гърди понеделник и петак?????

21.12.06
20:44

отново сменям името на темата ама пак никой не пише и е по добре отколкото да пускам нова тема(така мисля поне)!!!!
на въпроса : гардите ми изостават много (сигурно щото съм слаб) и мисля в петак да ги тренирам пак (токава мие най лесна тренировката) и не знам да ли има смисал ако някой има идея по въпроса да пише???????
по-здрави :D

21.12.06
20:57

Може би ще дойде в повече. Зависи колко тежко, де. Но ако питаш мен вместо рамо сложи трапеца (ако не го тренираш и него с гърба) примерно.

А къде ти е средното рамо? Винаги съм казвал, че рамо повече от веднъж седмично няма смисъл да се тренира.

22.12.06
02:51

Предположих, че е при предното аз. Такова естандартното разделение. И аз не виждам особен смисъл в това повторение, дай малко информация да разберем целта ти, и може да намерим смисъл ;)
Дори си вярвам :lol:

22.12.06
15:36

трапеца го правя при гърба.
инфо:178см 63-65 кг.
центалното рамо не е ли между предното и задното :roll: 
значи да не правя рамо в петак тогава ставали да правя гърди (пак са ми слаба мускулна група)?

FZ

22.12.06
15:45

[quote author=“sat…”]трапеца го правя при гърба.
инфо:178см 63-65 кг.
центалното рамо не е ли между предното и задното :roll: 
значи да не правя рамо в петак тогава ставали да правя гърди (пак са ми слаба мускулна група)?

централното се казва средно рамо.

13.01.07
19:41

Аз също правя гърди 2 пъти седмично и се чувстам добре.Ако наистина ти изостават не виждам какво лошо има да наваксваш!

[quote author=“sat…”]отново сменям името на темата ама пак никой не пише и е по добре отколкото да пускам нова тема(така мисля поне)!!!!
на въпроса : гардите ми изостават много (сигурно щото съм слаб) и мисля в петак да ги тренирам пак (токава мие най лесна тренировката) и не знам да ли има смисал ако някой има идея по въпроса да пише???????
по-здрави :D

Един приятел пробва нещо такова. Ефекта беше отрицателен.

13.01.07
21:09

Гърдите Арни ги е тренирал 2 пъти в седмицата ама е имал зверското въстановяване ....

13.01.07
21:25

Е зависи каква ти е тренировката, ако не е прекалено натоварваща може и 2 пъти и би трябвало да видиш положителен ефект...преди аз също съм ги тренирал 2 пъти и виждах по-добър ефект, но 2-рата ми трен. за гърди ми беше по-малка и тогава се напомпваха много и беше идеално...ако смяташ да тренираш 2 пъти, поне не тренирай до отказ, за да не натоварваш толко нервната с-ма, защото тя се възстановява по-бавно.

05.02.07
20:44

Аз в момента ги тренирам 2 пъти в седмицата както следва - понеделник (тежка тренировка) , петък (лека тренировка) , като при тежката тренировка повторенията ми са от порядъка на 4-6 , а при леката  - 10-15 (3 упражнения ) ,  и се чувствам супер. Имай предвид че и моите гърди изостават и сега са по добре от преди . Но не мога да кажа че ще има същия ефект и за теб - всеки е различен . Ти сам трябва да си прецениш :)

JA

05.02.07
21:33

може би смени упражненията защото си слаб аи дали се въстановяваш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1