04.01.07
22:47
искам да си купя протеин на тази фирма, защото цените ми се сториха изгодни и ако някои е ползвал техни продукти да каже мнението си за тях
04.01.07
22:50
Нищо не става с тва.
04.01.07
22:58
[quote author=“Devil_May_Cry_”]искам да си купя протеин на тази фирма, защото цените ми се сториха изгодни и ако някои е ползвал техни продукти да каже мнението си за тях
по добре NUTRIM 8)
04.01.07
23:43
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Devil_May_Cry_”]искам да си купя протеин на тази фирма, защото цените ми се сториха изгодни и ако някои е ползвал техни продукти да каже мнението си за тях
по добре NUTRIM 8)
Доказателства ??? Не знам от къде ги измисляте тия неща винаги. В момента пия Ultra Whey Pro Instant на JC разбива се перфектно има страхотен вкус и не ми се струва лош.Някой правил ли му е изследване за да каже дали е лош или не ?
05.01.07
11:43
Стига с тея изледвания бе хора. Пийте и ако имате резултат хубаво ако не значе не е за вас .
Изследвания .....
[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Devil_May_Cry_”]искам да си купя протеин на тази фирма, защото цените ми се сториха изгодни и ако някои е ползвал техни продукти да каже мнението си за тях
по добре NUTRIM 8)
Доказателства ??? Не знам от къде ги измисляте тия неща винаги. В момента пия Ultra Whey Pro Instant на JC разбива се перфектно има страхотен вкус и не ми се струва лош.Някой правил ли му е изследване за да каже дали е лош или не ?
Още ли има балъци, които си мислят, че степента на разтваряне и вкуса са критерии за качеството на един протеин? Пич, това са едни от най-големите боклуци на пазара, има много теми по въпроса във форума. И малкото пари, които даваш ги даваш на вятъра.
05.01.07
18:37
[quote author=“butthead”][quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Devil_May_Cry_”]искам да си купя протеин на тази фирма, защото цените ми се сториха изгодни и ако някои е ползвал техни продукти да каже мнението си за тях
по добре NUTRIM 8)
Още ли има балъци, които си мислят, че степента на разтваряне и вкуса са критерии за качеството на един протеин? Пич, това са едни от най-големите боклуци на пазара, има много теми по въпроса във форума. И малкото пари, които даваш ги даваш на вятъра.
Не бе чакай малко сега !!! Аз не казвам,че вкуса и степента на разтваряне е критерий.Знам,че не са на нивото на OH,Biotech,Universal и други подобни,но искам да питам от къде знаете,че точно този протеин е лош.Направил си му изследване на съдържанието белтък ?
Имам един приятел който работи в полицията и ми е разказвал как търговията с хранителни добавки е една голяма далавера.Как протейни внасяни от СаЩ в бг се разпчетатват и се пълнат с много по нискокачествен белтък и се продават на свръх огромните цени.Показвал ми е снимка точно на ОH около 30 чувала които са били преразпечатвани.
Ако искате ми вярвайте.Аз предпочитам да си хапна пилешко месце рибка и да ям сварени яйца ,вместо да давам пари за ОХ или Юнивърсал.
Пил съм на Юнивърсъл мега мас 3000 !!! От това по-голям боклук няма.Имаше вкус на умряла катерица която преди да умре се е назобила с тебишир !!! Да не говориме,че беше толкова сладък,че направо докато го пиех се чуствах отвратително.
А за JC-то ... ми много ясно,че са боклуци,но поне стават да ти подържат психиката и да си мислиш,че като ги пиеш правиш нещо.
Ми дай да ги видим и ние тези снимки. Нали се сещаш, че всеки може да си напише такова нещо и да оплюе някоя фирма. А специално за JC изследване не е необходимо - достатъчно е да им погледна етикета. Виж тук:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=199849&highlight=sumnambul#199849
Поне да се бяха постарали да избарат малко по-грамотен етикет; и искат аз да им повярвам, че в кутията има нещо по-различно от соево брашно плюс разни оцветители и подсладители.
“А за JC-то ... ми много ясно,че са боклуци,но поне стават да ти подържат психиката и да си мислиш,че като ги пиеш правиш нещо.”
