10.01.07
23:15
здравейте на всички.Отдавна несам писал в форума защото нямам много време . искам да попитам едно нещо значи.... мисля да почвам да вземам Л-карнитин да сваля малко килограми че сами доста :) но имам един проблем.. имам високо кръвно това проблем ли е ? И какъв Л-карнитин да вземам и колко време да го вземам и ако може да е по евтин.Вчера четох една тема кадето писахте че течния Л-карнитин е по добър от хапчетата!! какъв да си купя течен или на капове . забравих да кажа на 18 сам висок 180, 102 кг www.80445.sladur.com ако искате дама видите и да кажите мнението.. Ходя на фитнес от 1 година и 4-5 месеца през ляттото свалих 8 кг и искам поне до 90 да стана.. ходя 3 ж седмицата правя кардио по 30 мин след тренировка.Като почна да вземам Л-карнитина ще правя диета знам че без нея неможе.
ее защо никой не отговаря
Петко К - без подканяния и поредни постове. Който иска, ще ти отговори.
12.01.07
03:08
Не се притеснявай за кръвното.Л/карнитина съществува в свободен вид в твоето тяло-сърцето и черния дроб.Той е извстен като витамин БТ.Спомага за метаболизирането на мазнините и превръщането им в енергия.Не вярвам да имаш проблем от това.Ако правиш кардио, с мярка то ще се отрази добре на сърцето и кръвното ти.А как си с холестерола.Съветвам те да си направиш едно цялостно изследване на организма, за да разбереш как си.Поздрав:
Veselin Kolev
IFBB Personal Fitness Trainer
Nutrition Speciallist
Fitness Shop Owner , FITNESS FORCE, Madrid, Spain