01.03.04
18:43
Айде всеки който е на НВД да постне точно диетата си,защото аз съм на НВД от известно време и съм доволен,само че искам малко да разнообразя диетата си,така че дайте някви идеи.Мерси много предварително
И аз точно това щях да питам.
До колкото знам се започва постепенно, защото абе някъде тука четох за това аре плс някой да ми даде ЛИНКа или във ФОРУМа беше или в САЙТа.
И да ми даде повече информация са тази диета.
П.С. Любо дай ти твоя пример, че ми трябва просто някаква примерна такава. И може ли да се използват ПРОТЕИНИ като заместител на храната и ще има ли ефект за свалянето на мазнините ?
02.03.04
10:42
Еми моята е:
1хранене 50-75гр пшеничен зародиш в 300мл мляко
2хранене омлет от 6 белтъка,1 жълтък и 150гр извара
3хранене прот шейк с около 25гр протеин
4хранене джоб със салати(просто съм в даскало и не може друго :( )
5хранене 250-300гр пилешко+зеленчуци
6хранене прот шейк преди лягане
Това е горе-долу
Линка за който питаш е: www.voy.com/160207/20.html
Успех
02.03.04
12:40
Tazi DieTa ne se izdarja :}}} eto Link dai te si mnenieto za neq :} verno 4e e NVD :} ama :|
http://www.cmc.bg/dieti/alldiets.php?subaction=showfull&id=1074099284&archive=&start_from=&ucat=1&
Gym-Bg хубаво сайтче,но имам чувството,че то е за някви жени-дебелани.Щото тъй като гледам на ден се казва да се яде само по един чай,печено пиле и таратор.Аз ако я спазвам тая диета на 2-я ден ще предам богодух... :wink:
haha ako razgledate saita e SAMO za JENI :P
vishte sekciata fitnes i shte razberete
no verno taia dieta ia nari4am mizerstvane vypreki che predi malko ia dadoh na maika mi i tia se zainteresuva :P