Пич, от протеина се иска да върши работа не да ти поддържа психиката. Иначе за първата част си напълно прав.
06.01.07
00:05
[quote author=“butthead”]Ми дай да ги видим и ние тези снимки. Нали се сещаш, че всеки може да си напише такова нещо и да оплюе някоя фирма. А специално за JC изследване не е необходимо - достатъчно е да им погледна етикета. Виж тук:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=199849&highlight=sumnambul#199849
Поне да се бяха постарали да избарат малко по-грамотен етикет; и искат аз да им повярвам, че в кутията има нещо по-различно от соево брашно плюс разни оцветители и подсладители.
“А за JC-то ... ми много ясно,че са боклуци,но поне стават да ти подържат психиката и да си мислиш,че като ги пиеш правиш нещо.”
Пич, от протеина се иска да върши работа не да ти поддържа психиката. Иначе за първата част си напълно прав.
Виждам,че си си изпатил от протеини на тази фирма :? За снимките ! И да искам не мога да ги постна в нета,защото са собственост на полицията.Никой не карам да ми вярва.Това дето каза всеки може да оплюе някоя фирма е така,но по тази логика може да се оплюе и JC-то.
“Пич, от протеина се иска да върши работа не да ти поддържа психиката. Иначе за първата част си напълно прав.”
Да,ама нали знаеш,че психиката е най-коварното нещо на света.То аз преди си имах впечатления ,че от про голда ми растат мускулите
:lol: :lol: :lol: то даже без да тренираш само като им четеш етикетите на някои бг протеини и ти растат мускулите :lol: :lol:
[quote author=“Devil_May_Cry_”]искам да си купя протеин на тази фирма, защото цените ми се сториха изгодни и ако някои е ползвал техни продукти да каже мнението си за тях
По-добре си купи нещо по-скъпо ,но да знаеш че ще направиш нещо със него . Отколкото да дадеш 15 лева за 1 килограм примерно и да не качиш нищо. Препоръчвам ти Ultra Whey Pro 54 лева 2 килограма и при правилен хранителен режим не те очаква нищо лошо :lol:
П.П НА ВСЕКИ ,ВСИЧКО МУ ДЕЙСТВА РАЗЛИЧНО (според организмът)
Тея снимки са само в сънищата ти според мен. Аз за разлика от теб не говоря празни приказки, защото най-елементарното нещо, което можеш да направиш е да си купиш такъв протеин и да видиш, че пише същото на етикета.
И не ми говори за психика ако обичаш. Ти като си куха лейка и си мислиш, че лайното е протеин, и от това ти пораства ръчичката от 33 на 34 см продължавай в същия дух. Явно работи. Ама не ми говори за боклуците на JC повече.
Sorry, модератора за “куха лейка”, ако искаш скарай ми се.
Кажи ми само ако си поръчаш от bb.com как си я представяш тази работа,че ще ти пълнят протеина с нишестета ?
Ти знаеш ли за какъв контрол става дума ?
Ако поръчвате от bodybuilding.com мога 100% да ви гарантирам,че каквото са произвели ОН,това ще пиеш...
Митничарите каква изгода имат да ти пълнят протеина с нишесте... ?
А пък и той се пренася с куриер, който най-често пътува със самолет,така че...
Виж ако си вземеш от някой магазин за добавки...там наистина има опастност...
Щом вкуса на JC е невероятен,ако опиташ CN сигурно ще умреш от кеф :shock:
06.01.07
10:43
Стига спорели, Пил сам го точно 4 пъти от които 2 го повърнах ПФУУУ :evil:
06.01.07
12:18
От “якия” вкус на JC вече мразя ягодата като плод... :wink:
06.01.07
14:19
[quote author=“butthead”]Тея снимки са само в сънищата ти според мен. Аз за разлика от теб не говоря празни приказки, защото най-елементарното нещо, което можеш да направиш е да си купиш такъв протеин и да видиш, че пише същото на етикета.
И не ми говори за психика ако обичаш. Ти като си куха лейка и си мислиш, че лайното е протеин, и от това ти пораства ръчичката от 33 на 34 см продължавай в същия дух. Явно работи. Ама не ми говори за боклуците на JC повече.
Sorry, модератора за “куха лейка”, ако искаш скарай ми се.
