07.01.07
12:59
http://torrents.data.bg/details.php?id=71927&hit=1 http://torrents.bol.bg/details.php?search=&id=26190
ХАПЧЕ ЗА РЕКОРДИ|
Съпруга на депутат разпространява нерегистирани у нас лекарства на спортни доктори на български отбори, сред които и национални. Вижте как Цвета Младенова си поръча допинг от фирмата на жената на един от законотворците.
Евелина Попова, съпругата на народния представител от Коалиция за България Олег Попов, продава незаконни лекарства и допинг под камуфлажа на фирмата си за хранителни добавки, клон на международната Пи Ем Интернейшънъл. В офиса й на улица „Черковна” в столицата за незаконни лекарства се говори без задръжки, след като се спомене парола – името на спортен лекар, с който тя работи.
Евелина Попова
„Всичко, което е необходимо го имаме. Имаме всичко, което е забранено и разрешено, и разрешеното и забраненото. Аз съм подсигурила двама лекари, трима лекари в 3 различни области.”
10 ампули, всяка от различно лекарство, излизат 58 лева и 60 стотинки. 10 ампули от нерегисриран витамин Б 12 с фолиева киселина струват 48 лева. 7 препарата абсолютно забранен допинг излизат 141 лева. Сред тях са стимулантите Уинсроу, Метан, Параболан и Примоболан.
Олег Попов – депутат от „Коалиция за България”
„- Вие приемате законите, вашата жена ги нарушава.
- Вие го свързвате с моето депутатство, че тя успяла да ... с еди какви си контакти...
- Защото е куриозно, че Вие приемате законите, а Вашата съпруга ги нарушава.”
Чист ли е българският сторт. Гледайте в две части в „Темата на Нова”
Също така въпросната споменава че подсигурява отбори като Левски и ЦСКА. Днес има продължение след новините
Вчера по Нова го гледах,ма оная ква е тъпа всичко си каза,как снабдява футболистите на Левски,ЦСКА и изобщо всякакви спортисти.Даже си каза как мъжа и е внасял за нея такива неща с дипломатическия паспорт,няма толкова заухаво същество.Как може на напълно непознат да си кажеш всичко :lol:
само не разбрах що на бележката пише че са и продали ретаболил който се намира в сяка аптека :lol:
07.01.07
13:33
Тя пък баси и патката кой купува от всичко по 1?Аз ко бях щях да съм много по-предпазлив,пък тя всичко си разказа :lol:
07.01.07
14:24
Предаването беше интересно, но за някой който си няма представа от спорт и най - вероятно си е казал “леле как карат нашите момчета да взимат забранени вещества”... На всички нас ни е ясно, че в професионалния спорт не може без такива неща, но за по - незапознатите им е направило впечатление. Целта на това предаване май беше защото продавачката е съпруга на депутат и за рейтинг... та така. Изкараха Б12 стероид между другото което ми направи най - голямо впечатление за непрофесионалността на тоя репортаж.
Аа от кога са забранили стероидите със закон??? Защото продукти като винстрол,метан,б12,ретаболил ги има в наща зала а и май в повечето аптеки :?
07.01.07
14:47
Никой не може да ти забрани да взимаш каквото и да било. Може да ти забранят да продаваш, защото това се води допинг и за да не ползват спортистите... нещо като защита явно. Трябва ти лиценз за тия лекарства, защото те помагат при някои тежки заболявания. Кленбутерола например е лекарство за асматици доколкото знам ама как точно действа не съм чел.
07.01.07
15:47
Мда, определено и не виждам нищо стряскащо. Всичко си е нормално. Докато има търсене - ще има и предлагане. Наистина по едно време се чудех дали един човек снабдява футболните ни отбори и явно - да. Иначе цените и бяха съвсем нормални. Е, може би с отстъпките дето ще ги даде стават по-изгодни продуктите...
