Л-карнитин

08.01.07
23:01

Купих си л-карнитин Opimum-nultriton течен(355ml)как да го пия продавача ми каза 2 чаени лъзици 10 мин преди тренировка ?

08.01.07
23:03

[quote author=“Notice”]Купих си л-карнитин Opimum-nultriton течен(355ml)как да го пия продавача ми каза 2 чаени лъзици 10 мин преди тренировка ?

Правилно ти е казал. Бързо ще свърши, но поне в такова количество течният има ефект.

FZ

09.01.07
16:20

[quote author=“Notice”]Купих си л-карнитин Opimum-nultriton течен(355ml)как да го пия продавача ми каза 2 чаени лъзици 10 мин преди тренировка ?

Течният е по-добър от този който  е на капсули и има по- добър ефект.  :wink:
Друг е въпросът че излиза по- скъпо.

09.01.07
16:26

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Notice”]Купих си л-карнитин Opimum-nultriton течен(355ml)как да го пия продавача ми каза 2 чаени лъзици 10 мин преди тренировка ?

Течният е по-добър от този който  е на капсули но пък има по-добър ефект.
Друг е въпросът че излиза по- скъпо.

:mrgreen: Ефекта от двата е еднакъв.Просто единия (течния) се усвоява по-бързо !  :mrgreen:

КЙ

08.02.07
15:20

.........

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:06.

08.02.07
17:20

[quote author=“kadze”]”Течен” L-карнитин не съществува, както и “течни” аминокиселини. Просто тези които ги произвеждат са достатъчно химически неграмотни или пък използват рекламен трик за продажби. По-правилно е да се каже L-карнитин в разтвор. L-карнитина е кристално вещество и при никакви условия не може да се втечни като химично съединение. Може разговорно да звучи логично и добре, но химически погледнато е абсолютна глупост.

:roll:

КЙ

11.02.07
09:16

........

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1