Вьпросче!

06.01.07
13:55

Здравейте на всички и за много години!
Така имам едно питане.Аз се занимавам с бойни икзуства от доста години в момента се занимавам с кик-бокс и понякога чувствам някаква отпадналост и на тренировки(понякога) ми се спи едно такова :).Пиех преди тренировка изостар,ред бул и тн.,но ефекта поне при мен е краткотраен.Та вьпроса ми е може ли да ми препорьчате нещо как да кажа за постоянен тонус :).Не знам нещо амино киселини да си взема.Сила и издрьжливост си имам,но.. незнам нещо от крьвното ли е...
Мерси предварително

06.01.07
16:32

За преди тренировка взимай L Карнитин и ще забравиш за умората (поне аз съм така) :)

07.01.07
04:02

За да минеш по тънко пии едно кафе преди трен с по малко захар,на мене ми деиства супер

VI

07.01.07
20:18

Искам да ви питам за креатина.Значи взимал съм само протеини.Почнах да пия креатин,в момента правя заереждащи но имам проблем.Не спирам да пикая.Страхувам се че изхвърлям голяма част от креатина.пия го 4 пъти на ден по 5гр.Тр ли да го намаля а има ли вероятност да е от нещо друго.

07.01.07
22:06

[quote author=“viktor4o19”]Искам да ви питам за креатина.Значи взимал съм само протеини.Почнах да пия креатин,в момента правя заереждащи но имам проблем.Не спирам да пикая.Страхувам се че изхвърлям голяма част от креатина.пия го 4 пъти на ден по 5гр.Тр ли да го намаля а има ли вероятност да е от нещо друго.

Може и да е от водата което поемаш през денят

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1