Кленбутеролче

Темата е заключена.

11.02.04
22:18

Момчета, нямам време да правя кардио и да спазвам строга диета - трябва да уча за изпити - и след дълго умуване реших да си взема Кленбутерол. Мога ли за около 3 месеца да се поизчистя, при положение, че нямам много за чистене - максимално 2-3 кила и по принцип не примам много въглехидрати и животински мазнини, свалям мазнини лесно и нямам време да правя кардио ?

13.02.04
15:39

Може. Трява да го пиеш 2-дни след това почиваш 2-дни. Това се прави за да се избегне насищане на определен вид рецептори в мускула, което намалява деиствието на препарата. Пъвия ден почваш с едно хапче сутрин. Втория ден едно сутрин едно следобед. Следва почивка 2-дена, след което взимаш 2х1, 2х2 и т.н. При 3х3 има повишаване на телесната тепература и мисля че по големи дози са опасни. Следи температурата да е около 37,5 нито повече нито по малко-това е важно! Дозировката е индивидуална в зависимост от теглото и затова и схемата на прием е с натрупване. Пази диета все пак за да има добър резултат. Успех!

14.02.04
00:00

Мерси Велко

GY

02.03.04
12:51

Ecliplse Velko a ve na 16 god sum moje li da zimam Klenbuterol ? :}}}
v Smisal opasen li e za men ? tai kato oshte se razviva organizma mi :}}

02.03.04
13:11

Gym-Bg, най - лошото на Кленбутерола е, че намалява здравината и тонуса на кръвоносните съдове, а това може да ти докара доста проблеми след некоя година. Така че сам реши.
Успех !!!

03.03.04
23:14

:!: Ето малко инфо за Clenbuterolа и от мене:

:arrow: Това е един много интересен препарат, който напоследък стана много популярен сред бодибилдърите. Кленбутерол е трето поколение бета 2 антагонист, който се използва за лечение на астма. Използването му от бодибилдърите започва след публикациите в някои медицински издания и след скандала със угояването на телета в Германия. Този препарат оказва влияние върху покачването на мускулната маса и изгарянето на мазнини. Напоследък се заговори дори, че този продукт е по-ефективен от стероидите, този шум насърчава много бодибилдъри да експериментират с него. Клленбутерол е свързан с усилен топлообмен. Много атлети, които са го използвали, казват за получен значителен прираст на сила и рязко спадане на подкожните мазнини. Той показва положителен ефект върху мускулната хипертрофия. Кленбутерола е медикамент, който е предпочитан за предсъстезателна подготовка или при програми за изчистване. Някои състезатели започват да го използват през последния месец от предсъстезателната си подготовка.Те използват между 4-8 тaблетки на няколко приема през деня. Непрекъснатото вземане довежда до изтощаване на рецепторите за това го приемат на почивки. Някои го приемат по схемата 2 дни прием 2 дни почивка. Циклите продължават от 6 до 12 седмици. Страничните ефекти се изразяват в нервност, тремор на пръстите. Приеман в период от 12 седмици той увеличава диаметъра на 2ри тип мускулни влакна с около 40% и намалява мазнините средно с 20%. Оптималната доза може да се счита за достигната, когато около час и половина след втория прием телесната температура е 37-37.5 градуса.
:!: Сами си решете има ли смисъл или не :wink:

04.03.04
12:40

Eclipse , за пръв път чувам че Кленбутерола намалява здравината и тонуса на кръвоносните съдове  :roll:
Сигурен ли си в това щото таман съм се навил да си взема клен и ти ме раэочарова  :(

04.03.04
13:31

slay_m, така прочетох в някакъв сайт, не си спомням в кой. Доколкото знам обаче това става при доста продължителна употреба.

06.11.04
00:40

пил съм преди години...
не пий - ще съжалваш
аз лично съжалявам, макар и да не мога да бъда сигурен, че точно Клен-а трябва да обвинявам за някои неща...

недей!
Братле темата е приключена ако искаш отвори нова по темата но недеи да я флодиш. Явно този които я е пуснал вече няма интерес към нея.
по-здрави Емил

18.11.04
13:18

абе пичове не знам как ви действа кленбутерол но аз подържах доза три хапа на ден и за един месец никакъв ефект.казаха ми че ако имам съвсем малко мазнини , ще кача малко чиста маса и сила.бе да ви кажа честно нищо не стана , освен че имаше нощи в които не можех да спя,поради главоболие и висока температура.качих малко сила но си мисля че е от внушение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1