леле човек,защо ми се нахвърляш с такава злоба бе О_О Нито защитавам JC нито пък си мисля,че като пия да речем Pro Gold ми расте “ръчичката от 33 на 34 см”.Просто казвам,че абсолютно всичко е възможно.Аре няма да отричаш,че преди да се направи изследване на Pro Gold почти 60% от форума го хвалеха и викаха,че това е най-добрия протеин в България !!! По същата логика ми е интересно как разбирате,че OH действа ??? Да не би като го пиете и мускулите да растат без трен О_о не разбира се.80 % са тренировки и хранене ! Останалите 20% са протеина за 120 лв килото ли там колко е.Нямам абсолютно нищо против OH или другите американски фирми.Просто аз лично не бих си купил (това не означава,че задължително ви казвам и на вас “ооо не си купувайте пичове това е бля бля бля”)
И да ти кажа причината поради която си купих JC -то беше фъфленето на продавача който 2 часа ми обяснява как това бил продукт на “спорт Фарма” , как идвали в бг и само ги пакетирали тука ,как Карабиберов бил еди къв си бля бля бля.В магазина бях отишъл да си купя суроватката на Biotech,но тя беше свършила.И грешката си е изцяло моя ,че си купих въпросния протейн.Острата ми реакция не беше защо JC е боклук,а защо винаги се заклеймява българското без да има основателна причина.Nutrim са боклуци...арееее всички бг добавки са боклуци.Това може и да е вярно,но не сме сигурни без да се докаже с изследване.Има една вероятност която не е проверена.Ще дам най-простия пример...българския трибестан е един от най-качествените в света !!! И самия Маркус го рекламира.
И пич @butthead (то до някъде ника оправдава) не избързвай с реакцията си преди да си осмислил това което съм написал.
По-здрави
[quote author=“DJПетко”]Кажи ми само ако си поръчаш от bb.com как си я представяш тази работа,че ще ти пълнят протеина с нишестета ?
Ти знаеш ли за какъв контрол става дума ?
Ако поръчвате от bodybuilding.com мога 100% да ви гарантирам,че каквото са произвели ОН,това ще пиеш...
Митничарите каква изгода имат да ти пълнят протеина с нишесте... ?
А пък и той се пренася с куриер, който най-често пътува със самолет,така че...
Виж ако си вземеш от някой магазин за добавки...там наистина има опастност...
Щом вкуса на JC е невероятен,ако опиташ CN сигурно ще умреш от кеф :shock:
А и DjПетко ако си поръчаш от bb.com едва ли ще има подобно нещо.Това което на мене са ми казали и показали бяха чували с протеин които са били вече внесени в страната с истинското си качество,но въпросната фирма дистрибутор и магазина който ги продава го правят това с цел по-голяма печалба.
ПАК КАЗВАМ НЕ ОПЛЮВАМ САМАТА ФИРМА OH .Това становище си остава само за мене и не искам другите да си помислят,че пускам “не вярна информация”
Преди доста време мислех да напиша тема по въпроса,но се сетих,че веднага щях да бъда оплют и едва ли не линчуван и се отказах.
П.П 2 Аууу на какво попаднах http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=21949 О_О това малко или много доказва нещата за които ви говоря !!!
Абе колкото и да си патриот :D нема кво хубаво да се каже за бг добавките аз бих се изразил с 2 думи не струват а продавача е нормално да ти говори суперлативи него тва му е работата. аз лично на тея от пиротска много вяра им нямам въпреки че от тях си зимам най често поръчването също е вариянт а добре е ако имаш някой приятел в щатите или който ще ходи до там и на него му поръчваш или да ти го донесе или да ти го прати като колет ама лично от негово име (въпреки че тая работа с колетите е малко мудна а и често се затриват :? )
06.01.07
15:52
Съгласен съм на 100% с мнението ти пич.Ако си го поръчам директно от чужбина няма да се притеснявам.
07.01.07
04:25
Много ясно ,,кои каквото има таквоз хвали,, селски лаф ама като се позамислиш малко си е така сорри за набутвацията за дето си го взел тоз боклук :? и аз докато стигна до правилният избор съм се набутвал доста мангизи за добавки които са страшно скъпи ама и не деистват