Нов Производител Добавки-качество?

10.01.07
11:48

искам да ви питам някои да си е купувал продукти на нова немска фирма -“PerfectNutrition”.Пуснали са разни разфасовки Суроватъчен протеин по 500г за 16-18 лева и най-различни продукти.някакви впечатления ако имате от нея,ще съм доволен да ги споделите.Изглежда ми на добра цена като за “вносен” протеин 1 кг-33-35лева.:)

Къде се продават добавки на тази фирма?

10.01.07
12:03

аз съм от пловдив и тук си ги купих от фитнес залата направо с малко надценка ама кво да праим:)иначе тренирам в рондо.ама може би другаде да ги няма още не съм мн сигурен щото продавачката ми вика че те били едни от първите които го внасяли

axa ясно тука в София още никаде не съм видял да се продават ако някой знае нещо да пише

10.01.07
12:24

обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

[quote author=“jotabg”]обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

Е, и ?

10.01.07
14:05

[quote author=“manson”][quote author=“jotabg”]обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

Е, и ?

Канцерогенен,бля,бля,бля,вдига нивото на инсулина,без да има въглехидратен прием...
Абе трябва да се избягва...

[quote author=“DJПетко”][quote author=“manson”][quote author=“jotabg”]обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

Е, и ?

Канцерогенен,бля,бля,бля,вдига нивото на инсулина,без да има въглехидратен прием...

Това къде го пише?
Прочетохте една тема, извадка от книга, и вече голяма вреда в тоя аспартам .. Кола Лайт пиеш ли? Пиеш. Да си умрял?

10.01.07
14:20

[quote author=“manson”]Кола Лайт пиеш ли? Пиеш. Да си умрял?

...никога не е късно :twisted:

10.01.07
14:55

[quote author=“manson”][quote author=“DJПетко”][quote author=“manson”][quote author=“jotabg”]обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

Е, и ?

Това къде го пише?
Прочетохте една тема, извадка от книга, и вече голяма вреда в тоя аспартам .. Кола Лайт пиеш ли? Пиеш. Да си умрял?

Е как позна, че пие, бе? :wink:

[quote author=“Louie”][quote author=“manson”][quote author=“DJПетко”][quote author=“manson”][quote author=“jotabg”]обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

Е, и ?

Това къде го пише?

Е как позна, че пие, бе? :wink:

Просто съм сакрастичен. Не е задължително да пие, за да се разбере какво искам да кажа  :)

10.01.07
16:11

Според мен тези неизвестни Германски фирми, които напоследък навлизат на Българския пазар, биха били добър компромис между евтините Български ментета и скъпата Американски стока. Само да не се окаже, че са “ко-продукции” :wink:

10.01.07
19:11

[quote author=“manson”][quote author=“DJПетко”][quote author=“manson”][quote author=“jotabg”]обаче ме притеснява че съдържа аспартам:(

Е, и ?

Това къде го пише?

Ами да ти кажа билдерите в Америка го избягват,а коли и всякви такива глупости не съм пил от години  :wink:

Просто казвам по-добре да преценявате от какво да се базите. То и алкохолът е вреден, и свинското, и сладкото ама ...  :D Аспартамът не е такава пречка. Като е добър протеина си го пиите, пък това какъв подсладител ползва да не ви бърка толкова  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1