04.01.07
19:29
Стажа ми е година и вече близо 5 месеца. Въпроса ми е свързан с това дали ще има някакъв проблем да си правя вкъщи набирания от сорта на [3хколкото мога( 6-8 )]. Така ще си засиля набиранията и в залата ще мога след време да се набирам с тежести.
04.01.07
19:32
Всеки ден няма нужда. Да кажем 3-4 пъти седмично. Това с тежестите за по натам го остави.
04.01.07
19:46
може ама не е препорачително да се набираш в ден преди и след тренировка на граб
04.01.07
19:59
Това да, говоря в дните на почивка :). Попринцип имам 3 дена в седмицата почивка (без фитнес), но в тея 3 дни или имам волейбол или кардио.
04.01.07
21:13
В дните с кардиото ако го правиш тва 3,4 серии х 6-8 нямаш да претренираш или нещо такова,по-скоро се опасявам дали ще има ефект, защото все пак 4 серии на ден са прекалено малко..мускулът дори няма да разбере, че си го тренирал :wink:
05.01.07
20:07
ефект ще има и още как аз имено по този начин си права масата на гърба :wink:
09.01.07
20:04
За маса не знам, ама така се научих да се набирам. Първоначално правех 2х1 като един пич ме буташе отзаде(и ми гледаше красивия гъз :) ). И като се набирах почти всеки ден свикнах да правя - сега правя 4х8. Btw - ако някой има проблем и с кофите пак това е решението - некой те бара за дупара докато не се побъркаш и постепенно почваш да си правиш пълни серии .
09.01.07
21:05
ами според мен това е много добре всеки ден да се набираш...аз например тренирам всеки божи ден...няма ден в който да не тренирам...може да е в залата..или да бягам..или вкъщи да си правя рамо или ръце с дъмбели..но го правя всеки ден...сега след мен ще има 20 човека който ще ми кажат че ще претренирам...ама за мен това е най доброто :twisted:
09.01.07
22:11
happy666 няма да ти кажа това което си написъл, само искам да те попитам има ли някакъв ефект според теб от това което правиш???
09.01.07
23:21
ами да за мен има..естествено зависи и от целите на човека ..неискам да ставам огромен..чувствам си се супер така...всеки си има разбиране и начин за трениране нали така? :) незнам дали е по добре да тренираш 7 пъти или 3 пъти седмично...но съм сигурен че най зле са тия дето никога не са стъпвали в залата..Ади лека нощ
Според мен изобщо не е необходимо да висиш като прани гащи
всеки ден и да се набираш. После пишеш че все пак правиш някакви серии от набирания
съчетай набиранията със скрипец...когато не можеш да се набереш
довърши със скрипец, тежестите от там ще дойдат.
И все пак от цялата тази тема не става ясно какво се цели с тези набирания?
Маса? Чистене? или просто тонус ?