09.01.07
17:48
Значи сестра ми роди преди поувин година и сега е с отпусната кожа както се досещате и да ми кажите горе доло как да тренира и какво да яде
пс:и как се изчислява за жените колко протени и въглехидрати трава да приема на ден
И 1 фр ще почне да тренира да свали малко кг(4 кг там няка де) тя не е много дебела просто трава да стегни стомаха,задните части и бедрата и каква програма бихте и препоръчали и какво да яде
пс:Може да има одговорите в сайта ма найстина нямам време да търся,затова плс да ми одговорите
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 10:15.
Виж сега, няма нищо сложно! Аз самата родих преди 4 месеца, оттогава досега съм свалила около 15 кг :o Е имам още какво да желая, но постепенно става за да е ефективно.
Ще ти напиша накратко какво правя:
3 пъти седмично кардио-тренировка по 30-40 мин. на кростренажор
3 пъти/в други дни/ силова тренировка пак с кардио, 20 мин/кардиото/. В тази тренировка тренирам така:
-1ви ден-бицебси, гърди, предно рамо, корем
-2ри ден-трицепси, гръб, задно рамо,еректори
-3ти ден- раменна преса, странично вдигане раменно, навеждане настрани с тежест/за страничните коремни мускули/
За тези упражнения трябват поне 2 дъмпела! Не знам дали те интересуват броя серии и повторения, но за всеки човек са различни. Всяка мускулна група се тренира с по няколко различни упражнения.
Краката не тренирам, понеже и бездруго растат от кардиото доста. :wink:
Не трябва да забравя и диетата, която и подхожда, но без силово натоварване, трябва да знае, че няма как да се стегне кожата. Най добре НВД с много малко въглехидрати, натрупванията от масти от бременност се чистят ужасно трудно!!Само добре развити мускули могат да я държат изпъната. Освен това може да си вземе Л-карнитин за по бърз резултат, че и пролетта май ще пукне по-рано
Ако нещо не е ясно питай :lol: :lol: :lol:
10.01.07
11:08
ontopic: течности , течности и пак много течности против стриите. Кажи на сестра си да си направи един месесц със суперхидратация за освежаване , детокс и изпъване на кожата :)
offtopic: winni , на снимката след раждането ли си се снимала ? :shock: Ти си машина
[quote author=“lex cazinsky”]
offtopic: winni , на снимката след раждането ли си се снимала ? :shock: Ти си машина
Айде де стига глупости, не че не искам да е така, но мечти......... :roll: :roll: :roll:
10.01.07
13:58
[quote author=“winni”][quote author=“lex cazinsky”]
Айде де стига глупости, не че не искам да е така, но мечти......... :roll: :roll: :roll:
Радвам се, че не съм само аз и Лумина, дето искаме да ставаме релефни. Повечето жени като чуят думата мускул и почват да се кръстят. :wink: :wink: :wink:
[quote author=“fitday”]
Радвам се, че не съм само аз и Лумина, дето искаме да ставаме релефни. Повечето жени като чуят думата мускул и почват да се кръстят. :wink: :wink: :wink:
Аз специално страшно се кефя на такива дами, радвам се за всеки, който е тръгнал по този път :lol: :lol:
Не е мъжкарско, напротив много е секси, fitday дерзай :lol: :lol:
аха ясно
а как се изчислява колко протеин и въглехидрати трабва да се приема за жените
пс:winni това на пика найстина ли си ти ? :)
[quote author=“dj-coco”]аха ясно
абе глупости, как ще съм аз :lol: :lol: :lol: :lol: ще ме пукнете от смях.
Кажи колко килограма е сестра ти, колко е висока, с какво се занимава, спортува ли? Важно е :?: :?:
10.01.07
17:36
[quote author=“dj-coco”]аха ясно
Еми както при мъжете. Протеин 2 гр. на телесно тегло, въглехидрати 1 гр. и останалото мазнини. :)
[quote author=“fitday”][quote author=“dj-coco”]аха ясно
Еми както при мъжете. Протеин 2 гр. на телесно тегло, въглехидрати 1 гр. и останалото мазнини. :)
Да съгласна съм
ясно миси
winni ми нз може :D кат гледам кви ги има ...
http://nynerd.com/wp-content/uploads/2006/03/body_builder_chick_8.jpg
http://www.iriskyle.com/gallery/4images/data/media/25/DSC_0315.jpg
Мнооогооо яки са, ама ние кога ще бъдем като тях :roll: :roll: :roll: :roll:
10.01.07
20:14
4естно казано тия двете са вси4ко друго, но не и жени
Мнооогооо яки са, ама ние кога ще бъдем като тях
Когато минеш през аптеката и напълниш два сака със стероиди и след това ги изпиеш + тренировката, която правиш. Допълнителен + е редуване на НВД и ВВД.
