182/60kg съвет моля

08.01.07
04:07

Здравейте,  отедлих  около 4 часа да чета подобни теми из този и други форуми и смятам да задам въпроса конкретно.
На  24 години съм , никога не съм бил дебел , май от 18 нататък промяна няма, килограмите са ми все същите, имам бърз метаболизъм, ям  по начесто и квото падне наблягам много често и на пици особено вечер ( работя и уча като  работя вечер от 20 00 до 8 00 пред компютър и  понякога неспя и цял ден след това но няма как инъче 15 такива смени имам в месец по 12 часа се вечер)
182 см съм тежа има няма 60 кила с дрехи  надявах се  с годинките да натежа ама уви , не съм болен от анорексия , в отлична форма съм , пия редовно мулти витамини и бирена мая от около 3 месеца както и калции без видим ефект освен че се чувствам винаги свеж ....  Не спортувам вече активно  само домашен фитнес лицеви опори коремни преси .. имам релеф доколкото  тапициран скелет може да е релефен ....  приятелка та ми се оплаква че няма къде другаде да ме хване освен ....
Тука на всеки въпрос различно е отгваряно къде  протеини креатини трибузани ...  искам конкретно да ме посъветвате ..
ям и то доста разнообразна кухня запържени манджи, месо, пържени картофи, плодове както казах пици ... но всичко  изгаря ...
Смятам и че физиката ми неотговаря за годините , по скоро изглеждам на 18 годишен и често не ми дават  годините  не че се оплаквам толкова но може да е от значение и снимка ще  прикача
ако може съвет за какво да си дам  парите  за да има поне малък ефект ( неискам да  качвам над необходимата маса , със ПОДнормено тегло съм искам просто да стана около 66 -70 кила мах )  мога да спортувам , нямам време за фитнес а и ше ми се смеят там  :oops: 
тай де  някакъв конкретен съвет , мога да отделя 80 -100 лв на месец за такива  неща, какво е най целесъобразно да направя или купя ..
Трибузан , протеин , глюкоза , гайнер , креатин ?? Или ?

Благодаря предварително надявам се да ми помогнете  със съвет.  :cry:

08.01.07
10:37

[quote author=“galio82”] нямам време за фитнес а и ше ми се смеят там  :oops:

Никой не се е родил як. За това е фитнес залата - да променяма и преобразяваме телата си. Много грешно подхождаш към това. Никой няма д ати се смее! Тренировката вкъщи само с лицеви опори и т.п. няма да свърши достътъчно работа. Почни 3 пъти на седмица тренировка с тежести, започни един целесъобразен хранителен режим. Суплементите и добавките са последното звено от веригата, за което трябва да мислиш. Химия пък въобще забрави!
Ти хубаво каза, че “гориш” всички. Трябва да започнеш да се храниш повече. На ден ориентировъчно яж два пъти хубаво месо, омлет си прави, пий млясо на воля. В комбинация с това наблягай на ориз, картофи, хляб, плодове. Комбинирай всички тези храни и яж минимум 4 пъти на ден. Ако си постоянен и изпълнителен резултатите ще доидат до месец. За да подсилиш режима може да си вземеш протеин с въглехидрати - гейнер.
Не забравяй, че хранителния ти режим е най-важното, що се отнася до качване на килограми.
успех!

РО

08.01.07
11:13

Тва са пълни глупости че щте ти се смеят във фитнес залата. Може да започнеш да тренираш по програма за покачване на м.м. за начинаещи например като тази :http://www.bb-team.org/training/000157.php
съчетана с яко хапваве и гейнер .

08.01.07
11:22

Задължително си вземи гейнер и наблягай на яденете както каза Рамбо,минимум 4-5 пъти на ден и резултатите рано или късно ще дойдат

FZ

08.01.07
11:56

И аз мисля че гейнера ще ти свърши чудесна работа .
Има един на OPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS доста е добър.

08.01.07
12:36

Няма за какво да ти се смеят...Никой за пръв път не отива як...Земи си гейнър както ти казаха и хапвай здравичко...ГОВЕДОТО ти показа по коя програма и си готов...След време ще станеш като този на блузката ти : ) УСПЕХ

SN

08.01.07
22:16

Ако горе написаното не е достатъчно мотивиращо ето я и моята история.На 17 съм - 184/71 тренирам от 6 месеца и половина.Когато почнах бях 56 кила доста релефен на кокали ...макар че сега пак съм си слаб ама значително по добре от преди.Още 2 месеца преди на почна гледах да ям често и по-повечко но от 55 качих само едно кило до 56.Тия 55 кила не ми бяха мърдали 2 години и ми писна.Преди бях влизал в залата но този път си казах ,че сега вече сериозно.След първите 2 седмици (загряващите) земах си гейнър 5 кила (Nutrim ,далеч от най-доброто на пазара ,но както и да е) Хранех се по 6-7 пъти на ден без да броим гейнера (4 пъти на ден).Ядях често и доста се тъпчех.Не съм ял мазно или сладко ,пиех доста вода.И само първия месец качих 9 кила.Отдавам го на това че организма започва да задържа вода когато тренираш (най-вече на този факт се осланям) ,след това може би тялото ми най-седне се “събудило” ,защотото тия кила не са ми за ръста и е почнал да наваксва ,на трето място поставям самото хранене и накрая може би гейнера.Подчертавам ,че това става лятото ,когато е най зод да качваш.В назалото е важно да си силно мотивиран и нахъсан ,психическата нагласа помага доста.Втория месец качих още 2 кила ,следващия още 1 ...и вече почнах по нормално и така до сега.Даже в момента ям по 6 пъти на ден ,защото нямам толкова време.
За храната ,както казах почти никакво мазно или сладко ,даже сега тей се настроих че само да видя вафла и ми става лошо.Другото ориз , картофи (доста държа на тези двете ,няма значение под какъф формат са).Яйца , мляко , сирене.На ден съм пил по 3 кофички кисело мляко ...сега вече пия по 1-2 (една сътринта с овесентие ядки и една след тренировка).
В залата ....еми бях най-слабия но бързо успях да наваксам и да вляза във форма ,не дигам много но наблягам на правилното изпълняване на упражненията и гледам по бавно да ги прая.Постоянно имам разни проблеми (висок съм и имам по-подвижни стави) и се нещо ще ме боли но съм си казал че няма да се откажа.Наложи се да спра краката понеже коленете зеха да издават и неща проблеми след 20-30 год.Сичко това го казвам с цел че ако се хванеш сериозно резултата ще доиде макар и вано и независимо какво става не се отказвай.
ПС - Това че аз съм качил 9 кила за 1 месец ,не значи че при теб ще стане така ,сичко е строго идивидуално.
ПС 2 - И аз си милсех че ако кача 60 кила ще съм добре.Качих ги и осъзнах че треа да кача още.Сега съм 70 и виждам че искам още и още ....колкото по добре започваш да излеждаш толкова повече ставаш претенциозен към тялото си и искаш повече.
ПС 3 - Сорка за дългия пост

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1