06.01.07
13:53
Незнам какво да ям за закуска, искам нещо, което да е вкусно и
да е добро за фитнеса, но не знам какво? Предложете нещо..?
А за нескуика става ли ?
06.01.07
13:57
Овесени ядки ? като ги полееш с мляко и вода стават перфектни. Ако си добавиш и малко белени слънчогледови семки още по перфектно.
06.01.07
14:12
е да, обаче нали да е нещо по-богато на белтъци аи и двете са 7-9 гр белтък на 100гр и
останалото въглехидрати?
06.01.07
14:49
На закуска ти трябват бързи въглехидрати. Белтуците са по добре да се приемат след тренировка.
06.01.07
15:06
[quote author=“someone```”]На закуска ти трябват бързи въглехидрати. Белтуците са по добре да се приемат след тренировка.
Какво ще рече “бързи въглехидрати” и в какво се съдържат?
Ето ти една идеална закуска:
един кроасан, кисело мляко 3,6% с малко 3 лъжици овесени ядки, 6 белтъка и 2 жълтъка + една малка купа макарони.
Другият вариант, който правя е някаква малка вафла, една голяма купа макарони, кисело мляко и 6-7 белтъка.
07.01.07
13:17
[quote author=“diksi”]Ето ти една идеална закуска:
един кроасан, кисело мляко 3,6% с малко 3 лъжици овесени ядки, 6 белтъка и 2 жълтъка + една малка купа макарони.
Другият вариант, който правя е някаква малка вафла, една голяма купа макарони, кисело мляко и 6-7 белтъка.
Кроасан? Вафла? Фитнес???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: За мен това са много противоположни неща.
someone```, защо мислиш, че на закуска ти трябват бързи въглехидрати, аз съм чела точна обратното. Метаболизмът сутрин е много по-бърз. :?
07.01.07
14:03
[quote author=“fitday”][quote author=“diksi”]Ето ти една идеална закуска:
Кроасан? Вафла? Фитнес???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: За мен това са много противоположни неща.
someone```, защо мислиш, че на закуска ти трябват бързи въглехидрати, аз съм чела точна обратното. Метаболизмът сутрин е много по-бърз. :?
Метаболизма сутринта е много по БАВЕН, защото през ноща се забавят всички процеси в тялото.
07.01.07
14:05
[quote author=“northshore`”][quote author=“fitday”][quote author=“diksi”]Ето ти една идеална закуска:
Метаболизма сутринта е много по БАВЕН, защото през ноща се забавят всички процеси в тялото.
Говорим не непосредствено след ставане, а примерно 1-2 часа след това, когато обикновено се закусва. :)
Не, точно обратното е.Сутрин си като мелачка :)
@fitday - за хора с адски бърз метаболизъм и в основен период тези “храни” не са табу за тях.
А и сутрин ти трябват малко бързи въглехидрати и протеин за излизане от катаболното състояние.
07.01.07
14:11
[quote author=“emzo”]Не, точно обратното е.Сутрин си като мелачка :)
@fitday - за хора с адски бърз метаболизъм и в основен период тези “храни” не са табу за тях.
А и сутрин ти трябват малко бързи въглехидрати и протеин за излизане от катаболното състояние.
Мда все забравям, че тук има хора дето могат да се хранят с всичко, жалко, че при мен случая не е такъв. :roll: :oops: