Ами ако можете да ми помогнете малко и на мене !?

09.01.07
22:01

Така значи...
дости темички съм преровил тука,ама доста ме объркват.В некой пише “да”,други “не”.
Та значи искам да направя хубава мускулна маса,да оформим,и досега съм постигнал нещо си ама можем и повече я  8) .
На 16г. съм,69кг и нещо не ще да наддава,а искам да кача още 4-5 килца,колкото да ми е нормално,а може и повече :lol: ,висок съм 175 см.
Разглеждах тука разни неща да ям картофи,ориз,яйца,месо и др.
Ходил съм на фитнес 3 месеца-септември,октомври и ноември.
Напоследък ме домързя и ... няма значение вече почвам сериозно.
Мисля да си зема тука 1 протеинче-суроватка на Nutrim
- Нутрим - Pure Whey Pro 85% - 500-1000г
Някой гейнър,нз все още какъв.
И малко креатин.
А и не съм мноо с финансите така,че нема да мога некви супер добавки да зимам.

Много благодаря на отзовалите се в тази тема!

09.01.07
22:51

та по-точно какъв ти е въпроса?

РО

09.01.07
23:00

[quote author=“YODA”]та по-точно какъв ти е въпроса?

и аз това се чудя  :?:

09.01.07
23:05

Колега като ти 4ета поста разбирам 4е  ти имаш по голям мерак да вземаш някакви добавки от колкото да тренираш.Първо си направи хранителен режим тренировъ4ната програма походи известно време на фитнес без да прекъсваш, нау4и правилно изпълнението на упражненията което е доста важно, направи някаква база и тогава взимаи добавки.Не повтаряи грешките на някои които са минали по съЩият път  :wink: ,вси4ко това ти го написах с добри 4уства.Аиде със здраве послушаи ме и няма да сгрешиш,нека и някои друг колега от форума да те посъветва.

10.01.07
17:08

Еми изглежда съм забравил да добавя:
Добре ли са за мене тези работи който съм наумил да направя или не.
А колкото до фитнеса сичко си правя както си треа упражненията,имам малко мускулчета,ама искам още.
Само храната тепърва почвам да я развивам.

edit:
Ето ви 1 снимчица да вийте докаде съм стигнал за по добра преценка:
http://www.data.bg/images/gallery/media/crazyraper_2.jpg

10.01.07
17:37

[quote author=“wannabe”]Еми изглежда съм забравил да добавя:
Добре ли са за мене тези работи който съм наумил да направя или не.
А колкото до фитнеса сичко си правя както си треа упражненията,имам малко мускулчета,ама искам още.
Само храната тепърва почвам да я развивам.

edit:
Ето ви 1 снимчица да вийте докаде съм стигнал за по добра преценка:
http://www.data.bg/images/gallery/media/crazyraper_2.jpg

Защо почти всички се снимате отзад? :roll:

Мисля, че добре си се ориентирал с добавките. Ако ти се откъсне от сърцето накой друг лев за по-качествени продукти, още по-добре.

А гейнърът можеш и сам да си правиш, щом ще взимаш и суроватка. Просто си вземи 2 кила глюкоза на прах от някой супермаркет или магазин за добавки, и си ги смесвай след тренировка с протеина 2:1 (глюкоза:протеин)

10.01.07
19:31

Мхм добре мерси.
А иначе тоя протеин как да го пия(не ми се верва само след тренировка да го пия :) ) дето го споменах по горе и винаги ли да го смесвам с глюкозата?
Това е всичко.

edit:
А и забраих за аминокиселините,видех тук таме,че са се комбинирали с протеините за по-голям ефект или нещо такова.
Ама може и да съм се объркал нз.

10.01.07
23:45

Просто през останалото време не е хубаво да набиваш клюкоза, вместо това си смесвай протеина с овесени ядки, например.

11.01.07
23:03

протеина е много добре да се пие след ставане,преди закуската съчетан с въглехидрати също,защото тогава се усвоява доста добре при положение,че тялото е гладувало цяла нощ:)ако си земеш млечно-яйчен протеин може да го гълташ преди лягане.иначе суроватка сутрин преди закуска и след тренировка.според мене нужда от аминота нямаш.може да хапваш извара преди лягане(направи си я с 1-2 суп лъжици кисело мляко и малко чубрица за по-добър вкус)

11.01.07
23:27

[quote author=“Louie”]
Защо почти всички се снимате отзад

Защото отпред ребрата им се броят повече....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1