12.01.07
13:08
Уф днес правих гръб и след това трапец с щанга..това се случи когато общата тежест беше около 105килограма...преди 2 седмици правих с 100 и се чувствах страхотно...Да но днес...правя последната серия с тези 105килограма и усетих остра болка в областа около плешката ли как се казва...от лявата страна на гърба..една остра болка и сега като се завъртя по определен начин и ме прорязва.
Възможно ли е да е просто прищипан нерв или нещо просто и да ми мине след ден два? :roll: :?
Извинете ме за кофти обясненията но и аз незнам как да го опиша точно. :?
12.01.07
23:34
Случвало ми се е. Ако е същото като моето след 3 дена няма да го има.
В интерес на истината снощи като се прибирах от даскало,докато чаках започнах да се въртя от кръста надясно(като болката е от ляво) постепенно..до където мога да се завъртя .. и леко много леко изщрака на два пъти един след друг..и ме отпусна :) Днес съм доста по-добре,има много малка болка но се надявам да изчезне съвсем скоро :D
Ако някой има подобен проблем,съвета ми е да се опитвате да се развдижите-наистина боли,но ето че при мен стана :D
Мерси за отговора Jorku :P
01.02.07
02:20
Аз имим аболиутно същия праблем когато ти се случи пии 2 ацитезала след тренировката и 2 вечер преди да си легнеш и на следващия ден си като нов :wink: