Писна ми!! Помощ!

FL

07.01.07
11:22

Не ме разбирайте погрешно, но просто ми писна всеки втори, да не кажа първи (от не тренирщите)да ми казва, че клековете със щанга е набивно упражнение!!  :evil:  :evil:  :evil:  !!!! Аз знам че не е, дори напротив!!!!!!!!!!!!! Просто искам аргументация, за да мога да се защитавам при подобни нападки!  8)

MO

07.01.07
11:59

[quote author=“flame1”]Не ме разбирайте погрешно, но просто ми писна всеки втори, да не кажа първи (от не тренирщите)да ми казва, че клековете със щанга е набивно упражнение!!  :evil:  :evil:  :evil:  !!!! Аз знам че не е, дори напротив!!!!!!!!!!!!! Просто искам аргументация, за да мога да се защитавам при подобни нападки!  8)

Усмихваш се и казваш еми набива,не го правете ,така ти си растеж на кг ,а те не го правят и си остават клечки :D
Другия вариант е да си носиш разпечатка на някоя статия ,където този мит е развенчан и да им цитираш ,но първият вариант е по-добър според мен

07.01.07
12:04

какво те интересъва какво казват кажи им “добре” и си го прави....

Абе я да се ...  :lol: Прави си клек, пък после вижте кой е по-голям  :lol:

07.01.07
12:19

[quote author=“flame1”]Не ме разбирайте погрешно, но просто ми писна всеки втори, да не кажа първи (от не тренирщите)да ми казва, че клековете със щанга е набивно упражнение!!  :evil:  :evil:  :evil:  !!!! Аз знам че не е, дори напротив!!!!!!!!!!!!! Просто искам аргументация, за да мога да се защитавам при подобни нападки!  8)

Ти луд ли си прави си клекове .... Аз правя тяга и клекове и от 170 за половин година вече сам 173-4 почти  :wink:

FL

07.01.07
12:27

ам наш как ще им кажа: “АВЕ ЩО НЕ СИ Е*ЕШ ПУ*К*ТА МАЙНА ВЕ ТЪП ТРОШЛЯК!!!” мерси точно това тарсех за подкрепа  :D   8)

07.01.07
12:28

[quote author=“flame1”]ам наш как ще им кажа: “АВЕ ЩО НЕ СИ Е*ЕШ ПУ*К*ТА МАЙНА ВЕ ТЪП ТРОШЛЯК!!!” мерси точно това тарсех за подкрепа  :D   8)

Хаха няма ядове ... Нали знаеш в БГ секи разбира от футбул и анаболи  :lol:

FL

07.01.07
12:30

:D

И аз не мисля, че има смисъл да си губиш времето в такива обяснения. Ти си знаеш какво правиш те да се оправят.

MO

07.01.07
15:19

[quote author=“TREVATA”][quote author=“flame1”]ам наш как ще им кажа: “АВЕ ЩО НЕ СИ Е*ЕШ ПУ*К*ТА МАЙНА ВЕ ТЪП ТРОШЛЯК!!!” мерси точно това тарсех за подкрепа  :D   8)

и от бой и жени !

07.01.07
19:01

[quote author=“morphey”][quote author=“TREVATA”][quote author=“flame1”]ам наш как ще им кажа: “АВЕ ЩО НЕ СИ Е*ЕШ ПУ*К*ТА МАЙНА ВЕ ТЪП ТРОШЛЯК!!!” мерси точно това тарсех за подкрепа  :D   8)

и от бой и жени !

и от тунинг на коли разбират много в България

Стига спамихте, бре  :lol:
manson

FL

07.01.07
19:48

стига с тия оф-топици  :D
и btw колко упражнения за крака са необходими за цялостна и как да кажа .. плътна тренировка... за крака (и когато правя крака -сряда (тва па кво общо има де)- какво да правя аз сам да по тая програма:
http://www.bb-team.org/training/000295.php - обаче сам чувал че за крака тря повече повторения?! да правя ли повторенията както по програмата или да кача малко бройката?

07.01.07
22:16

[quote author=“flame1”]стига с тия оф-топици  :D
и btw колко упражнения за крака са необходими за цялостна и как да кажа .. плътна тренировка... за крака (и когато правя крака -сряда (тва па кво общо има де)- какво да правя аз сам да по тая програма:
http://www.bb-team.org/training/000295.php - обаче сам чувал че за крака тря повече повторения?! да правя ли повторенията както по програмата или да кача малко бройката?

Тъи както е написано по програмата е добре,но трябва и да пробваш сам при колко повторения се напомпват краката ти пробваи с 10 после с 12 зависи при всеки е разли4но при някои с 8 и краката му са бухнали като козунаци  :lol:,  пробваи сам Ще установиш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1