Pro 90

06.01.07
13:06

Въпроса ми е след тренировка ли трябва да се приема и в какви дози ?
И дали е добра добавка за качване на теглото.
Въобще всякаква информация за тази добавка би ми била полезна.
Благодаря

06.01.07
13:09

Pro 90 Nutrim или Pro 90 Optimum ???

РО

06.01.07
13:20

[quote author=“chaika”]Въпроса ми е след тренировка ли трябва да се приема и в какви дози ?
И дали е добра добавка за качване на теглото.
Въобще всякаква информация за тази добавка би ми била полезна.
Благодаря

Дай и малко инфо за теб ?

06.01.07
13:33

nutrim
висок съм 174
63кг
16 години

06.01.07
15:16

[quote author=“chaika”]nitrium
висок съм 174
63кг
16 години

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718&start=0

06.01.07
15:50

и кво ся освен да не си взимам така ли
трябва ми нещо за маса очаквам препоръки
проблема е че мога да го пия само след тренировка

РО

07.01.07
12:07

[quote author=“chaika”]и кво ся освен да не си взимам така ли

Взе ми го пий го и виж дали ще има ефект. Не дей да се опоповаваш само на това което ще прочетеш от даден линк.

07.01.07
12:14

[quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chaika”]и кво ся освен да не си взимам така ли

Взе ми го пий го и виж дали ще има ефект. Не дей да се опоповаваш само на това което ще прочетеш от даден линк.

Е дами и господа имаме си ново рекламно лице на Нутрим  :evil:

@chaika - имаш черно на бяло документ показващ измамата.Търси има още изследвания.Решението е изцяло твое !

РО

07.01.07
12:27

[quote author=“emzo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chaika”]и кво ся освен да не си взимам така ли

@chaika - имаш черно на бяло документ показващ измамата.Търси има още изследвания.Решението е изцяло твое !

от смешници с по малко от 1г. стаж става дума за emzo дето си няма хал хабер от добавки да не дават акъл  :!:  който не вярва да му прочете по старите постове и сам ще разбере че е най обикновен преписвач на постове  :twisted:

07.01.07
13:15

[quote author=”ГОВЕДОТО”]от смешници с по малко от 1г. стаж става дума за emzo дето си няма хал хабер от добавки да не дават акъл  :!:  който не вярва да му прочете по старите постове и сам ще разбере че е най обикновен преписвач на постове  :twisted:

Ти пък за 2 седмици как успя да предцениш човека? Много ми мязаш на един друг потребител на форума ама както и да е... И как си правите тия изводи, като му е малък стажа и значи нищо не разбира?!? Аз пък не съм видял никъде емзо да пише глупости!

П.п - Между Нутрим и пилешка пържола избирам пържолата

[quote author=“emzo”]@chaika - имаш черно на бяло документ показващ измамата.Търси има още изследвания.Решението е изцяло твое !

Абсолютно. Просто някои неща колкото и да се опитваш да ги изкараш добри те не са и това си е. Обратното също се случва доста често.

офф от темата:
emzo ако не разбира от добавки не знам кой просто...

РО

07.01.07
14:59

до скоро всички пиеха NUTRIM и бяха доволни от покачването на м.маса докато незапочна голямото оплюване и вече всеки и ползвал и не ползвал NUTRIM говори едно че са боклуци като качество .
да говори този който е ползвал тези добавки и не е останал доволен а не дайте да плюем защото всички плюят !
а сега X_3_MAR да ти кажа когато имаш желание винаги можеш да прочетеш постовете на даден потребител и да си направиш извода какво разбира от това дето пише ! така че не е важно от колко седмици съм потребител !
а за NUTRIM до колкото знам и ти си ползвал техните продукти и си бил доволен до преди голямото оплюване .
JORKU не очаквах че можеш да кажеш че emzo разбира от добавки за покачване на м.маса това е просто смешно ! мислех че си един от малкото който разбират от това дето пишат !

Не защитавам NUTRIM по никакъв начин просто ми писна да чета това оплюване !
Аз ползвам и български и вносни суплементи и мога да преценя кое си струва и кое не ! но имам познати който ползват само бългаски добавки и изглеждат много добре като мускулна маса !
не искам да обидя никой който не обижда и мен ! :shock:

07.01.07
15:02

просто изглежда метаболизма ми е бърз или нещо такова и трудно качвам
за 4-то месеца през които тренирам съм качил 3 кила максимум и ми трябваше нещо с което да кача повечко маса ама като гледам няма чалъм с хранителни добавки
тогава като ни лъжат за състава на добавките ми е интересно как 120 килограмовите оформени и добре сложени хора които виждам в залата в която тренирам са постигнали такъв ефект

[quote author=”ГОВЕДОТО”]JORKU не очаквах че можеш да кажеш че emzo разбира от добавки за покачване на м.маса това е просто смешно ! мислех че си един от малкото който разбират от това дето пишат !

Аз съм отдавна във форума така че смея да кажа съм запознат с редовните потребители и съм наблюдавал постовете им. emzo и manson винаги дават стойности съвети за всякакъв вид добавки. Просто за тия неща опита си казва думата. След време ще видиш. Не искам да те обиждам ни най - малко. До сега не съм имал пререкания с никой от форума и дано да нямам. И на Нутрим съм ползвал и на JC. Никакъв ефект. А от както видях и изследването на head_hunter вече съм убеден, че повече нищо българско няма да си взимам. Ако при някой работи - добре. Просто споделям впечатления. Аз приключих по тая тема за да не създаваме повече разправии относно тия неща защото в доста теми за BG добавки така се получава.

@chaika

Постига се с правилно хранене и постоянство  :) Добавките само могат да помогнат леко на тия две неща. Не си мисли, че само с тях става нещо.

IN

07.01.07
16:14

[quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“emzo”][quote author=”ГОВЕДОТО”][quote author=“chaika”]и кво ся освен да не си взимам така ли

от смешници с по малко от 1г. стаж става дума за emzo дето си няма хал хабер от добавки да не дават акъл  :!:  който не вярва да му прочете по старите постове и сам ще разбере че е най обикновен преписвач на постове  :twisted:

@Говедото смешника си ти батка...излагаш се затова спри да пишеш глупости по-добре.Злобните ти и жалки изказвания и нападки са меко казани смешни....и на мене ми мязаш на един друг глупак от форума(да не му казвам ника) който твърдеше същите неща като тебе.Направило ми е впечатление че емзо разбира от добавки,а фактът че на черното казваш бяло и че защитаваш нутрим след като има писмено доказателство е...ХахАх абе нямам думи....абе nOOb кво да говоря....то си има специален термин за такива като тебе^^

07.01.07
16:23

ГОВЕДОТО- В този форум всеки има право да изкаже мнението си.
Емзо е дал своето , вече зависи от chaika кого ще послуша . Не казвай кой рабира и кой не.
А за Нутрим все още го пият много хора , не защото е качествен а защото нямат финанси за по-хубав протеин.

07.01.07
16:34

благодаря за стойностните отговори
ако искате трийте или заключете темата за да спрат караниците

07.01.07
18:56

[quote author=”ГОВЕДОТО”]до скоро всички пиеха NUTRIM и бяха доволни от покачването на м.маса докато незапочна голямото оплюване и вече всеки и ползвал и не ползвал NUTRIM говори едно че са боклуци като качество .
да говори този който е ползвал тези добавки и не е останал доволен а не дайте да плюем защото всички плюят !
а сега X_3_MAR да ти кажа когато имаш желание винаги можеш да прочетеш постовете на даден потребител и да си направиш извода какво разбира от това дето пише ! така че не е важно от колко седмици съм потребител !
а за NUTRIM до колкото знам и ти си ползвал техните продукти и си бил доволен до преди голямото оплюване .

Това е така и никога не съм го отричал! То и няма как да е, все пак има някакви хранителни стоиности протеина им, пък били те и 2 пъти по-малки от обявеното на етикета. Мисълта ми беше, че от както спрях да им купувам прахчетата и си давам парите за храна, резултата е много по-добър. 
Лично от мен Нутрим щом се ебават с обикновенния юзър, който е на ~ 15 години и спестява от джобните за училище, няма да чуят нито една хубава приказка ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1