06.01.07
01:21
Интересува ме опаковките на Universal Nutrition имат ли някаква защита ?
Вземах си креатин и не забелязах нито найлон на капачката(както Оptimum Nutrition), отвътре нямаше хартиено залепено на гърлото :? :roll:
06.01.07
04:21
[quote author=“bisolini”]Интересува ме опаковките на Universal Nutrition имат ли някаква защита ?
Вземах си креатин и не забелязах нито найлон на капачката(както Оptimum Nutrition), отвътре нямаше хартиено залепено на гърлото :? :roll:
Това не е нормално. Винаги трябва да има бяла лепенка с надписи “sealed for your protection” .. най-малкото по закон са задължени. Явно продавачът те е прекарал.
Преди два месеца си взех суроватка на Ultimate Nutr. от Пиротска също нямаше.
06.01.07
09:52
Аз съм пил креатин на Универсал 300гр и имаше съЩата бяла хартия с надписът както и други на Оптимум.Поръ4вал съм ги отвънка не от България,ве4е остана и да разреждат и вносните протеини и други добавки за да могат да пе4елят пове4е :evil: не прекаляват ли
06.01.07
11:23
[quote author=“bisolini”]Интересува ме опаковките на Universal Nutrition имат ли някаква защита ?
по принцип на universal имат найлон на капачката :o