И сериозно, мъжете не си падаме по мускулести мадами. Поне аз не познавам такива мъже (изключая Любо лежанката).
[quote author=“cran-berry”]4естно казано тия двете са вси4ко друго, но не и жени
Съгласявам се веднага, няма спор :lol:
А за красотата - тя толкова субективна, че няма две еднакви мнения за това кой какво разбира под “красота”. Но все пак, не мислите ли, че е много по-хубаво да имаш малко развити мускули, отколкото висящи кожи и сланини :?:
Съвсем далеч съм от мисълта, че искам да изглеждам като Рамбо. Човек не може и да се пошегува ли :roll:
Айде, смених аватара, за да не заблуждавам хората, че наистина ще помислят, че съм машина 8)
Цялата тема ми напомня за приказката за киселото грозде.
Тоя мит за мускулите при жените го развиха някои колеги , които не могат да свалят кг на трениращите при тях момичета, а ги карат да качват мускулна маса за се види някакъв ефект от тренировката.
И се започна дискусия колко трябва да е яка една жена и мускулите не пречели. И ако иска да отслабне без “добавки” не ставало. И се започва : ефедрин, клембутерол, йохимбин и т.н. После следва “тежката артилерия” примаболан, стромба и ХР, защото и подмладявал освен че гори.
До къде ли ще стигнат някои трениращи по тази схема? Може би до размерите на Любомира Стефчева - 95кг в основен период с 45 ръка?
Това ли е идеала, към който се стремите?
Има нещо много сбъркано в идеята да замениш отслабването с градеж на мускули.
Виждал съм такива резултати - тип “ботор” 165-6см, 80 кг лично тегло, НО бута 75 кг на лежанка.
Някак си не можах да и кажа браво, защо ли???
Всичко написано по-горе е мое лично мнение и според мен обобщава темата. Не целя да засягам никого, а ако някой се почувства засегнат му се извинявам.
[quote author=“mitaka101”]Цялата тема ми напомня за приказката за киселото грозде.
Тоя мит за мускулите при жените го развиха някои колеги , които не могат да свалят кг на трениращите при тях момичета, а ги карат да качват мускулна маса за се види някакъв ефект от тренировката.
И се започна дискусия колко трябва да е яка една жена и мускулите не пречели. И ако иска да отслабне без “добавки” не ставало. И се започва : ефедрин, клембутерол, йохимбин и т.н. После следва “тежката артилерия” примаболан, стромба и ХР, защото и подмладявал освен че гори.
До къде ли ще стигнат някои трениращи по тази схема? Може би до размерите на Любомира Стефчева - 95кг в основен период с 45 ръка?
Виждал съм такива резултати - тип “ботор” 165-6см, 80 кг лично тегло, НО бута 75 кг на лежанка.
Всичко написано по-горе е мое лично мнение и според мен обобщава темата. Не целя да засягам никого, а ако някой се почувства засегнат му се извинявам.
Искам да погледнеш как започва темата - идеята е за стягане, не за отслабване. Какво значи “стягане” според теб? Специално за мен не значи бицепс 45 или нещо от този род, значи по-голям мускулен тонус, или се лъжа? :roll:
А и никой не споменава нищо за добавките по-горе. На всичкото отгоре става въпрос за раждала жена, и ти едва ли можеш да бъдеш компетентен - колко пъти си раждал, я кажи :lol:
11.01.07
15:54
[quote author=“mitaka101”]Цялата тема ми напомня за приказката за киселото грозде.
Аз не видях някой да говори за стероиди и анаболи или за добавки в темата. Тове, че има жени, които искат да качат малко мускулна мсас за да изглеждат добре и релефни, не означава веднага, че ще станат като жените на снимките. Това, че на някого не му харесвало, не трябва да спира никого към пътя за собственото удоволетворение. И на мен не ми харесват разплутите лелки, както и скелетните жени, но не казвам на никоя какво да прави.
Никоя жена не би могла да стане като тези на снимките с ходене само на фитнес 3 или 4 пъти седмично и взимане на протеин. Това са жени, както ти каза, които мнoгoкратно са зобили и са си вкарвали какви ли не идиотщини в устата и кръвта. Съмнявам се, че някоя жена от форума би посегнала към такива неща, да не говорим, че едва ли може да си го позволи.
Не разбирам какво различава жената от мъжа, че на мъжа да му е позволено да има мускули, а на жената не...
Незнам кой трениращите по тази схема визираш, аз лично не познавам нито една жена от форума, която да зоби?
И това, което написах е мое лично мнение и не искам да те засягам, все пак всеки си има идеали, но бих се радвала, ако ми отговориш на въпросите.
