07.01.07
11:22
Не ме разбирайте погрешно, но просто ми писна всеки втори, да не кажа първи (от не тренирщите)да ми казва, че клековете със щанга е набивно упражнение!! :evil: :evil: :evil: !!!! Аз знам че не е, дори напротив!!!!!!!!!!!!! Просто искам аргументация, за да мога да се защитавам при подобни нападки! 8)
07.01.07
11:59
Усмихваш се и казваш еми набива,не го правете ,така ти си растеж на кг ,а те не го правят и си остават клечки :D
Другия вариант е да си носиш разпечатка на някоя статия ,където този мит е развенчан и да им цитираш ,но първият вариант е по-добър според мен
07.01.07
12:04
какво те интересъва какво казват кажи им “добре” и си го прави....
07.01.07
12:06
Абе я да се ... :lol: Прави си клек, пък после вижте кой е по-голям :lol:
Ти луд ли си прави си клекове .... Аз правя тяга и клекове и от 170 за половин година вече сам 173-4 почти :wink:
07.01.07
12:27
ам наш как ще им кажа: “АВЕ ЩО НЕ СИ Е*ЕШ ПУ*К*ТА МАЙНА ВЕ ТЪП ТРОШЛЯК!!!” мерси точно това тарсех за подкрепа :D 8)
Хаха няма ядове ... Нали знаеш в БГ секи разбира от футбул и анаболи :lol:
07.01.07
12:30
:D
07.01.07
14:13
И аз не мисля, че има смисъл да си губиш времето в такива обяснения. Ти си знаеш какво правиш те да се оправят.
07.01.07
15:19
и от бой и жени !
07.01.07
19:01
и от бой и жени !
и от тунинг на коли разбират много в България
Стига спамихте, бре :lol:
manson
07.01.07
19:48
стига с тия оф-топици :D
и btw колко упражнения за крака са необходими за цялостна и как да кажа .. плътна тренировка... за крака (и когато правя крака -сряда (тва па кво общо има де)- какво да правя аз сам да по тая програма:
http://www.bb-team.org/training/000295.php - обаче сам чувал че за крака тря повече повторения?! да правя ли повторенията както по програмата или да кача малко бройката?
07.01.07
22:16
[quote author=“flame1”]стига с тия оф-топици :D
и btw колко упражнения за крака са необходими за цялостна и как да кажа .. плътна тренировка... за крака (и когато правя крака -сряда (тва па кво общо има де)- какво да правя аз сам да по тая програма:
http://www.bb-team.org/training/000295.php - обаче сам чувал че за крака тря повече повторения?! да правя ли повторенията както по програмата или да кача малко бройката?
Тъи както е написано по програмата е добре,но трябва и да пробваш сам при колко повторения се напомпват краката ти пробваи с 10 после с 12 зависи при всеки е разли4но при някои с 8 и краката му са бухнали като козунаци :lol:, пробваи сам Ще установиш