на коя дата ще го дават това предаване, че линка не ми го отваря(смисъл иска парола)
http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=12252
[code:1]Чист ли е българският сторт. Гледайте в две части в „Темата на Нова” – в събота и неделя след централната емисия „Календар.”[/code:1]
Значи днес пак ще го дават.
И на мен ми стана интересно защо ВИТАМИН б12 го причисляват към забранените медикаменти? :shock:
07.01.07
21:02
[quote author=“a8n”]И на мен ми стана интересно защо ВИТАМИН б12 го причисляват към забранените медикаменти? :shock:
Защото не е регистриран точно тая марка.
Дайте линк за 2-рата част като излезе плс.
07.01.07
22:24
някой ако може да напише имената на всички препарати дето бяха в ампулите като изклучиме ,winstrol,retobolil,parabolan,b12,primobolan и метана имаше някакви препарати дето за пъри път ги чувам
въпреки че си нямам почти никакво понятие от АС-еми всички които ги показаха в репортажа и им взеха интервюта-изключително тъпи,необразовани хора!езък,че бяха хора с дипломи! (правете разлика между човек с диплома и образован човек).говореха пълни глупости и само въртяха локуми!а за депутата-еми един ******,който заслужава нищо друго освен ******.
07.01.07
22:40
http://torrents.bol.bg/details.php?search=&id=26210 Number 2
Не ми хареса предаването.
Вярно, показаха наглото ‘бизнес’ поведение на г-жата, ама само толкова.
Прекалено много акцентираха на ‘допингА в българския спорт’.
А според мен, по-важното е, че това са препарати, които са едва ли не нелегални. Не са одобрени от съответните служби, най-вероятно са внесени като нещо друго, не е спазен законново установения ред и т.н.
По-проблемна е продажбата и употребата на какви ли не препарати от любители спортисти, а не от професионалисти.
08.01.07
10:32
Мое мнение трябваше да наемат консултант за предаването, който моне малко да разясни на журнаристите какво представляват въпросните медикаменти. На места имаше много жалки изказвания. Като цяло нищо особенно. Във втората част на предаването хванах интервюто с някакъв спортен лекър, който имаше няколко много добри изказвания.
08.01.07
11:42
Стига сте говорили глупости!
Предаване е поръчка от някои тарикат на които жената на този депутат пречи!
Каде се поръчва по 1на ампула,кои е имал смелостта да каже на тез от Нова паролата за влизане?!Тва да не са бонбони ко стааше така лесно щях и аз да ида да си зема?!
А и все още не се знае дали законите на ЕС няма да са над нашите,и да стане таи че спокоино може да си внесеш от гърция колкот си искаш Деки да кажем щото там се продават в аптеката!
Та може би някои иска да си прокара път в бизнеса и се опитва да разкара конкуренцията!
Що не мислите малко!
08.01.07
12:34
Абе пич ти луд ли си с луди връзки ли имаш?Ти знаеш ли колко народ продават забранени медикаменти.Вие въобще наясно ли сте,че въобще причината не е спекулация срещу тая нахакана НЕЩАСТНИЦА и срещу хилавия й бизнес,защото да разбереш паролата не е толкова трудно,след като продава на много хора примерно,и с таква наглост си признава всичко заради няколко ампулки,че ми става ясно колко е проста тая ОВЦА.Тва,че снабдява отборите с медикаменти е само в нейн минус,защото от когато депутатите продават тая държава,оттогава я продават и семействата им МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА ДА УМИРАТ ТИЯ БОКЛУЦИ ДАНО В ЗАТВОРА ДА ГНИЯТ ПОМЯРИТЕ.На мен ми е пределно ясно,че са използвани връзки това да влезе в държавата,и че се продават отново с връзки,НО ТОЧНО ОТ ДЕПУТАТИ ЛИ ТРЯБВА ДА СТАВА ТОВА и от техните семейства.ТОВА Е НЕВЕРОЯТНА НАГЛОСТ,ДА СЕ ПРАВИ С ТАКАВА ПОКАЗНОСТ И ДА НЕ СЕ ВЗИМАТ НИКАКВИ МЕРКИ СРЕЩУ БОКЛУКА НА БЪЛГАРИЯ,ДА УМРАТ ДАНО ТИЯ ИЗКЛЕСЯЦИ.Гаранция,че случая след 2 месеца ще стане забравен и тая пачавра отново ще си продава,отново със същата наглост.За кой ли път се убеждавам,че рибата замерисва откъм главата,а нашата държава от ония 240 КОПЕЛЕТА В ПАРЛАМЕНТА - ЗАКОННИ КРАДЦИ,но едно никога не забравяйте българи,ГОСПОД ИМА и господ гледа,сурово наказва крадците,и ако някой си мисли,че им се разминава много се лъже,сами ще се убедите.Само дано не съсипят на някой човек живота и да иде да ги избие всичките наведнъж,защото ако някой го направи,заклевам се,че ще черпя наред,колко пари имам,до стотинка харча и черпя.Това предаване не е спекулация,а просто доказателство,че помярите си играят с нас.И много се радвам,че ги разкриха,защото не са те точно хората,които да го правят и още по-малко само заради примера,който дават.А това,че всички взимат допинг е всеизвестно.
08.01.07
12:45
[quote author=“qk_bik”]Абе пич ти луд ли си с луди връзки ли имаш?Ти знаеш ли колко народ продават забранени медикаменти.Вие въобще наясно ли сте,че въобще причината не е спекулация срещу тая нахакана НЕЩАСТНИЦА и срещу хилавия й бизнес,защото да разбереш паролата не е толкова трудно,след като продава на много хора примерно,и с таква наглост си признава всичко заради няколко ампулки,че ми става ясно колко е проста тая ОВЦА.Тва,че снабдява отборите с медикаменти е само в нейн минус,защото от когато депутатите продават тая държава,оттогава я продават и семействата им МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА ДА УМИРАТ ТИЯ БОКЛУЦИ ДАНО В ЗАТВОРА ДА ГНИЯТ ПОМЯРИТЕ.На мен ми е пределно ясно,че са използвани връзки това да влезе в държавата,и че се продават отново с връзки,НО ТОЧНО ОТ ДЕПУТАТИ ЛИ ТРЯБВА ДА СТАВА ТОВА и от техните семейства.ТОВА Е НЕВЕРОЯТНА НАГЛОСТ,ДА СЕ ПРАВИ С ТАКАВА ПОКАЗНОСТ И ДА НЕ СЕ ВЗИМАТ НИКАКВИ МЕРКИ СРЕЩУ БОКЛУКА НА БЪЛГАРИЯ,ДА УМРАТ ДАНО ТИЯ ИЗКЛЕСЯЦИ.Гаранция,че случая след 2 месеца ще стане забравен и тая пачавра отново ще си продава,отново със същата наглост.За кой ли път се убеждавам,че рибата замерисва откъм главата,а нашата държава от ония 240 КОПЕЛЕТА В ПАРЛАМЕНТА - ЗАКОННИ КРАДЦИ,но едно никога не забравяйте българи,ГОСПОД ИМА и господ гледа,сурово наказва крадците,и ако някой си мисли,че им се разминава много се лъже,сами ще се убедите.Само дано не съсипят на някой човек живота и да иде да ги избие всичките наведнъж,защото ако някой го направи,заклевам се,че ще черпя наред,колко пари имам,до стотинка харча и черпя.Това предаване не е спекулация,а просто доказателство,че помярите си играят с нас.И много се радвам,че ги разкриха,защото не са те точно хората,които да го правят и още по-малко само заради примера,който дават.А това,че всички взимат допинг е всеизвестно.
