NO2

BU

10.01.07
15:27

та въпроса ми е кой но2 да си поръчам  :?
http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=categories&category_id=367&page=full_list&sort_by=price&sort_order=desc
бях си поръчал Nitros 180 капсули :::производител::: LEGAL GEAR ама нямало в наличност
сега се чудя кое да си избера..
ще съм благодарен ако помогнете :)
П.п. извинявам се ако темата не е за този раздел

BU

11.01.07
00:10

или е по добре да си взема Animal Pump 30 Packs :::производител::: UNIVERSAL NUTRITION

:roll:

IN

11.01.07
00:19

pump

BU

11.01.07
00:20

[quote author=“InDaHEad”]pump

a той какво представлява ?
в смисъл на хапчета ли, на прах ли е .. ? и тия 30 пака за колко време ше ми стигнат  :?

11.01.07
00:33

за 30 тренировки ,може да го взимаш само при тренировъ4ен ден  30 до 45мин на празен стомах

BU

11.01.07
00:48

мерси много :)
ще си поръчам 2 или да комбинирам този продукт с някой друг ?
остава само да ми кажете дали е на хапчета или прах .. само да не е от тия дето се инжектират  :roll:  :?

11.01.07
00:51

Първо си поръ4аи този виж как ти деиства и тогава помисли за втори,този продукт е на хап4ета, не се инжектирва споко  :wink:

BU

11.01.07
00:53

мерси отново  :D
утре ще го поръчам само да потвърдят че съм отказал поръчката на оново NO2 :)

11.01.07
08:34

[quote author=“BuKTop”]мерси много :)
остава само да ми кажете дали е на хапчета или прах .. само да не е от тия дето се инжектират  :roll:  :?

Е два азотни бустъра трудно ще комбинираш.
Взимай пъмпа.

BU

11.01.07
10:47

[quote author=“emzo”][quote author=“BuKTop”]мерси много :)

Е два азотни бустъра трудно ще комбинираш.
Взимай пъмпа.

аз имах предвид да го комбинирам с глутамин или суроватка .. или де да знам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1