02.01.07
23:19
Искам да попитам и за това значи на 17г сам и си ходя на даскало самоче там нямам голям избор на храна има еднин магазин в двора.Интересува ме какво да си копувам от него защото четох някаде в форома да избягвам тестените изделия а аз редовно си ям пица от този магазин каква храна трябва да си взимам и каква не?
Кажи първо какво искаш да постигнеш и тогава може да се определи какво да ядеш :roll:
Еми като заначало май ще трябва да кача маса 17 г сам 190 висок и сам 70 кила
Аз лично преди си носех храна от дома във купички (от тези където се затварят плътно) Най-често си носех варен ориз със пресно мляко ,варени и печени картофи , извара със маьонеза (поне аз така я предпочитам защото без маьонезата ми се струва безвкусна и немога да я ям) както и други. А доколкото в стола на училището не се сещам какво хубаво продават ...
То е по-скоро магазин не стол има сякви видове вафли закуски.И искам да знам дали може да ям нещо от там щото не м исе макна от нас :lol: секи ден.Предлагат най-обикновенни закуски -пици милинки баници и т.н.
мерси за отговора все пак
1-2-3 кофички кисели млека, разбити. Друго не ти трябва.
Ако искаш да си по културен вземи си сламка. :lol:
ами носи си от вкъщи някой сандвич с повечко месо (с много месо), мисля, че не е проблем. Айрян може, но сандвича трябва да присъства :)
Ох и аз имах същия проблем, но уви реших го.. : храна от нас кисело млекце 2-3 кофички, ябълки, сандвичи с пилешки пържоли. Е верно е че като ме гледаха съучениците( те и още си ме гледат) ми казваха “абе Весо да не би да охранваш класа?”, тъй като чантата ми тежи двойно повече така.... :)
06.01.07
12:32
Мойта комбинация е [ядки100гр(фъстъци или кашу)= ~ 20гр. растителен белтък] + [ http://www.umc.bg/id-49/.html плодово мляко фибела или кисело мляко=~ 15 гр. белтък] на голямото междучасие:twisted: , а на малките нещо сладко с няква напитка :oops: :oops: :oops: , НО към март месец почвам да праа релеф и ше тртябва и аз май с кутиите да идвам, а не стига че с ядките и млекото им е смешно на съочениците а с кутиите не ми се мисли какво ше е, ако имате други съвети за хранене в даскало давайте, че съм последна година
П.С. НЕ си взимайте айран, нема смисъл щото не получавате никъв белтък от него
те и моите съученици като ходих на даскало отначалото се смееха, ама впоследствие придобиха респект.
06.01.07
14:00
Същата работа, че и даскалите ме занасяха, но за мен значение няма, защото се храня здравословно.
Решението на проблема е да си носиш от вас храната. Преди когато не тренирах в 8 клас пуцях яко сандвичи с майонеза от училищния стол, после започнах да тренирам и промених храненето си и започнах да си нося пържоли и ориз. В началото те гледат като полезно изкопаемо, но после ти свикват. Даже зарибих някои да си носят и те разни храни от вкъщи. Хич да не ти пука какво говорят, важното е да се развиваш и да се храниш с това което трябва, пък после на пролет като свалиш тениската да се чудят от какво си станал с “ей такива ръце” :lol:
07.01.07
12:16
Носи си от вас....Не виждам причина да ти се смеят съучениците.Аз даже евала праа на тези кадето като мене си носят ядене в чантата (а те са доста малко...)Аз учебници не носа отивам в у-ще зада ям :lol:
11.01.07
17:25
Аз днеска си зех в кутия два сандвича (свинска пържола с 2 филии бонус) и очудващо съучениците го приеха добре, но все още не смея пиле с ориз да си взема :oops:
11.01.07
18:34
Да ве значи,мама му стара,имам абсолютно същия проблем :lol: Купих си мусака и едно кисело мляко,то не бяха подигравки,не бяха простотии.Заобградиха ме и ме гледаха ,даже и клипче май ми правиха на мен и на още един, присъединил се към здравословното хранене.Все още ми е гадно да ме гледат, затова избягвам или в някое заведение освен да го ям,друго не виждам.Пиле с ориз не мога да донеса ,голям смях ще падне,може и в vbox7 да се видя :roll: :lol:
11.01.07
22:17
[quote author=“introducer”]Да ве значи,мама му стара,имам абсолютно същия проблем :lol: Купих си мусака и едно кисело мляко,то не бяха подигравки,не бяха простотии.Заобградиха ме и ме гледаха ,даже и клипче май ми правиха на мен и на още един, присъединил се към здравословното хранене.Все още ми е гадно да ме гледат, затова избягвам или в някое заведение освен да го ям,друго не виждам.Пиле с ориз не мога да донеса ,голям смях ще падне,може и в vbox7 да се видя :roll: :lol:
Ами решението е да ги напсуваш на майка и да ги заплашиш с побой ,при мен върши работа повярвай.