Ти маи си прекалил с зоба,или си го купил на мнгоо високи цени,и ся те е яд че жената продава ефтинО!
qk_bik - малко попрекали с нападките и грубия език, но пък каза много истини :idea:
Недеите се заяждате
В България много спортисти взимат и това е ясно , аз лично знам за доста футболисти които си взимат преди някой от по-важните мачове ефедрини и такива химии , и искам да кажа че това не е само в България , просто е невъзможно да се бяга на такова темпо ( говоря за футбола )90 минути ..
Общо взето, нямаше никакви разкрития за допинга в спорта, а и наистина разследването не беше направено много професионално - да се слагат витамини и стериоди в една категория и то каква - “нерегистрирани в България” :lol:
08.01.07
16:58
И аз 2-рата не я намирам още :x
08.01.07
17:17
Аз я свалих от арената , мисля че вече е безплатна регистрацията. Пробвайте.
08.01.07
20:03
[quote author=“SlowDead”][quote author=“qk_bik”]Абе пич ти луд ли си с луди връзки ли имаш?Ти знаеш ли колко народ продават забранени медикаменти.Вие въобще наясно ли сте,че въобще причината не е спекулация срещу тая нахакана НЕЩАСТНИЦА и срещу хилавия й бизнес,защото да разбереш паролата не е толкова трудно,след като продава на много хора примерно,и с таква наглост си признава всичко заради няколко ампулки,че ми става ясно колко е проста тая ОВЦА.Тва,че снабдява отборите с медикаменти е само в нейн минус,защото от когато депутатите продават тая държава,оттогава я продават и семействата им МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА ДА УМИРАТ ТИЯ БОКЛУЦИ ДАНО В ЗАТВОРА ДА ГНИЯТ ПОМЯРИТЕ.На мен ми е пределно ясно,че са използвани връзки това да влезе в държавата,и че се продават отново с връзки,НО ТОЧНО ОТ ДЕПУТАТИ ЛИ ТРЯБВА ДА СТАВА ТОВА и от техните семейства.ТОВА Е НЕВЕРОЯТНА НАГЛОСТ,ДА СЕ ПРАВИ С ТАКАВА ПОКАЗНОСТ И ДА НЕ СЕ ВЗИМАТ НИКАКВИ МЕРКИ СРЕЩУ БОКЛУКА НА БЪЛГАРИЯ,ДА УМРАТ ДАНО ТИЯ ИЗКЛЕСЯЦИ.Гаранция,че случая след 2 месеца ще стане забравен и тая пачавра отново ще си продава,отново със същата наглост.За кой ли път се убеждавам,че рибата замерисва откъм главата,а нашата държава от ония 240 КОПЕЛЕТА В ПАРЛАМЕНТА - ЗАКОННИ КРАДЦИ,но едно никога не забравяйте българи,ГОСПОД ИМА и господ гледа,сурово наказва крадците,и ако някой си мисли,че им се разминава много се лъже,сами ще се убедите.Само дано не съсипят на някой човек живота и да иде да ги избие всичките наведнъж,защото ако някой го направи,заклевам се,че ще черпя наред,колко пари имам,до стотинка харча и черпя.Това предаване не е спекулация,а просто доказателство,че помярите си играят с нас.И много се радвам,че ги разкриха,защото не са те точно хората,които да го правят и още по-малко само заради примера,който дават.А това,че всички взимат допинг е всеизвестно.
Ти маи си прекалил с зоба,или си го купил на мнгоо високи цени,и ся те е яд че жената продава ефтинО!
1.Зоб не взимам и не съм взимал.
2.Следователно цените не ме засягат.
3.Въпроса не е в стероидите,забранени или не - въпроса е,че го продават политиците и то както виждаш с не сложен начин на сътрудничество.
4.Има стероиди забранени от закона,за незаконното разпространение,на които се носи наказателна отговорност,от и със парична до и със затвор.Ако искаш пробвай с блистер ефедрин да идеш в полицията.
5.Ще е добре,ако и двамата с мъжа й посетят централния за известно време,ако съдиите не намерят за какво те и двамата знаят за какво.
