Отново за креатина ..

06.01.07
16:09

Днес си взех само 200 грама и реших да взема само толкова за да видя дали няма да има някакъв страничен ефект върху мен и също така дали изобщо ще действа, така като го смятам ще ми стигне за 2 седмици и половина някъде , та искам да попитам с 200 грама възможно ли е да усетя някакъв ефект или не ?

Също така за приема понеже за пръв път ще взимам креатин искам да попитам дали е удачно да го взимам по следната схема :

Зареждаща доза 5 дена по 20 грама на ден като приема става 4 пъти по 5 грама и след това по 10 грама на ден в тренировъчен ден ( 2 по 5 грама на ден) и по 5 грама на ден в нетренировъчен ден.

TH

06.01.07
16:31

[quote author=“Tarantula”]Днес си взех само 200 грама и реших да взема само толкова за да видя дали няма да има някакъв страничен ефект върху мен и също така дали изобщо ще действа, така като го смятам ще ми стигне за 2 седмици и половина някъде , та искам да попитам с 200 грама възможно ли е да усетя някакъв ефект или не ?

Също така за приема понеже за пръв път ще взимам креатин искам да попитам дали е удачно да го взимам по следната схема :

Зареждаща доза 5 дена по 20 грама на ден като приема става 4 пъти по 5 грама и след това по 10 грама на ден в тренировъчен ден ( 2 по 5 грама на ден) и по 5 грама на ден в нетренировъчен ден.

ДА !

Отворих такава тема преди 2 дена !

06.01.07
16:33

[quote author=“thecrochunter|”][quote author=“Tarantula”]Днес си взех само 200 грама и реших да взема само толкова за да видя дали няма да има някакъв страничен ефект върху мен и също така дали изобщо ще действа, така като го смятам ще ми стигне за 2 седмици и половина някъде , та искам да попитам с 200 грама възможно ли е да усетя някакъв ефект или не ?

ДА !

Отворих такава тема преди 2 дена !

Хмм сега ще я намеря

А и между другото 5 грама колко са , една малка лъжичка с връх ли ?

06.01.07
18:53

пак ДА  8)

07.01.07
22:07

И как се разтварят 5 грама ? В много или малко вода , колко точно ?

Може ли да се разтвори вечерта и да се пие сутринта ?

[quote author=“Tarantula”]И как се разтварят 5 грама ? В много или малко вода , колко точно ?

Може ли да се разтвори вечерта и да се пие сутринта ?

Каквато чаша вземеш(200-500мл.).
Не може. Пиеш веднага.

IC

07.01.07
23:02

Най-голям ефект ще имаш ако го разтваряш в сок от грозде , но не всеки може да си го позволи.Аз като го пих за пръв път (200 гр на Нутрим) качих 1.5см за един месец , но все пак тренирам от скоро и това е нормално донякаде  :D .Кажи като го испиеш дали си имал резултати  :twisted:

07.01.07
23:25

[quote author=“icinkyyy”]Най-голям ефект ще имаш ако го разтваряш в сок от грозде , но не всеки може да си го позволи.Аз като го пих за пръв път (200 гр на Нутрим) качих 1.5см за един месец , но все пак тренирам от скоро и това е нормално донякаде  :D .Кажи като го испиеш дали си имал резултати  :twisted:

Ще кажа за резултатите ако се досетя та пиша в темата.
А за сока от грозде имам възможност да го пия ама някой може ли да ми обясни защо точно с такъв сок ефектът е най-голям , защото аз като се замисля почти няма значение дали ще го пия с вода или със сок , но изглежда че има нещо , защото не за пръв чувам че е добре да се разтвори в сок ...

08.01.07
00:19

Ако го разтвориш вечерта, до сутринта в разтвора вече може и да няма креатин.

Гроздовият сок осигурява ефективното усвояване на креатина от мускулните клетки - вдига кръвната захар и кара тялото да отделя инсулин, за да я понижи, а инсулинът транспортира креатина, глюкозата и аминокиселините през клетъчните стени.

Същият ефект може да се постигне, и то по-добре, с декстроза (глюкоза на прах), но гроздовият сок е по-полезен, стига да е истински.

08.01.07
07:07

Ясно, мерси !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1