Креатин,протеин и аминокиселини...help!

PU

27.09.04
10:47

Искам да си купя креатин,протеин и амино които да ми стигнат за 1 месец и общата цена да е до 100-120лева. Предложете ми какво по точно да си взема :(

27.09.04
11:31

Ако дьржиш накачество,Оптимум.Протеин-1кг-54лв,Аминокиселини2222-150бр.-43лв,Креатин300гр-43лв.Ако използваш креатина по5гр на ден ще ти стигне за повече от месец,ако зареждаш за около месец ще изкараш.Това са около 140лв,но ако искаш по-евтиния вариан си вземи Нутрим,но не те сьветвам.Успех :lol:

27.09.04
11:38

Голям избор му остави. :lol:
Аминото на Univesal е 20лв. 120 хапа. (гледай да е със срок на годност :twisted:  :twisted: )
Креатин на Optimum най-добре, но често няма, затова и на Universal става. Протеин пак на Optimum както казва Mile. Гледай само да не е на бг фирма... от биогейм ще се назобиш :) , от jk ще повръщаш. :P Шегувам се де, вземи каквото решиш.

PU

27.09.04
14:20

be dobre e vse pak me naso4vate nanqkade 6te poru4am na edin priqtel deto darji edin fitness v pleven toi trqa mi nameri. sqkash unviersal e dobrur izbor mislq 4e do drugoto lqto shte ka4a dosta :)

08.11.04
16:35

[quote author=“Mr_Muskul”]От биогейм ще се назобиш :) , от jk ще повръщаш. :P

Буахахах... Не съм сигурен дали се майтапиш, ама според мен баш в десятката си уцелил... А как им се радвах последният месец на биогейм, просто нещо гнило има да покачваш сила от млечен протеин, амино и гейнер като си спрял креатина :lol:

09.11.04
12:30

разбира се юниверсъл е най-добрия вземи си от него

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1