6.Ако конкуренцията започне така да се дъни пред цяла България ти знаеш ли колко народ ще влезе в затвора и колко убийства ще станат.Земи и мисли с главата си,не с бицепса си.
7.Иронията е в това,че има хора с връзки,които си взимат директно медикаменти от държавния резерв,а свободно го продават нашите добри депутати и техните роднини,значи какво става държавата купува,политиците продават.А държавата това е народа,в това число и ти.Така,че преди да защитиш някой първо помисли,защо стана толкова известно за толкова кратко време а?
8.Евтин,думата се пише с “В” а не еФтин.
А на теб пич освен,че ти е евтин речника,бих казал,че трябва да се напъваш повече да мислиш и то преди да се изкажеш пред форум с маса народ.
09.01.07
09:10
Не ми харесва темата на нова.
Превръща се в излишна реклама на една смешна журналистка, вероятно нечие протеже. Дали е поръчкова, не знам. Престъпление има, но самата тема се превръща във второ престъпление.
Не акцентира върху истинските проблеми, като нерегламентираното разпространение и нелегалния внос.
Насочва се върху българския спорт и го яде отвътре.
Взермащите отношение по въпроса определено отговарят на понятието “сбирщина”.
Темата я продължи и Коритаров.
Всички участващи, включително и министъра на здравеопазването се отличават с твърде висока степен на некомпетентност!
Министъра лично нарича допингът и стероидите едновременно “анаболи”.
А хранителните добавки слага в графата “допинг”.
Абсолютно всички участващи в темата всъщност не я разбират и дори не са си направили труда да я разберат.
“Забранените медикаменти” всъщност в 90% от случаите са забранени само и единствено от правилниците на спортните федерации, а не от закона. Може би някои от тях имат специален режим на внос, което би било нарушение или пък изискват рецепта, но това да ги купиш или продадеш без да си ги внесъл и дори и без рецепта е нарушение, равносилно на невръщане на книги в библиотеката. При тях не се искат т.нар. жълти рецепти. Федерациите следва да държат сметка на спортистите. Не могат ли да се сетят тия телевизиони умове, че ако имаше някакъв здрав смисъл в действията им, хванатите с допинг на първенствата трябваше да ги дават на прокуратурата? Това са разните Бионаболи и Ретаболили и какво ли още не.
В останалите 10% те са лекарства с особен режим на внос, продажба и наблюдение, да кажем психостимуланти или обезболяващи, които наистина имат специален режим на контрол, но в повечето случаи като прекурсори, т.е. че от тях може да се направи например хероин. Това е истинският им проблем, а не факта, че някой ги вземал за да не го болят лактите като вдига много или дори за да преодолее негативната си нагласа. Кодеин и Ефедрин са ярки примери в това отношение.
Което пак ги прави престъпни.
Но истинският проблем е контролът на предлагането им, а не “фитнес залите”, в които се приемат.
И всъщност съвременният спорт е немислим без стероиди. Как дядовците ни са дигали 150 кила и са бягали 100 м. за 8 сек. живеейки по - здравословно и тренирайки по цял ден, а сега всеки спортист вдига 2 пъти повече без проблем и взима разстоянието 2 пъти по - бързо?
Допингът е оръжие отвън срещу българският спорт. Западните спортисти взимат повече, по - скъп и по - хубав и наистина забранен допинг и използват методите за контрол на допинга срещу нашият спорт и постижения!!!
Миналата година Иво се подготвяше за световен рекорд на лежанката и световен шампион. Първенството беше в америка и американците се чудеха как техният човек да стане шампион, накрая измислиха! На европейското хванаха други момчета от българския отбор с допинг и забраниха на целия отбор международни състезания! А на европейското Иво дори не беше и гост, тренираше си за световното!
Сега към сметките против нашият спорт следва да добавим и Нова Телевизия!
