кг.
ям по 1800-2000 калории на ден

Най-общо казано - да, ще дадат добър резултат. Но нека конкретизираме ... ако опишеш по-подробно тренировъчната си програма и хранителен режим, ще може да се определи на какво да наблегнеш и на какво не. Преди всичко бих споменал само, че свалянето на мазнини от конкретно място по тялото е доста сложно предизвикателство (аз никога не съм успявал :)).

04.01.07
10:45

не тренирам определени мускулни групи
пробвах нещо не се получи
или по точно не се концентрирам точно върху определени
тренировката ми е за цялото тяло
като редувам различни упражнения
естествено след преобладаващо бутащо следва противоположно
това за свалянето на мазнини от определени места ми е ясно :D
все пак на моя ръст тежах преди да започна тренировки 98 кг :shock:  :shock:
за крака предпочитам упражнение което да не развива прекалено мн мускулите
и без това са ми големи...врвят ми с една дума
а за корем съм прави всичко което ми е известно
включително вися с глава на долу от лоста и правя преси :D

придържам се към НВД
общо взето съм свел до към 17-20 % въглехидратите, за сметка на белтъчините и мазнините
имам сила и издражливост, алкохола е до минимум (само по повод), цигари ненавиждам
мисля че ако към всичко това прибавя и малко хранителни добавки всичко ще бъде ОК:)

Петко К - не пускай поредни мнения.

CE

05.01.07
11:01

Ако добавиш малко търпение ще е по-добре  :wink: Резултатите ще дойдат скоро  :)

05.01.07
16:49

:D добре казано, търпението ми е присъщо
но това скоро го чакам от около 3 години :D
днес говорих с един приятел който тренира отдавна
и може да се каже че почти спорта му е професия, не се бяхме виждали от доста време
разпитах и него за добавки и сваляне на мазнини от опр. места
...е и той каза че такова чудо няма...търпение :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1