Е най-после се появи за малко опора :lol: :lol: Fitday
Изцяло подкрепям всичко, което казваш, подкрепям и теб, браво, че не се връзваш на глупости :lol: :lol:
Не мога да разбера, защо някои хора влизат тук само за да се заяждат, няма ли с кого да се ядат
:twisted:
Момичета, не сте разбрали Митака... Той не се заяжда... Просто след снимките на културиските winni беше написала:
[quote author=“winni”]Мнооогооо яки са, ама ние кога ще бъдем като тях :roll: :roll: :roll: :roll:
Останалото е отговор на въпроса и- няма друг начин за такива (като на снимките) резултати освен стероидите...
След това се опитва да обясни, че всъщност мъжете не харесват чак толкова мускулести жени и споделя, че негови колеги (Митака е фитнес инструктор) също са прокаравали теорията, че прекалените мускули са нещо хубаво, но това е било по- скоро резултат от неуспеха им да свалят килограмите на някои дами... Съотвенто са почнали да ги помпят (да качват кг), за да има някакъв видим резултат- все пак момичетата си плащат...
Мисля, че се е получило недоразумение, момичета... Не се палете... :D
Благодаря на kyc-kyc за разясненяването на мисълта ми.
Ще се постарая следващия път да пиша по-разбираемо.
12.01.07
10:02
мускули, немускули, мазнини - всичко е до пропорцията:
12.01.07
10:32
[quote author=“lex cazinsky”]мускули, немускули, мазнини - всичко е до пропорцията:
Само искам да кажа: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D
Браво на девойчето! Ето за това говорим! :D :D :D
Ще си я сложа на десктопа за мотивация! :wink: :wink: :wink: :wink:
наистина се е постарала жената, невероятна физика :lol: :lol: :lol:
Това е моя цел, ще взема и аз да я окича, за стимул :roll:
БРАВО
12.01.07
11:36
Пфф тая кефи ли ви :?: :shock:
Ето стимуланти, колкото искаш :lol:
Остава само да се потим яко и да не спираме да смятаме, математиката е много важна :lol:
Който не е внимавал в час....да се поти малко повечко :twisted:
[quote author=“InDaHEad”]Пфф тая кефи ли ви :?: :shock:
Да разбира се, какво и е?
12.01.07
12:25
Ей такива жени ни трябват колеги да ни стимулират . :P И за тренировъчни партньорки стават.
[quote author=”РОКИ”]Ей такива жени ни трябват колеги да ни стимулират . :P И за тренировъчни партньорки стават.
Значи все пак има мъже, които харесват такива жени :lol: :lol:
За малко да ме убедят, че повечето представители на мъжкия пол не си падат по мускулести мадами :?
12.01.07
12:34
[quote author=“InDaHEad”]Пфф тая кефи ли ви :?: :shock:
Е много ясно, че ни харесва, все пак затова сме в този форум. Сега не ми казвай, че ако я видиш някъде на плажа няма да си “потекат лигите”(в добрия смисъл на думата) :wink: :wink: :wink:
12.01.07
13:13
E има мн добра фигура и т.н.,но мисля че е попрекалила с мускулите и релефа :? иначе е секси...не е като другите мутанти...
[quote author=“InDaHEad”]E има мн добра фигура и т.н.,но мисля че е попрекалила с мускулите и релефа :?
Малко за непросветените:
Така изглеждат хора малко преди състезание или фотосесия - това не е нормалния им всекидневен вид
Не виждаш ли, че е стегната, за да и изпъкне мускулатурата, да не мислиш, че без да е в таз поза ще е такава.........
:evil: :?:
12.01.07
15:03
[quote author=“winni”][quote author=“InDaHEad”]E има мн добра фигура и т.н.,но мисля че е попрекалила с мускулите и релефа :?
Малко за непросветените:
Така изглеждат хора малко преди състезание или фотосесия - това не е нормалния им всекидневен вид
Не виждаш ли, че е стегната, за да и изпъкне мускулатурата, да не мислиш, че без да е в таз поза ще е такава.........
:evil: :?:
Добре де не се нахвърляй така на “непросветените” се пак и те са хора :lol: Се едно е дали е на състезание или off season…обсъждам конкретната снимка... :wink:
12.01.07
15:22
[quote author=“InDaHEad”]E има мн добра фигура и т.н.,но мисля че е попрекалила с мускулите и релефа :? иначе е секси...не е като другите мутанти...
Както се казва разни хора, разни идеали. :wink:
13.01.07
10:57
Тази мадама е уникална :P Наистина е направила тяло и като гледам доста хора я харесват щом рекламира известна марка като Calvin Klein . И аз си мечтая за нейното телосложение и не ме е страх от мускули! 8)