Болка в левият лакет

07.01.07
17:14

Здравйте! Неска когато отидох на фитнес си почнах-гребане с дъмбел, вертикален и хоризонтален скрипец и лег тесен захват. След това трябваше да направя и френската. Почнах я и едва я довърших първата серия, защото лакетя на лявата ми ръка ме заболя много! Не беше с голями тежести, а даже ми беше твърде леко. Лакатя изпукваше, когато изправях щангата над главата си! Иначе за трапец и предмишница си ги изпълних без проблеми! Тази болка се появява, и когато свивам дъмбел за бицепс! Според вас какво е, от преумора ли?

07.01.07
18:14

Виж това:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20816

08.01.07
09:22

Изместване на ставата.Имаш някакво прецакано сухожилие.На първо време го мажи с някаква мас/свинска,заешка,мечешка- каквото имаш под ръка/.Пчелната отрова е много ефикасна за този род проблеми.zigun

09.01.07
07:13

[quote author=“pescud01”]Изместване на ставата.Имаш някакво прецакано сухожилие.На първо време го мажи с някаква мас/свинска,заешка,мечешка- каквото имаш под ръка/.Пчелната отрова е много ефикасна за този род проблеми.zigun

Предлагаш са навра в някой кошер ли  :shock: . Видях оная тема, бях я чел, но аз по време на самото упражнение чувам как коста ми пука мн яко и едва си изправям ръката! Много е болезнено помогнете  :roll:
ПП: Със мас? Направо със сапун ве  :lol: . Нали там има омекотители, ароматизатори, оцветители, мас и Na2OH :)

09.01.07
09:35

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“pescud01”]Изместване на ставата.Имаш някакво прецакано сухожилие.На първо време го мажи с някаква мас/свинска,заешка,мечешка- каквото имаш под ръка/.Пчелната отрова е много ефикасна за този род проблеми.zigun

Предлагаш са навра в някой кошер ли  :shock: . Видях оная тема, бях я чел, но аз по време на самото упражнение чувам как коста ми пука мн яко и едва си изправям ръката! Много е болезнено помогнете  :roll:
ПП: Със мас? Направо със сапун ве  :lol: . Нали там има омекотители, ароматизатори, оцветители, мас и Na2OH :)

:lol:
Или просто отиди на лекар(и), защото проблема ти може да не се окаже безобиден, освен ако нямаш някоя скоро заклана мечка под ръка разбира се, тогава може да се мажеш с мас, белким нещо ти помогне...

Принципно, проблеми със ставите и сухожилията никога не са безобидни.

Успех ти желая.

10.01.07
17:26

[quote author=“tpd”][quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”][quote author=“pescud01”]Изместване на ставата.Имаш някакво прецакано сухожилие.На първо време го мажи с някаква мас/свинска,заешка,мечешка- каквото имаш под ръка/.Пчелната отрова е много ефикасна за този род проблеми.zigun

:lol:
Или просто отиди на лекар(и), защото проблема ти може да не се окаже безобиден, освен ако нямаш някоя скоро заклана мечка под ръка разбира се, тогава може да се мажеш с мас, белким нещо ти помогне...

Принципно, проблеми със ставите и сухожилията никога не са безобидни.

Успех ти желая.

Бат”ка не говори за заклана мечка,че ако те чуе Бриджит Бардо спукана ни е работата!!!!Това че не си се мазал с мечешка мас си е твой проблем.Не се движиш в подходящи среди.Щом те боли ръката спирай всякакво натоварване.Оправяй се както си искаш!! ZIGUN

10.01.07
18:49

Принципно, проблеми със ставите и сухожилията никога не са безобидни

Нямам какво да кажа повече. Ходи на лекар, направи си снимка...

11.01.07
00:06

Инсерционит се казваше маи това заболяване на лактите  :roll: .Дано не е това наистена 4е терапиите са много дълги докато отмине

15.01.07
11:28

:shock:  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:  :roll: наплащихте  ма :!:

31.01.07
10:40

И аз от вчера имам същата травма на лявата ръка. Получих я повреме на загряващата серия (мислех си че мога да загрявам от лег с дъмбел от 10 кила. Вече само лицеви опори за загрявка на гърди). Може би проблема е в тесния хват. От днес започвам да мажа с Диклак. Ще пиша какви са резултатите от терапията.

God bless us all

Наско

31.01.07
23:41

И при мен се почуи гаф с левия лакът докато правих скотово сгъване с крива щанга. Днес се посъветвах с инструкторката в залата, която каза, че болката ще отмине, но ми направи комплекс от упражнения за бицепс, които по-малко натоварват лакътя. Наистина по време на тренировката нямаше болка, но след това отново се появи.

Та мисля си аз сега, може би трябва да се направи една пауза, за да отмине болката и после да се продължи с тренировките, но първоначално с по-малки тежести.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1