Lipo 6 и кафе

09.01.07
08:39

Здравейте,
От 4 дни пия Липо 6 ,първия ден след като го взех изпих и едно кафе и като отидох във фитнеса имах невероятна енергия,обаче после инструктора ми каза че не трябвало да се взима с напитки съдържащи кофеин и от тогава не пия кафе ,но честно казано май не усещам да ми дава енергия ,забелязвам само че се потя доста повече.Според вас има ли проблем да пия кафе сутрин преди тренировка?
Благодаря предварително :)

09.01.07
09:07

Има проблем.
В една доза Липо6 има 200мг кофеин.
В две дози 400, а ако си решила да го пиеш по 3 пъти - 600мг, което не е никак малко.

[quote author=“margooo”]Здравейте,
От 4 дни пия Липо 6 ,първия ден след като го взех изпих и едно кафе и като отидох във фитнеса имах невероятна енергия,обаче после инструктора ми каза че не трябвало да се взима с напитки съдържащи кофеин и от тогава не пия кафе ,но честно казано май не усещам да ми дава енергия ,забелязвам само че се потя доста повече.Според вас има ли проблем да пия кафе сутрин преди тренировка?
Благодаря предварително :)

200мг кофеин са предостатъчно. Ще стане прекалено много.

09.01.07
18:09

ОК
Мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1