проблемно рамо

05.01.07
18:31

Много почва да ме боли лявото рамо, сякаш нещо се прискрипва вътре, докато вдигам от наклон. При хоризонталния лег не ме боли нито при обратния само когато правя горна част. От какво може да е това ? и дали ще мине ако 1 седмица примерно не правя горна част ?

TH

05.01.07
20:02

ми може да е от неправилно изпалнение на упражненията

05.01.07
20:08

[quote author=“L07uUz”]Много почва да ме боли лявото рамо, сякаш нещо се прискрипва вътре, докато вдигам от наклон. При хоризонталния лег не ме боли нито при обратния само когато правя горна част. От какво може да е това ? и дали ще мине ако 1 седмица примерно не правя горна част ?

Аз също имах такъв проблем. Дадох си почивка лятото и като започнах пак всички контузии и т.н. бяха минали => почивката е лекарството:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1