косми

11.01.07
14:06

искам да попитам на 22 години сам до кога ще продлжи гадното окосммяване има ли някяква възраст :roll:

11.01.07
14:45

Ще се окосмиш колкото е космат горе-долу баща ти. Още си в пубертета май, като гледам годините, така, че очаквай още косми... :lol:  :lol:

11.01.07
14:55

[quote author=“lubomirco”]искам да попитам на 22 години сам до кога ще продлжи гадното окосммяване има ли някяква възраст :roll:

Докато не започнеш да ги отстраняваш, адаш. Аз горе-долу на твойте години започнах да ги махам (без краката - няма смисъл, доста грозно става после). Говорим за подмишници, гърди, гръб, корем и малко по-долу. Няма какво да се лъжем - космат културист си е доста грозна гледка :shock: Като ги видя такива някакви “дедета” с кичури по цялото тяло и ми се нарушава душевният мир :? Процедурата е лесна и бърза - лятото бръсна ежемесечно, зимата може и по-нарядко.

11.01.07
14:58

.

Мнението беше редактирано от viva3096 на 12.02.14 13:17.

SP

11.01.07
14:59

Машинката вършее по мен навсякъде. Лесно, бързо и удобно. :)

SH

11.01.07
15:51

Не забравяйте  и лазерната епилация тя e доста по ефективна но и доста по-скъпа за съжаление :)

по здрави

11.01.07
21:34

имах предвид знае ли горе долу до колко гдини се окосмява яа колкото до баща ми тои е киосе има малко косми еи 22 години не сам толкоз малак бре хора

12.01.07
01:27

[quote author=“Louie”][quote author=“lubomirco”]искам да попитам на 22 години сам до кога ще продлжи гадното окосммяване има ли някяква възраст :roll:

Докато не започнеш да ги отстраняваш, адаш. Аз горе-долу на твойте години започнах да ги махам (без краката - няма смисъл, доста грозно става после). Говорим за подмишници, гърди, гръб, корем и малко по-долу. Няма какво да се лъжем - космат културист си е доста грозна гледка :shock: Като ги видя такива някакви “дедета” с кичури по цялото тяло и ми се нарушава душевният мир :? Процедурата е лесна и бърза - лятото бръсна ежемесечно, зимата може и по-нарядко.

Защо да става грозно ? Значи космати гърди и ръце е гадно, а космати прасци и бедра не е. Аз съм на принципа, ако махаш махай навсякъде  8) Но всеки си преценява.Един приятел си маха само на гърдите и корема ,нито ръце нито крака.На мен ми се вижда смешно избръснати гърди и корем между две космати ръце и долу космати крака ,къв е смисъла. А относно методите за премахване - аз предпочитам машинка за подстригване.Бързо и удобно.Освен това не бръснат до кожа ,а остават къси косъмчета ,което на мен повече ми харесва  8) А същият приятел с избръснатите гърди и корем използвал самобръсначка...2 часа се бръснал и даже червени пъпчици после имаше  :x

12.01.07
02:45

Не е чак толкова грозно с космати ръце и крака, зависи от окосмяването. А като направя добра маса и релеф на крака и ръце, ще ги обезкосмя и тях - тъкмо по-добър тен се хваща 8)

12.01.07
09:38

[quote author=“lubomirco”]имах предвид знае ли горе долу до колко гдини се окосмява яа колкото до баща ми тои е киосе има малко косми еи 22 години не сам толкоз малак бре хора

По принцип, нали има разбира се изключения, окосмяването е генетично определено. Понякога не е задължително да приличаш на някого, така, че може и да се окосмиш индивидуално. Малък си още да знаеш, мъжете преминават по-късно пубертета, пак казвам по-принцип, така че докъм 25-26 години е нормално да претърпяваш промени :wink:
А виж можеш да се обезкосмяваш, без притеснения.
Ако не ти хареса случайно, остави ги пак да си избуяват :lol:  :lol:

12.01.07
11:01

значи аз съм спрял да се развивам отдавна обаче  от около 1 година ми с позгъсти брадата и понеже имам мъхове по гръбчето  ме е страх да не станат косми  латото зимах метан възможно ли е от неге да ми стана тая гадост :cry:

12.01.07
11:32

[quote author=“lubomirco”] от около 1 година ми с позгъсти брадата  :cry:

За това говоря :wink:
[quote author=“lubomirco”]  латото зимах метан възможно ли е от неге да ми стана тая гадост :cry:

Не знам обаче защо и какво си вземал, непонятно ми е какво е това, как се отразява на организма и най-вече на космите. Какъв е този МЕТАН, газ ли си пил :lol:  :?:

12.01.07
12:04

метанът е като балгарсното лекарство биоанабол от него се повишава нивото на тестостерон

12.01.07
12:14

[quote author=“lubomirco”]метанът е като балгарсното лекарство биоанабол от него се повишава нивото на тестостерон

Е значи, прави си извода, високо ниво на тестостерон-повечко косми, защо ви трябва да се тровите с тия боклуци. Повече недей, по-бавно ще се натрупаш, но ще бъде по-качествено. А и още косми ли искаш :twisted:
Отделен е въпроса и за другите щети, които могат да ти навлекат “биохимиите”

РО

12.01.07
12:23

[quote author=“lubomirco”]значи аз съм спрял да се развивам отдавна обаче  от около 1 година ми с позгъсти брадата и понеже имам мъхове по гръбчето  ме е страх да не станат косми  латото зимах метан възможно ли е от неге да ми стана тая гадост :cry:

Много неща са възможни от употребата на стероиди.Така ,че по-внимателно с тях.Дори препоръчвам да не се употребяват от малки деца.Има си качествени добавки с които също може да се постигнат доста добри риезултати.
Друг е въпросът, че вие искате за 1 месец да станете Джей Кътлър 1. Няма да станете 2. Както сте качили за един месец така и ще ги свалите даже може и по бързо да ги свалите. И пак ще изглеждате все едно не сте влизали в фитнес зала.
Поздрави!

12.01.07
12:52

мм аз го зимах 1 месец и после започнах да се заглеждамм значи е възможно от тоя боклук да сам се поукосмил за за 1 месец вземане :roll:

12.01.07
12:53

[quote author=“lubomirco”]мм аз го зимах 1 месец и после започнах да се заглеждамм значи е възможно от тоя боклук да сам се поукосмил за за 1 месец вземане :roll:

Даааа, бъди благодарен, ако имаш само малко повече космарлаци, друго да ти няма....дано

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1