да питам за щанга

Темата е заключена.

05.01.07
20:54

имам една 6танга в гаража,оба4е тя става само за вдигане,като 6тангистите дет вдигат .ас ходя на зала ама да питам
ако вдигам 6тангата всеки ден 6те трупам ли мазнини?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 15:41.

05.01.07
21:11

Няма никаква логика в поста ти. Мазнините се трупат от неправилно разпределяне и приемане на храната и заседнал живот. Как може да натрупаш мазнини от физическа деиност замисли се. Ако целта ти са мазнини хапваи пържено сладки работи и мазнотии. И един съвет замени 6т с щ  :!:

MO

05.01.07
23:45

[quote author=“mmaarrttiinn”]имам една 6танга в гаража,оба4е тя става само за вдигане,като 6тангистите дет вдигат .ас ходя на зала ама да питам

Айде да ми обясниш каква е разликата между щангисткият лост и този за bodubuilding, защото тренирам с щангистки от три години

06.01.07
03:42

[quote author=“mmaarrttiinn”]имам една 6танга в гаража,оба4е тя става само за вдигане,като 6тангистите дет вдигат .ас ходя на зала ама да питам ако вдигам 6тангата всеки ден 6те трупам ли мазнини?

Според мене не си задал въпросът ти както трябва и не те разбирам ,незнам дали съм само аз .Като я вдигаш ... Това е много общо понятие.

06.01.07
14:46

[quote author=“mmaarrttiinn”]имам една 6танга в гаража,оба4е тя става само за вдигане,като 6тангистите дет вдигат .ас ходя на зала ама да питам

Прочети малко из форума, преди да пишеш, и задай по - ясен въпрос, че в момента никой не може да ти отговори. И си оправи правописа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1