Въпросът кой ще хванат с допинг е въпросът на какъв тест ще го подложат.
И за борбата срещу допинга на торба акъллиите мен ми се иска да вземат да ме светнат за европейския съюз, към който толкова много се стремим и на който толкова много пречим и сме трън в очите: как тъй там пилета от една порода с нашите тежат 4-5 кила още на 2-3 месеца, т.е. 2 пъти повече от възрастна кокошка? Да не би да си мислят, че ги хранят с баклава? А за масово използваните генно модифицирани антибиотици какво ще кажат?
Всичко това остава в кръвта и мускулните клетки и се поема ежедневно с храната. Разликата е, че умните глави ядат и не питат, а състезателите поне съзнателно се излагат на този риск.
Лошото е, че у нас народът мълчи и псува. Нито пита, нито отговаря. За мен на това предаване, надуващо се като много правово и справедливо следва да се реагира. Въпросът е как, без да изложим спортистите на негативно обществено мнение.
Поздрави!
09.01.07
09:42
Днес сутринта гледах репортажа по нова телевизия със Коритаров и политикът-яйце
Подразних се защото говореха страшно некомпетентно ,след това в предаването беше Иван Абаджиев ,който според мен е голям авторитет и е направил много за българският спорт ,но той си живее в собствен свят между 60-те и 70-те години ,и все пак за мен той остава най-сериозният и успял тренъор ,но това е друга тема.
Както каза ДЗВЕР общата култура не беше на ниво -вклюиха добавките в графа допинг ,и дори един се изказа, че допингът е единствено за въстановяване.......
Най-просташката изцепка беше на някакъво отговорно лице от министерството на здравеопазването който наричаше диуретиците диурЕтици (слагаше ударението на е и се получаваше едно невероятно селско звучене )
Въпросният високообразован медик каза това:
-Употребата на допинг води до углопяване ,мъжът престава да бъде мъж ,и се късат сухожилия от големите тежести.
Безмислено е да коментирам ,всичко е един фарс ,намират 2-3 ампули на черно и искат да обобщят ,че всички спортисти използват допинг....
Моята прогноза е ,че в следващите няколко дни спортисти ,лекари и тренъори ще се правят на ужилени принцеси ,а от нова телевизия ще направят още един два репортажа и някой квартален анаболист ще се прочуе,и с радост ще говори пред камера как се зоби....
09.01.07
09:44
В Нова телевизия разводниха темата, търсеха сензация получиха я и не съумяха да схванат социално-битовия смисъл в ситуацията. :? Акцентите им са депутат, забранени медикаменти, корумпиран спорт вместо - депутат, забранени медикаменти, нарушение на Закона за лекарствените средства, безконтролна продажба, контрабанда...
ПП:
... как тъй там пилета от една порода с нашите тежат 4-5 кила още на 2-3 месеца, т.е. 2 пъти повече от възрастна кокошка? Да не би да си мислят, че ги хранят с баклава? А за масово използваните генно модифицирани антибиотици какво ще кажат?
Всичко това остава в кръвта и мускулните клетки и се поема ежедневно с храната. Разликата е, че умните глави ядат и не питат, а състезателите поне съзнателно се излагат на този риск.
Ами ти не се ли сещащ? Пилето става в 6 часа, слагат му един килограмова раничка и тича интервално бягане по пътека, друсат го с тибетски песни за релакс и модерни смеси “от всичко по-много”.
Гледах сутринта Коритаров..беше адски забавно.
Както и вчера писах - трябвало е да се консултират с някого, защото така ‘Темата..’, звучеше доста хаотична и леко подвеждаща.
За спортистите в БГ и допинга, както и за допинга и спортовете въобще..не е тема, която е на фокус.
Странно е, че я зачекват, като налице е нещо по-конкретно.
След сутрешното предаване, оставам с впечатление, че нещата още повече ще се конкретизират, взимайки на прицел г-жа Попова и съпруга й (него, защото е една човешка издънка, не че нещо).
