Относно опаковането на Universal Nutrition

06.01.07
01:21

Интересува ме опаковките на Universal Nutrition имат ли някаква защита ?
Вземах си креатин и не забелязах нито найлон на капачката(както Оptimum Nutrition), отвътре нямаше хартиено залепено на гърлото :?  :roll:

[quote author=“bisolini”]Интересува ме опаковките на Universal Nutrition имат ли някаква защита ?
Вземах си креатин и не забелязах нито найлон на капачката(както Оptimum Nutrition), отвътре нямаше хартиено залепено на гърлото :?  :roll:

Това не е нормално. Винаги трябва да има бяла лепенка с надписи “sealed for your protection” .. най-малкото по закон са задължени. Явно продавачът те е прекарал.

06.01.07
09:09

Преди два месеца си взех суроватка на Ultimate Nutr. от Пиротска също нямаше.

06.01.07
09:52

Аз съм пил креатин на Универсал 300гр и имаше съЩата бяла хартия с надписът  както и други на Оптимум.Поръ4вал съм ги отвънка не от България,ве4е остана и да разреждат и вносните протеини и други добавки за да могат да  пе4елят пове4е  :evil: не прекаляват ли

РО

06.01.07
11:23

[quote author=“bisolini”]Интересува ме опаковките на Universal Nutrition имат ли някаква защита ?

по принцип на universal имат найлон на капачката  :o

06.01.07
12:05

Универсал принципно имат. Ако нямат....явно Карабиберов върти някакви номера.
Също така виж дали стикера Sealed for your protection не се е залепил за капака и да не можеш да го видиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1