Нещо за висока физическа издражливост?

05.01.07
04:23

Здравейте!Питането ми към вас е какви витамини или др. медикаменти (креатин и т.н.) трябва да вземам тъй като съм подложен на голям физическо натоварване почти всеки ден!Тренирам в НСА тласкане на гиуле и хвърляне на диск. След 20ти този месец ме очакват състезания на които държа да се представя добре.Относно дневната ми тренировка е доста обемна тичане ,скачане на препядствия,бягане по стълби ,тласкане на гиуле.. звучи доста стряскащо като се има предвит че това го правя 4,5 дни в седмицата.. ПЛС ако някои може да ми препорача нещо да пише надяам се на бърз одговор  :wink:
П.С. Оринтирова1но висок 182см,9095kg ,като се има предвид че по голямата част от масата е мусколна добита по естествен път :!:  Благодаря предварително надявам се да ми влезете в полужението :)

05.01.07
07:40

Това, което тренираш да не е тласкане на гюле  :idea:

05.01.07
12:21

[quote author=“shemeta”]Това, което тренираш да не е тласкане на гюле  :idea:

може може ...
може и гиоле , може и дюле  :lol:

По темата , само не разбрах сила ли ти трябва издръжливост ли ... ако е за сила може да си вземеш някои креатин (препоръчвам ти КРЕ-Алкалин)
по добре деиства от монохидрата (имам преки наблюдения) . Той ще ти помогне за сила .

При толкова активен спорт не може да минеш само с 1 добавка. Трябва ти  здраво възстановяване. За хранене няма да казвам защото не може да не си наясно. Креатин, протеин, витаминен пак и BCAA да кажем.

05.01.07
14:41

Мда обаче се е сетил малко късно щом на 20 има състезание ... АКо беше казал 2-3 седмици по рано щеше да е много по добре ... НО се пак да подкрепям колегата при положение че не сикашсамо за състезанието но и за попринцип да ги пиеш тея работи ... Иначе и само креатина и бцаа щи свършат работа .

06.01.07
03:56

Пичове мерси за одговора!Състезанията ми ще са в края на месеца някаде определено ще трябва да пия някакви възтановяващи тъи като органзима  ми има нужда и аз трябва да му го набавя :)Някой ми препоръча Б12 ам ще трябва да го разуча с какво то би ми помогнало. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1