Наскоро дори ядох леща си бях взел в една кутия ,на училище не съм ял може би само сърми ,но като се замисля е добра идея.....
[quote author=“morphey”][quote author=“introducer”]Да ве значи,мама му стара,имам абсолютно същия проблем :lol: Купих си мусака и едно кисело мляко,то не бяха подигравки,не бяха простотии.Заобградиха ме и ме гледаха ,даже и клипче май ми правиха на мен и на още един, присъединил се към здравословното хранене.Все още ми е гадно да ме гледат, затова избягвам или в някое заведение освен да го ям,друго не виждам.Пиле с ориз не мога да донеса ,голям смях ще падне,може и в vbox7 да се видя :roll: :lol:
Ами решението е да ги напсуваш на майка и да ги заплашиш с побой ,при мен върши работа повярвай.
Наскоро дори ядох леща си бях взел в една кутия ,на училище не съм ял може би само сърми ,но като се замисля е добра идея.....
Хахаха така човек трябва да не ти пука. Аз кат седна в голямото отварям кутиятя , пържолка , ориз , картофи , понякога яйца и сички кат почнат , ” Аи стига ве мириши мо гадно ве на запартък”. И аз им са смея и им казвам че аз ям пържола пък те не . Ае трябва да не те е*е.
8) А по темата - те хората ти казаха пържоли , сандвичи и така нататъка от вас. А иначе ако не ти се носи , 50 гр фъстъци 1 банан и 1 кисело мляко. Но наистина е добре да си носиш.
13.01.07
15:43
Аз ям дюнерчета
С бьрз метаболизьм сьм и дюнерите са по доброто решение отколкото
да си мькна пиле с ориз
13.01.07
17:19
[quote author=“Bad_Boy_Killer”]Аз ям дюнерчета
да си мькна пиле с ориз
А белтъчини от къде?
Ние сме само момчета в класа и изобщо не се притеснявам да правя такива работи защото от 18 момчета клас 10 ходят на фитнес и почти всеки си носи храна на даскало :)
[quote author=“predator88”][quote author=“Bad_Boy_Killer”]Аз ям дюнерчета
да си мькна пиле с ориз
А белтъчини от къде?
Сигурно от пилешкото в дюнера. Като вкара 5-6 става като пилешка пържола :lol:
18.01.07
21:08
Аз си нося сандвичи с месо първото междучасие(на блокове съм) и пшеница в кутия второто.Бъзикат се,ама не като подигравки а просто така.
[quote author=“predator88”][quote author=“Bad_Boy_Killer”]Аз ям дюнерчета
да си мькна пиле с ориз
А белтъчини от къде?
От пилешкото сигурно :lol:
19.01.07
15:38
То и аз почвам да си нося храна вече на даскало....
От моя клас момчетата нищо няма да кажат, ама тъпите кучки може да са смеят...е*ал съм ги в кухите лейки....
15.02.07
09:20
Ето едно алтернативно решение !
За 2ра година ще почвам да чиста с кардио и диета докато съм на даскало.
Забравете тея глупости за присмешки и криене по заведенията, ако не искате да си носите конкретизирани менюта от вкъщи препоръчва 1 кисело мляко с 1 вафла (да речем Хипер).
Това го правиш в 10 и нещо и чакаш за обяда в 12-13ч.
Тук преди някои да ревне че вафлата била калорична ще кажа че рано сутрин това не прече, организма си върши работата до края на деня няма и помен от нея ....
о аз какви глупости съм си носила в училище....в всяка чанта имам сламка и лъжичка ако си взема мляко или извара :lol: носила съм си пилешки пържолки яйце ориз.....нека се смеят после тъпите дебелани ме питат как имам това тяло (докато се тъпчат с нещо разбира се) :D
15.02.07
15:16
Хммм прати пикче да ти видим тялото :P
15.02.07
21:20
Вчера си взех яйчни белтъци с пълнозърнест какви смехове бяха само
Мммм да яйцата понамириват ама да не та е*е. :lol: 1 псувня и е решен проблема .