Коремните преси

11.01.07
16:31

Тренировката ми за корем е следната -
1х100; 1х50; 1х40 за горна част
1х30 (20 с цялостни разгъвания на корема и 10 със съкращаване); 1х30 (15 с цялостни разгъвания и 15 със съкращаване); и накрая 1х30 пак с 15/15. Ако не правя по толкова не мога да си натоваря хубаво корема, а варианта за допълнителните килограми изобщо не ми допада. Коремните мускули са ми много добре изразени на корема и сега идва въпроса - защо ми пари на тези две места ?! ( Снимка ). Стажа ми е година и 5 месеца.

11.01.07
16:43

Може би там мускулите работят най-усилено следователно се изпълват с доста кръв и се отделя топлина. Не си ли забелязъл примерно когато тренираш раце или рамо как след известно време тези места се загряват поне при мен е така и с това си го обяснявам :roll:

11.01.07
19:57

[quote author=“northshore`”]1х100; 1х50; 1х40, 1х30
Ако не правя по толкова не мога да си натоваря хубаво корема,
Коремните мускули са ми много добре изразени.

:lol:  :lol:  :lol:
Стига се хвали, де... :wink:

Хм.. не си много фотогеничен :roll: ...

11.01.07
21:39

На снимките не мога да излеза правилно, но наживо е много по различно отколкото е наистина. Не се хваля, просто казвам нещата както са за да ми дадете най точен отговор на запитването:)

Аз толко коремни преси не правя за 1 месец колкото ти за една тренировка... Не мислиш ли че малко пресилваш нещата? И как така разбираш, че мускулите ти не се натоварват ако е по - малко?

11.01.07
21:52

[quote author=“Jorku”]Аз толко коремни преси не правя за 1 месец колкото ти за една тренировка... Не мислиш ли че малко пресилваш нещата? И как така разбираш, че мускулите ти не се натоварват ако е по - малко?

Ако правя по малко все едно не съм правил нищо..не знам не усещам никакво натоварване..

12.01.07
00:28

Няма смисъл от толкова преси. Или ги утежни, или си избери други упражнения.

12.01.07
01:28

И колко време ти отнемат само коремните преси ти да не спиш в залата... А за болката пробвай да направиш 5 пъти повече упражнения за бицепс примерно от колкото е нормално и той ще те боли...Просто са прекалено много

12.01.07
13:11

[quote author=“martivr”]И колко време ти отнемат само коремните преси ти да не спиш в залата... А за болката пробвай да направиш 5 пъти повече упражнения за бицепс примерно от колкото е нормално и той ще те боли...Просто са прекалено много

10тина-12 мин макс за всичките..

12.01.07
16:54

[quote author=“northshore`”]Тренировката ми за корем е следната -
1х100; 1х50; 1х40 за горна част
1х30 (20 с цялостни разгъвания на корема и 10 със съкращаване); 1х30 (15 с цялостни разгъвания и 15 със съкращаване); и накрая 1х30 пак с 15/15. Ако не правя по толкова не мога да си натоваря хубаво корема, а варианта за допълнителните килограми изобщо не ми допада. Коремните мускули са ми много добре изразени на корема и сега идва въпроса - защо ми пари на тези две места ?! ( Снимка ). Стажа ми е година и 5 месеца.

Толкова много преси :shock: Това схващане беше преди много години.Не че и аз не съм ги правил,но да знаеш няма смисъл.Въобще правиш повече от 25 с лекота слагай някаква тежест.Прави ги бавно като се стремиш мускула да е постоянно под напрежение. Иначе рискуваш да възпалиш някое сухожилие,ако вече не си го направил.Взимай някаква тежест и около 15-20 повторения,много бавно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1