02.03.04
01:00
Кажете ми някой анаболен стероид на хапове, който е най-малко вреден, че ми трябват да кача 5-10 КГ тука за 2-3 месеца.
И кажете в какво се изразава малката му вредност.
П.С. Нека само някой компетентен да отговори !
02.03.04
11:24
Stanazolol,не ароматизира,задържа вода,почти всичко,което си постигнал по време на цикъла се запазва след прекратяването му.Слабо андрогенен.Токсичен за черния дроб при големи дози.
Triabva li da se poema s 4ernodroben detoksikator ili neshto takova i kak se priema i kakvo rezultati moga da o4akvam ot edin cikyl ?
za kvi $ e ?
02.03.04
16:34
Pravil li si niakoga steroiden cikul ? ako ne si nai dobre e da zapochnesh s lek cikal s metan s koito pri pravilno iadene shte si kachish 5-6 kila
Anavar…бих казал че е безвреден,но е скъп а и няма да качиш кой знае каква маса с него...за това пък дава доста добър прираст на сила :)
az iskam da ka4a masa, a ne sila
ia mi obiasni po podrobno za metana, kakvi pari e i vsichko, koeto znaesh :wink:
vanisher, vanisher, samo kato q gledam taq tema i ti se iznervqm. Mnogo obi4am nqkoi kato mi kaje “trqbva da ka4a N kilograma za T vreme”. Mi pi4, qj, pii i trenirai i 6te gi ka4i6. Rano ti e o6te, ne zapo4vai sega sus steroidite za6toto 6te si ostane6 s toq rust nakraq i 6te mirqsa6. V nai-lo6iq slu4ai si kupi nqkoi prohormon - DHEA, Androstenedione ili Animal seriqta na Universal ako ima6 pari za neq:)))
i samo da ti kaja - “metan” izpolzvat kato sukra6tenie na metandrostenolone, koeto e ruskiq ekvivalent na bulgarskiq bionabol, a mislq s negovite pokazaniq i protivopokazaniq si zapoznat…
хехе,Почвам да се отчайвам в тоя форум 8)
абе хора...най-елементарни неща незнаете...според тебе от метана няма ли да качиш сила :?: ...ще качиш и то много...запомнете че със силата идва и масата :!: колкото повече сила толкова повече маса(естествено със добрата храна)
ХАХАХАХ IMTH не им се ядосвай братле мани ги !! Та значи като за първи цикъл ,курсове със станозол и анавар са за предпочитане пред ‘лек” цикъл с бионабол !!! Така е поради факта че тези стероиди са по-малко тохични и ароматизират по-малко и задържат по-малко вода. За масата съм апсолутно съгласен тя не идва със стероида ,с него идват само малко по-големия обем v sledstvie na zadruzkata na voda (kato pri bionabola i po-toxichnite steroidi) и разбирасе и масата но тя си зависи от храната и е правило ,че тогава се яде винаги повече и заради забързаната обмяна на веществата и метаболизма.
по-здрави и успех