07.11.04
19:13
Ставам днес рано отивам до будката и виждам едно водещо Бг списание за Бодибилдинг.Прежалвам необходимата да го притежавам сума и си го купувам.Поглеждам го и още на корицата виждам надпис с които би трябвало да ме накарат да си го купя.Пише “5 см за един ден!”.Отварям да прочета как Аджеба се правят 5 см на ден и намирам на половин страничка няква мизерна статиика на която даже не и пише автора( в смисъл ако беше на Рони веднага се мятам по въпросната система).Питам се аз на вас как ви се струва подобен материал ?
5см е нещо реално. Аз например мога да кача 5 см в/у моя корем... като се натъпча като прасе и коремната ми обиколка се увеличава :wink: :lol:
07.11.04
19:46
Пак преди в това списание имаше една тренировка за 2см в ръцете за един ден ние с едно приятелче я направихме и наистина деиства ама за каква тренировка говориме направо щях да припадна от умора
07.11.04
21:29
Хващам се за двата сантиметра, за петте хич не говоря.
Добре, и ако хипотетично предположим, че ти си един човек с 50 см ръка, а аз - един със 30 и ако отидем и я направим и двамата тая тренировка, и двамата ще качим 2 сантиметра, така ли?
Хм...
Защо ли се съмнявам?
09.11.04
00:07
А я даите тая пр да я видим?Ако трябва Ще пробвам някоя!!! :wink: :wink:
09.11.04
09:52
Е то така е написан въпросния материал, че трябва да си с две Висши за да схванеш въведението или опитай 10 000 калориина хранителна програма от друг брои на същото списание гарантирам, че ще качиш и то за постоянно :)) все пак мазнините друдно се махат после:)).
Смятам, че е напълно възможно (2-5) см за един ден. Дори съм убеден (приемам и облози). Обаче след още един ден нещата вече са различни. А след още един - еми все едно не си я правил тая програма. Държа да отбележа, че въпросната статия не съм я чел, а говоря по принцип.
Иначе смятам, че подобни техники са подходящи при специализации за маса за дадена група, с цел да се засили ефекта от програмата. Ама ей така да си го правиш това е просто безмислено (дори само заради това, че подобна тренировка е убиистена, а резултатите изчезват така, както са се появили).
А на който хич не му се вярва, нека пробва (какво пък - една тренировка)
Поздрави! :D
09.11.04
15:36
5 см за един ден.Кой е направил подобно нещо какво е ял ? Става въпрос за 5 см димек ако имам 40 ръка на другия ден да е 45 а на третия колко ще стане 50 ?!?!!.С какво се хранят новите 5 см и от къде идват все чувам, че нищо в природата не се губи.Е то състезател се ставало за няколко дни само ти трябва подходяща тренировка.Колко от тия 5 СМ не ММ остават после?
Дам веднага се сетих , кое е списанието и коя е въпросната статия. Аз лично я четох три пъти докато я схвана .... така и нея схванах. Ако не се лъже освен , че се говореше за качване на 5см. за ден - ставаше и въпрос за задържането на половината от тях или нешто такова . В крайна сметка споделям мнението , че авторире бая са се поизсилили. :lol: :lol:
Значи, не съм чел точно тази статия, но мога да опиша някаква подобна програма. За целта ще трябва да жертвате един цял ден - да не правите нищо друго, освен да тренирате. Става въпрос за следното - на всеки един или даже на всеки половин час правите по 1 - 2 серии за бицепс и трицепс. Това изисква да имате оборудване в къщи, понеже едва ли ще изкарате цял ден в залата :). Може да правите само по едно упражнение, но може да си изберете и най - различни упражнения, които да редувате през време на тренировката, в зависимост от оборудването. Не е желателно да стигате често до отказ, за да не прегорите прекалено рано. Целта е в продължение на 10 - 12 часа през половин час примерно да правите по 1 - 2 серии за бицепс и трицепс. Всичко това трябва да е подкрепено с много обилно ядене, много повече, отколкото ядете по - принцип за деня. Не правите нищо друго, освен да ядете, лежите и през половин - един час (в зависимост от самочувствието) да тренирате бицепс и трицепс. В края на деня като нищо ще имате поне 2, а може и 3 см. на ръката от горе. Преди и след тази тренировка е желателно да починете по няколко дена. След като свръхвъзстановяването на мускулите завърши (след няколко дена пълна почивка), е напълно възможно да сте качили реално като минимум 1 см, може и повече. А като се върнете към нормалната тренировка, много бързо (за седмица примерно) може да се качи още един сантиметър (вследствие на деадаптацията на мускулите), и крайния ефект от програмата да е поне 2 см. отгоре. Едва ли тази програма може да се прилага постоянно или често, но примерно може да се пробва 1 - 2 пъти годишно.
Това всичко е теория, не съм го пробвал, нямам цял ден излишен :) Чел съм обаче подобна статия преди време. Ако има желаещи, да пробват и да кажат :) аз не държа да кача 2 см на ръцете ;)
09.11.04
19:15
Еми и без това програмата ми е доста напрегната, така4е не мойете да ме опла6ите за 1 тренировка!Да аз сам се навил но проблемат е в свободният ден!!! :wink:
10.11.04
21:03
waterpolist братле като пробва тази програма за 2см в рацете тия 2см останаха ли ти или тфа беше само моментно напомпване ....
10.11.04
22:04
Ми братле 1см си се запази кво да ти кажа другата седмицата пак ще я направя тая тренировка пък ще видим кво ще стане