10.01.07
18:40
Имам въпрос който много ме дразни - аз съм 188 висок тежа 92 кг . Не съм тлъст или нещо подобно (не съм и релефен) . Та имам един проблем който ту се появява ту изчезва - под зърната ми има прекалено много сланина спрямо другите места , просто е леко несаръзмерно . Тренирам и 4 пъти в седмицата аеробна тренировка (бокс) . Дайте съвет . (на 17 г съм и фитнеса ми е 2 пъти в седмицата)
10.01.07
18:43
[quote author=“blot_heretic”]Имам въпрос който много ме дразни - аз съм 188 висок тежа 92 кг . Не съм тлъст или нещо подобно (не съм и релефен) . Та имам един проблем който ту се появява ту изчезва - под зърната ми има прекалено много сланина спрямо другите места , просто е леко несаръзмерно . Тренирам и 4 пъти в седмицата аеробна тренировка (бокс) . Дайте съвет . (на 17 г съм и фитнеса ми е 2 пъти в седмицата)
не че тва ще ти помогне ма поне ще изглеждаш малко по добре!Единия вариянт е спри да правиш нормален и долен лег,и прави само горен така гърдите ти ще изглеждат по саразмерни!Другия вариянт наблегни на долната лежанка обаче така по скоро ще оформиш гърдите,мазнина ще си стои докато не я изгориш!А и тва че тренираш 1000 неща не е гаранция явно трая си оправиш диетата!
10.01.07
18:58
Явно е от храната , но в един период го имам други не и не виждам в храната ми да има голяма промяна и за това явно ще трябва да я намаля като цяло . Между другото аз като се наям веднага ми се спи и спя през деня . Може ли това да е част от пробелма ?