Анаболен стероид на хапове

Темата е заключена.

02.03.04
01:00

Кажете ми някой анаболен стероид на хапове, който е най-малко вреден, че ми трябват да кача 5-10 КГ тука за 2-3 месеца.
И кажете в какво се изразава малката му вредност.
П.С. Нека само някой компетентен да отговори !

02.03.04
11:24

Stanazolol,не ароматизира,задържа вода,почти всичко,което си постигнал по време на цикъла се запазва след прекратяването му.Слабо андрогенен.Токсичен за черния дроб при големи дози.

02.03.04
12:54

Triabva li da se poema s 4ernodroben detoksikator ili neshto takova i kak se priema i kakvo rezultati moga da o4akvam ot edin cikyl ?
za kvi $ e ?

NA

02.03.04
16:34

Pravil li si niakoga steroiden cikul ? ako ne si nai dobre e da zapochnesh s lek cikal s metan s koito pri pravilno iadene shte si kachish 5-6 kila

02.03.04
18:59

Anavar…бих казал че е безвреден,но е скъп а и няма да качиш кой знае каква маса с него...за това пък дава доста добър прираст на сила :)

02.03.04
23:13

az iskam da ka4a masa, a ne sila
ia mi obiasni po podrobno za metana, kakvi pari e i vsichko, koeto znaesh :wink:

02.03.04
23:22

vanisher, vanisher, samo kato q gledam taq tema i ti se iznervqm. Mnogo obi4am nqkoi kato mi kaje “trqbva da ka4a N kilograma za T vreme”. Mi pi4, qj, pii i trenirai i 6te gi ka4i6. Rano ti e o6te, ne zapo4vai sega sus steroidite za6toto 6te si ostane6 s toq rust nakraq i 6te mirqsa6. V nai-lo6iq slu4ai si kupi nqkoi prohormon - DHEA, Androstenedione ili Animal seriqta na Universal ako ima6 pari za neq:)))

02.03.04
23:28

i samo da ti kaja - “metan” izpolzvat kato sukra6tenie na metandrostenolone, koeto e ruskiq ekvivalent na bulgarskiq bionabol, a mislq s negovite pokazaniq i protivopokazaniq si zapoznat…

03.03.04
00:19

хехе,Почвам да се отчайвам в тоя форум 8) 

абе хора...най-елементарни неща незнаете...според тебе от метана няма ли да качиш сила :?:  ...ще качиш и то много...запомнете че със силата идва и масата :!:  колкото повече сила толкова повече маса(естествено със добрата храна)

03.03.04
01:11

ХАХАХАХ IMTH не им се ядосвай братле мани ги !! Та значи като за първи цикъл ,курсове със станозол и анавар са за предпочитане пред ‘лек” цикъл с бионабол !!! Така е поради факта че тези стероиди са по-малко тохични и ароматизират по-малко и задържат по-малко вода. За масата съм апсолутно съгласен тя не идва със стероида ,с него идват само малко по-големия обем v sledstvie na zadruzkata na voda (kato pri bionabola i po-toxichnite steroidi)  и разбирасе и масата но тя си зависи от храната и е правило ,че тогава се яде винаги повече и заради забързаната обмяна на веществата и метаболизма.

по-здрави и успех

03.03.04
11:35

aham iasno…emi znachi kakto Topolata kaza za rysta mi….Ne sym mnogo visok zatova mi triabva nesheto koeto da ne mu vlizae ili da vliae polojitelno kolkoto do metanyt znam che kalciral kostite….

P.S.Topolata az na tebe v u4ilishte ti kaja na tebe…kolko boi….  :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1