Какъв протеин да си купя?

BM

07.01.07
18:16

Значи аз тренирам от 6 месеца,но без да взимам никакви добавки.Сега обяче реших да си купя,но незнам кой са добри.И още един въпрос има ли български протеин който върши работа.

Петко К - грешен раздел!

SN

07.01.07
19:00

Пич дай малко инфо - ръст/кила/години и какво целиш (да качваш или да сваляш).Няма да ти давам акъл щот и моя стаж е колкот твоя макар ,че аз съм пил гейнър и ся пия креатин.За съвети остаям на тия дет по разбират ,но се пак ще ги олесниш ,ако напишеш 2-3 думи за себе си.
ПС - Разрови се малко из форума има доста интересни неща ,прочети тфа онова и 100% ще намериш нещо полезно.

BM

07.01.07
19:08

Виско съм след 10 дена прявя 17г, 182 см и тежа 85 кг но имам нужда от изчистване.Рових се из форума и разбрах че явно БГ няма хубав,но пък вносните са ми малко скъпички.

BM

08.01.07
14:43

Аре де някой няма ли да ми помогне. :(  :(  :(  :(

08.01.07
15:09

Абе яж си пържоли и хич не мисли за тея БГ протеини(смешни)...
До колко лв имаш възможност ?

BM

08.01.07
15:49

ако може да се намери 1 кг за 40 лв?

08.01.07
15:49

Пич, аз знам че БГ работите са боклук и че вносните са скъпи  и затова компенсирам качеството с количествто - взимам си насипен протейн от един склад и пия по мнооого. Ей са за 70 кинта си взех 3 киласуроватка(65%) половин кило креатин и 100 грама L-carnitine. Протейна си го пия от много време и съм си доволен от другите работи също и ми излиза по 15 кинта килото. Така че моя съвет е - намери си евтино и пий, ама наистина по много(само да не почнете да пишете как говоря глупости - аз съм си доволен от работите дето си ги взимам :) ).

08.01.07
16:54

Не съм го пробвал (все още), обаче като евтин вариант в основен период, ей това мисля, че е по-добре, от който и да е БГ протеин:
http://www.americanmuscle-supplements.com/proteins.html
3кг - 96лв.

BM

08.01.07
17:03

Сега докато се рових намерих един Ultra Whey Pro.Някакво мнение да имате за този????
А от този склад може ли да се купува свободно или трябва да имаш хора за да ти вземат?????

BM

08.01.07
17:04

А тези американските от къде могат да се купят???

08.01.07
17:13

Само 1 ще те посъветвам не си взимай Hi fit завчера си купих 400 гр. и днес ги продадох . Защо ли? Защото първо е отвратителен на вкус и не е качествен ! то и цената си говори 8,80 -400 гр.

FZ

08.01.07
17:47

[quote author=“bmw520i”]Значи аз тренирам от 6 месеца,но без да взимам никакви добавки.Сега обяче реших да си купя,но незнам кой са добри.И още един въпрос има ли български протеин който върши работа.

Петко К - грешен раздел!

Аз ти предлагам SCITEC доста свястна фирма е.
100% WHEY PROTEIN :wink:

08.01.07
18:16

Качествен (най-добре Американски) протеин 1 кг за 40 лв трудно се намира, виж за 55 лв има. Има и по 45 лв/кг но не и за разфасофка от едно кило.
Разфасофките от 2.3 килограма (5 lbs) са около 100 лв - говорим за американските. То един килограм най-много за месец да ти стигне, ти си решаваш. Но ако трябва да избираш между български протеин за 40 лв и храна за 40 лв (риба, яйца, пиле, извара) - определено по-добре е храната :!:

BM

08.01.07
19:02

Благодаря ви за мненията.Може би ще успея да намеря пари да си купя американски.

09.01.07
03:56

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“bmw520i”]Значи аз тренирам от 6 месеца,но без да взимам никакви добавки.Сега обяче реших да си купя,но незнам кой са добри.И още един въпрос има ли български протеин който върши работа.

Петко К - грешен раздел!

Аз ти предлагам SCITEC доста свястна фирма е.
100% WHEY PROTEIN :wink:

С две ръце за този протеин в момента пия от тази марка,наи ве4е ми остана наи доволен джоба  :lol:  80 евро за 5 кила протеин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1