пак да питам

30.12.06
15:24

здравейте,ами висок съм 178 а килата са 100,ходя на зала от 6 месеца,има напредък ,бях 109,но сега искам още малко да сваля до 90, но вече върви много бавно-става ли л-карнитин с BCAA+
ходя по 4 пъти в седмицата?-достатъчно ли са?
1.гърди,трицепс.корем
2.гръб,бицепс,корем
3 рамена,трапец,корем
4.крака,корем-става ли програмата?

30.12.06
16:27

вкарай кардио и няма смисъл от толкова тренировки за корем.диетата си е задължителна

30.12.06
21:05

Този корем го нямаш за нищо. Два дни му стигат. Напиши упражненията които ще правиш.

Макар да не става ясно какво правиш за всяка от изброените групи, наистина коремът идва малко в повече. Добави 20 минути велоергометър преди всяка тренировка (е, може и друга кардио дейност, само пример давам). Темпото, с което сваляш, е много добро, не пренасилвай организма за повече.

Аминокиселините и л-карнитинът са добър избор, но само биха шлифовали добрия хранителен режим, за който не си споменал нищо.

03.01.07
01:53

искам да отслабна, до сега не съм пила хапчета, но мисля да пробвам.допитвам се до вас, защото всеки ми препоръчва различни неща.по принцип много бързо отслабвам но глада е голям.за това сега съм решила да пробвам с диета и с хапчета.препоръчват ми най-често l-carnitin,fet barner i thermoStack,ако можете да ми препоръчате най-доброто и най-ефикасното може и в комбинация.на каква фирма и на каква цена са горе долу.най-важното е че когато гладувам немога да спортувам, за това се допитвам до вас да ме насочите на някъде.благодаря предварително.

06.01.07
22:18

Защо се намеси в чуждата тема? Може да направиш твоя, която да не е латиница и няма да ти я заключат! С гладуване не се отслабва, а даже и малко да отслабнеш, скоро ще напълнееш отново! Пробвай с НВД и кардио 3-4 пъти на седмица  :wink:

06.01.07
22:54

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]Защо се намеси в чуждата тема? Може да направиш твоя, която да не е латиница и няма да ти я заключат! С гладуване не се отслабва, а даже и малко да отслабнеш, скоро ще напълнееш отново! Пробвай с НВД и кардио 3-4 пъти на седмица  :wink:

Как го каза ..... До скоро пишеше теми с някакви диета с чай... : ) браво разбрал си вече че с гладуване не се отслабва...
Сега по темата : Ти че ходиш 4 пъти на фитнес добре но кардио и диетата ако ги няма мисля че няма да стане....

06.01.07
23:50

[quote author=“icanka”]искам да отслабна, до сега не съм пила хапчета, но мисля да пробвам.допитвам се до вас, защото всеки ми препоръчва различни неща.по принцип много бързо отслабвам но глада е голям.за това сега съм решила да пробвам с диета и с хапчета.препоръчват ми най-често l-carnitin,fet barner i thermoStack,ако можете да ми препоръчате най-доброто и най-ефикасното може и в комбинация.на каква фирма и на каква цена са горе долу.най-важното е че когато гладувам немога да спортувам, за това се допитвам до вас да ме насочите на някъде.благодаря предварително.

Абе стига с тези истории с глада,защото много жени са на прага на анорексията... !
Да се храниш само с хапчета не е диета(хранителен режим),просто защото няма храна...Глада с зеленчуци и вода също не е оферта !
Вземи прочети в сайта за НВД,храненето и кардио...
Защото това да отслабваш чрез глад са си праисторически представи...

07.01.07
11:03

Аз съм пробвал с Л-карнитин и резултатите бяха добри.НО (винаги има едно но хах  :wink:  ) яки тренировки! Задължително кардио! Тичане например. Аз тренирах всеки ден като 3 пъти седмично фитнес и останалите дни-кардио.
Също така имай предвид че Л-карнитина се взима само 1 месец.След това ако искаш пак , прекъсваш за 1 месец и чак след това почваш отново (тренировките обаче си остават).
Ако се решиш да взимаш л-карнитин ще имаш по-добри резултати като преди тренировка пиеш от него , пиеш едно кафе и аспиринче  :wink:

FI

07.01.07
13:09

[quote author=“mmaxx”]Аз съм пробвал с Л-карнитин и резултатите бяха добри.НО (винаги има едно но хах  :wink:  ) яки тренировки! Задължително кардио! Тичане например. Аз тренирах всеки ден като 3 пъти седмично фитнес и останалите дни-кардио.
Също така имай предвид че Л-карнитина се взима само 1 месец.След това ако искаш пак , прекъсваш за 1 месец и чак след това почваш отново (тренировките обаче си остават).
Ако се решиш да взимаш л-карнитин ще имаш по-добри резултати като преди тренировка пиеш от него , пиеш едно кафе и аспиринче  :wink:

Внимавай с тоя аспирин, прецаква стомаха. Много бързо може да се стигне до доста лоши последствия от него.  :roll:

07.01.07
23:34

благодаря за съветите, но от личен опит знам че, по добро средство за отслабване от глада няма. чивала съм все добри неща за l-carnitin, за това и аз се допитах до вас, просто нямам време за фитнес.

07.01.07
23:39

[quote author=“icanka”]благодаря за съветите, но от личен опит знам че, по добро средство за отслабване от глада няма. чивала съм все добри неща за l-carnitin, за това и аз се допитах до вас, просто нямам време за фитнес.

Значи опита ти е много беден, защото има и много по - добро средство. Нарича се правилно хранене.

08.01.07
23:58

[quote author=”Петко К”][quote author=“icanka”]благодаря за съветите, но от личен опит знам че, по добро средство за отслабване от глада няма. чивала съм все добри неща за l-carnitin, за това и аз се допитах до вас, просто нямам време за фитнес.

Значи опита ти е много беден, защото има и много по - добро средство. Нарича се правилно хранене.

Именно  :wink:  С гладуване топиш колкото мазнини толкова и мусклул и накрая - резултатите не ти харесват защото кг намаляват обаче не от мазнини и не изглеждаш добре  :wink:  Я пробвай да стопиш предимно мазнините и да запазиш максимално мускулната маса  :wink:  По-красиво нещо от мускулите няма

09.01.07
17:47

е добре де дайте някакъв съвет, кво само ми пишете безполезни неща кажете примерно ко да пия, защото както казах нямам време за фитнес.

FI

09.01.07
21:01

[quote author=“icanka”]е добре де дайте някакъв съвет, кво само ми пишете безполезни неща кажете примерно ко да пия, защото както казах нямам време за фитнес.

Почни да се храниш нормално без боклуци и отивай да тренираш, такова нещо като вълшебното хапче няма.  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1