29.12.06
01:06
Случайно видях това и ми направи впечатление че ина аргинин и алфа-кетоглутарат.Доколкото знам ААКГ е основна съставка на азотните бустери.Тука го виждам това нещо ама май не са свързани двете молекули на аргинина и кетоглутарата. Това значи ли че няма да има ефект.ААКГ не се ли разпада в организма дори и да са свързани помежду си аргинина и кетоглутарата?
Не знам коя е тая фирма нито ква е но ми е интересно.
http://zdrave.hit.bg/products/arginine_plus.html
04.01.07
18:27
не е буустер, а е чист аргинин. има ефект от него, но трябва да се взема в големи количества.
05.01.07
01:22
:roll: хм...може и да си прав ама не става ли да се взима така?
орнитин+аргинин+глутамин.Всички тези субстанции увеличават нивото както на аргинина така и на алфа-кетоглутарата,която е аминокиселина която се получава като креан продукт от разпада на предишните.Ако човек има познания по биохимия ще разбере че доста от продуктите са направени за хора дето не схващат какво точно значат някои метаболити като например ААКГ и това е нормално .То ако става за въпрос има доста по евтини и ефикасни начини за увеличение на азотния оксид в тялото и някои лекарства за сърце го правят(аргинина се използва в кардиологията) и ефекта е ненормално напомпване.Така че аз не виждам смисъл от ААКГ не заради друго ами заради безумните цени-не си струва.
06.01.07
23:16
добави и лизин и става страшна комбинация :!: