Креатин

05.01.07
02:19

Здравеите искам да ви попитам Хубав ли е креатина на Мусаши?Също така искам да ви попитам дали ако пия креатин бих могъл да премахна мазнини ? посъветваите ме какъв креатин да взема

Хубав е. Но не и за цената си. Има други фирми дето са по - добри за мен  лично. Universal, ON, Biotech. От на тия креатина съм много доволен. За сваляне на мазнини няма да ти помогне.

05.01.07
02:28

[quote author=“Jorku”]Хубав е. Но не и за цената си. Има други фирми дето са по - добри за мен  лично. Universal, ON, Biotech. От на тия креатина съм много доволен. За сваляне на мазнини няма да ти помогне.

Защо така мислиш като го пия ще имам повече енергия следователно ще изгрям повече мазнини не съм ли прав ?

РО

05.01.07
11:51

[quote author=“Notice”]Здравеите искам да ви попитам Хубав ли е креатина на Мусаши?Също така искам да ви попитам дали ако пия креатин бих могъл да премахна мазнини ? посъветваите ме какъв креатин да взема

Да хубав е . За сваляне на мазнините се пие Л-карнитин.

[quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Хубав е. Но не и за цената си. Има други фирми дето са по - добри за мен  лично. Universal, ON, Biotech. От на тия креатина съм много доволен. За сваляне на мазнини няма да ти помогне.Защо така мислиш като го пия ще имам повече енергия следователно ще изгрям повече мазнини не съм ли прав ?

Това е факт. Но най - малкото от задържането на вода ще се вдигне кантара. Ако го комбинираш с карнитин ще има качествен ефект.

05.01.07
16:48

[quote author=“Jorku”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Хубав е. Но не и за цената си. Има други фирми дето са по - добри за мен  лично. Universal, ON, Biotech. От на тия креатина съм много доволен. За сваляне на мазнини няма да ти помогне.Защо така мислиш като го пия ще имам повече енергия следователно ще изгрям повече мазнини не съм ли прав ?

Това е факт. Но най - малкото от задържането на вода ще се вдигне кантара. Ако го комбинираш с карнитин ще има качествен ефект.

А проблем ли е че съм още малък-16години за да ги пия тези хранителни добавки ?

05.01.07
17:33

Първо кажи от кога тренираш?

05.01.07
17:42

[quote author=“GH0$T”]Първо кажи от кога тренираш?

До сега бях спрял тоест от 3 месеца не съм тренирал

05.01.07
17:44

[quote author=“Notice”][quote author=“GH0$T”]Първо кажи от кога тренираш?До сега бях спрял тоест от 3 месеца не съм тренирал

Колко ти е тренировъчния опит бе? година месец седмица тфа те питам :)

05.01.07
17:53

[quote author=“GH0$T”][quote author=“Notice”][quote author=“GH0$T”]Първо кажи от кога тренираш?До сега бях спрял тоест от 3 месеца не съм тренирал

Колко ти е тренировъчния опит бе? година месец седмица тфа те питам :)

1 години и малкко

Няма проблем от годините. Това са просто хранителни добавки. При АС вече не е добре да се взимат от такива на твоята възраст. Пий си го без да се притесняваш.

05.01.07
19:37

[quote author=“Jorku”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Хубав е. Но не и за цената си. Има други фирми дето са по - добри за мен  лично. Universal, ON, Biotech. От на тия креатина съм много доволен. За сваляне на мазнини няма да ти помогне.Защо така мислиш като го пия ще имам повече енергия следователно ще изгрям повече мазнини не съм ли прав ?

Добре ли ще е да ги комбинирам тези два продукта ? и ако да ако може да  кажете ми каква марка е наи добре да се вземат

То може ама няма смисъл. Карнитина пак ти дава енергия. И ако искаш да сваляш само с него. Не ти трябва и креатин. Има хора ги комбинират ама не виждам смисъл.
Марки много.... зависи от парите които ще дадеш.

05.01.07
21:07

[quote author=“Jorku”]То може ама няма смисъл. Карнитина пак ти дава енергия. И ако искаш да сваляш само с него. Не ти трябва и креатин. Има хора ги комбинират ама не виждам смисъл.
Марки много.... зависи от парите които ще дадеш.

Мога да дам до 100-120 лева надявам се мога да взема качествен продукт за тези пари ?

Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…

05.01.07
21:12

[quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…

Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

[quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

Не съм взимал на други фирми освен Optimum Nutrition. Натам се ориентирай.

05.01.07
21:57

Ако е везможно още някои да си даде мнението по темата няма да е лошо

05.01.07
22:54

[quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

BSN NO Explode е най-добрия креатин,но не знам дали го има в БГ...
Иначе 100% е до 120 лв...

Също може Optimum Creatine Powder и той мисля,че не минава 120 лв...
Ако не намериш BSN,скачай на Optimum

05.01.07
22:58

[quote author=“DJПетко”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

От къде мога да си закупя този на Optimum ?

05.01.07
23:02

[quote author=“Notice”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

От къде мога да си закупя този на Optimum ?

Ми в магазините за хр.добавки...
Power & Beauty и други такива...
Не ги знам в София магазините...поразрови се !

06.01.07
00:16

Optimum Nutrition - 30 таблетки - 500 мг. Ако има някои от софия би ли ми казал от къде да взема този карнитин ?

06.01.07
09:56

[quote author=“Notice”]Optimum Nutrition - 30 таблетки - 500 мг. Ако има някои от софия би ли ми казал от къде да взема този карнитин ?

Нали искаш креатин ?
Това е Л-Карнитин !

06.01.07
22:19

[quote author=“DJПетко”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

:lol:  :lol:  :lol:

06.01.07
23:58

[quote author=“obelka”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

:?:  :?:
Смятай,чети и т.н.
http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html
До сега не съм ползвал креатин,но много добре съм запознат,че това е Азотен буустер...
Ако попрочетеш малко може и да видиш,че този продукт вдига нивото на креатинините...има същия ефект като обикновения креатин,така че ти си смешния...
А и между другото BSN съдържа креатин...
Още повече,че от този продукт,ще получиш доста по-голяма издръжливост,отколкото от чистия креатин...

Бустер си е да. И другото пак е вярно, че ще имаш доста повече сила от него.

07.01.07
20:52

[quote author=“DJПетко”][quote author=“obelka”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

Смятай,чети и т.н.
До сега не съм ползвал креатин,но много добре съм запознат,че това е Азотен буустер...
Ако попрочетеш малко може и да видиш,че този продукт вдига нивото на креатинините...има същия ефект като обикновения креатин,така че ти си смешния...
Още повече,че от този продукт,ще получиш доста по-голяма издръжливост,отколкото от чистия креатин...

Сега недеи да ми даваш линкчета само щото то продукт съм го пил  преди ти да си чел за него :wink: Хаха я кажи ми сега за тия креатинини нещо гледам пишеш :lol: И всъщност пак ти си смешния щото момчето ясно пита за креатин а ти му препоръчваш бустер от които така или иначе тои няма да извлече голяма полза и ще да даде грешни пари :idea:

08.01.07
15:15

[quote author=“obelka”][quote author=“DJПетко”][quote author=“obelka”][quote author=“DJПетко”][quote author=“Notice”][quote author=“Jorku”]Еми значи си избираш просто между многото - ON, Universal, Champion Nutrition, Dymatize, BSN and so on and so on…Кажи според теб кое е наи качествено и ефективно за тези пари ?

Смятай,чети и т.н.

които така или иначе тои няма да извлече голяма полза и ще да даде грешни пари :idea:

Поредната ти глупост...

08.01.07
15:34

изобщо не съм на мнение, че NO-XPLODE са грешно дадени пари.в азотния бустер има креатин и ефекта е по-добър от пиенето само на креатин.и то много по-добър.

08.01.07
20:27

Хаха поредната ми глупост моито момче недеи вече така да джавкаш че може и 10000 поста да си изръсил ама ще ги изчета всичките ако трябва и ще ти искарам бисерите(а те са много) в една темичка да ти се посмеят хората :lol:  :lol:
Така виждам че съм останал неразбран,таче че ще обясня каква всъщност е работата.Но експлоуд-а несъмнено е добър продукт,но за кого?Със сигурност не за автора на темата,надявам се сте ме разбрали а ако не може да обясня :lol:  надявам се и автора ме разбра-нямам нищо против теб но просто такова е положението,за това чети недеи слуша всеки че тука някои са бая коварни :lol:

Малко съм недочел темата, но ... креатинът (матрицата) на BSN се нарича Cellmass, а не No-Xplode :?

08.01.07
21:28

[quote author=“manson”]Малко съм недочел темата, но ... креатинът (матрицата) на BSN се нарича Cellmass, а не No-Xplode :?

Ние говорихме за азотния буустер NO-Xplode :wink:
А аз оказвам вече да чета глупостите на Семка,Черупка,Хрупка или Обелка там какъвто беше... :roll:

08.01.07
21:38

Honzik беше пуснал една тема за No-Xplode и веднага ко критикуваха как така качил 2-3кг само и че били пари на вятъра.
Обаче човека си каза, че видимо се е позачистил и е намалил BodyFat-a, вдигнал е силата, възстановявал се е по-бързо което пак е много за само 1 опаковка или колкото там трябват за 1 месец.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1