витамин/минерал, причиняващ често уриниране

12.01.07
15:56

Днес констатирах, че ходя до тоалетната прекалено често - на около час. И се замислих дали не може да е ефект от някоя от съставките на мултивитамините, които започнах да пия вчера (Центрум, от щатите ми ги пратиха, Centrum advanced formula се води, май разликата му с обикновения е, че в тоя има още някакви антиоксиданти). Ако искате мога да си поиграя и да препиша съдържанието, но не ми се струва опасно - най-малкото няма неща над 100% на дневния прием....
Та въпросът, казан накратко е, дали това може да е причинено от някое вещество, или нещо из организма ми се е сбъркало (пак), и ако е това - предположения ккво може да е?

12.01.07
16:33

може да си понастинал нещо, от витамините не знам да се получават такива неща :roll:

12.01.07
16:34

Ами урината ти по-жълта ли е от колкото си е по принцип и има ли специфична миризма е първия въпрос който ще си зададат докторите ако отидеш на изследвания => ще ти направят проба на урината и ще разберат какво не е наред.По-добре иди си направи едни изследвания , за да не се окаже че е късно после.
Да се надяваме че няма да стане така !

12.01.07
16:58

Има нещо такова, че съм простинал. Вече 2 седмици съм така - не съм болен, ама не съм и здрав...шантава ситуация...предложения какво да направя? Към момента съм на имунобор и вече втори ден на тея витаминчета.

РО

12.01.07
17:10

Не ми се вярва да пикаеш често от витамините , от витамините по-скоро се получава по тъмна и жълта урина . Така че по скоро  е от настинка .

12.01.07
17:29

[quote author=“marzipan”]Има нещо такова, че съм простинал. Вече 2 седмици съм така - не съм болен, ама не съм и здрав...шантава ситуация...предложения какво да направя? Към момента съм на имунобор и вече втори ден на тея витаминчета.

Тази настинка и мене ме държи стана вече седмица и половина.В началото бях много зле , боля ме главата и гърлото ужасно много , след това без да съм взимал лекарства поотмина , но все още ме боли гърлото и се храча :(

12.01.07
18:35

Не е от витамините.

FI

12.01.07
18:36

[quote author=“marzipan”]Днес констатирах, че ходя до тоалетната прекалено често - на около час. И се замислих дали не може да е ефект от някоя от съставките на мултивитамините, които започнах да пия вчера (Центрум, от щатите ми ги пратиха, Centrum advanced formula се води, май разликата му с обикновения е, че в тоя има още някакви антиоксиданти). Ако искате мога да си поиграя и да препиша съдържанието, но не ми се струва опасно - най-малкото няма неща над 100% на дневния прием....
Та въпросът, казан накратко е, дали това може да е причинено от някое вещество, или нещо из организма ми се е сбъркало (пак), и ако е това - предположения ккво може да е?

Не се шашкай не е от витамините. Аз в момента взимам едни на Дженезис дето има неща, които са 2 пъти над дневната доза, ако не и повече. Най-вероятно проблема ти идва от настинка. И аз съм така само, че почти през цялата зима, през 45 - 60 минути ходя до кенефа... ужас направо. :roll:  :oops: Има хора дето и половин ден могат да не ходят, а аз...  :oops:

12.01.07
18:39

[quote author=“fitday”][quote author=“marzipan”]Днес констатирах, че ходя до тоалетната прекалено често - на около час. И се замислих дали не може да е ефект от някоя от съставките на мултивитамините, които започнах да пия вчера (Центрум, от щатите ми ги пратиха, Centrum advanced formula се води, май разликата му с обикновения е, че в тоя има още някакви антиоксиданти). Ако искате мога да си поиграя и да препиша съдържанието, но не ми се струва опасно - най-малкото няма неща над 100% на дневния прием....

Не се шашкай не е от витамините. Аз в момента взимам едни на Дженезис дето има неща, които са 2 пъти над дневната доза, ако не и повече. Най-вероятно проблема ти идва от настинка. И аз съм така само, че почти през цялата зима, през 45 - 60 минути ходя до кенефа... ужас направо. :roll:  :oops: Има хора дето и половин ден могат да не ходят, а аз...  :oops:

Искам да спомена нещо което не е по темата.
Преди си бях взел един гейнър и това ми беше първия и последния де ... та в периода в който го приемах ходих по 4 пъти на ден в тоалета , но не по малка нужда  :twisted: , а последствията от стомашното разстройство което имах знаят само съучениците ми , ние сме само момчета в класа и не се притеснявам да изпускам вредните газове в корема си ....  :evil:  :evil:  :evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1