“50 000 човека със стотици милиони, офицери на дъската, троянски коне и чукане по депутати..” - тоя е абсолютно неадекватен.
Факт е, че някаква дама, може би е използвала протекции и т.н. на високо ниво за да прави един вид контрабанда и продажба на вещества, които не са одобрени за продажба и употреба.
Какво, като не са с жълта рецепта?
В тая страна си има все пак някакви закони.
И, ако една фирма успява да внесе и продаде някакви медикаменти - хранителни добавки и лекарствени продукти, които се считат за забранени или поне неодобрени за Б-я, избягвайки всякакъв контрол...то аз не мисля, че има нещо законно в дейността на тази фирма.
Дали спортистите използват или не тези продукти си е техен проблем.
Дали фирми с подобна дейност, не реализират незаконни продажби, не създават предпоставки за разпространяване на некачествена и дори опасна продукция...
А за масовата употреба на какви ли не боклуци, минали, изпуснати и т.н. - това е обществена тайна. За тях не се знае нищо - нито произход, нито качество...за какво говорим въобще.
Употребяват се и от любители спортисти, което е най-страшното.
Всъщност, откъде идват всичките тия медикаменти? - най-вероятно от такива фирми.
Всъщност, тук е и ‘социално-битовия смисъл на ситуацията’ :)
Масова употреба на продукти с незнайно съдържание и съмнителен произход. Надявам се, че в следващи предавания ще обърнат внимание на това.
[quote author=“morphey”]Въпросният високообразован медик каза това:
-Употребата на допинг води до углопяване ,мъжът престава да бъде мъж ,и се късат сухожилия от големите тежести.
И аз го гледах отчасти преди да тръгна за работа.
Та все си мисля, че писаното по горе го каза не за допинга а за ДОБАВКИТЕ, но може и да бъркам.
09.01.07
12:48
[quote author=“emzo”][quote author=“morphey”]Въпросният високообразован медик каза това:
И аз го гледах отчасти преди да тръгна за работа.
Та все си мисля, че писаното по горе го каза не за допинга а за ДОБАВКИТЕ, но може и да бъркам.
Да той каза добавките ,но имай предвид ,че той използва думата добавки и за анаболни стероиди и хранителни добавки - и тези добавки за “въстановяване” ги нарече с общото име ДОПИНГ.......... :shock:
Той не разграничава легално от нелегално и добавка от стероид
Поне Абаджиев като го питаха какво става при предозиране с ретаболил каза ,че няма отровни медикаменти ,в случая дозите са от значение.
Имаше и един представител на лекаската асоциация и той го каза ,стероидите са си лекарства,те се взимат с рецепта и са забранение за употреба от спортисти ,не знам защо раздухват толкова този случай.... Въпросните Попови ще получат глоба 200-300лева и така.......ще се получи малко като с ванко 1 ,и склоняването към проституция -промениха закона и го пуснаха 8 години по-рано :? Определено нашата прокоратура не е на голяма висота.
В крайна сметка репортерите от НТ трябва да продължат конктретно със обвиненията към Попова/и ,а не да правят анкети от типа “Взимат ли допинг спортистите ?” ,с такива въпроси може скоро да се появи и анкета “Пее ли Азис когато е в мензис ?” с извинение към аудиторията .
Написах им мнението си ,за ситуацията, ако смятате че можете да им дадете добър съвет ето сайта и мястото където можете да им пратите съобщтение:
http://www.ntv.bg/contacts/feedback.php
Цитирам малко от написаното към тях:
скритият репортаж има аналог : със скрита камера заснемата купуването на дрога и след това пуската репортажа и обвинявате дилъра ,като пускате анкета “Употребяват ли наркотици подрастващите ?”
Истината е ,че тази жена-дилър е капка в морето ,едва ли тези разкрития ще повлиаят на нелегалния внос на стероиди