09.01.07
19:34
Та какво се случи:Аз тренирам във фитнеса в училище,където тренира и един от охранителите на даскалото.Тренираме заедно...той освен със фитнес се занимава и с колоездене...сигурно се представихте охранител киборг :P ...не е :) ....та преди броени дни го бутнали от колелото,паднал лошо и счупил ключица...някакъв от даскалото му вкарал идеята за метан,да заздрави костите и т.н.Но не прие идеята добре...все още се чуди какво да направи за да се възстанови по-бързо,помоли ме за съдействие и реших да пиша...та той е на 58 години,винаги се е занимавал с някакаква физическа дейност...абе жилав дядка :lol: И ако можете кажете с какво да посъветвам,освен с това да се допита и до лекар,което сигурно ще стори,но все пак...Предварително благодаря!
Четох във една статия за счупвания и не съм сигорен дали е метан или друг стероид , но пишеше че т.н стероид ускорява възтановяването на костите при счупване.Та може и да е вярно твърдението
Метан,Дека ще помогнат в този случай,но в по-малки дози...
+ Калций и вит. Д разбира се...
При едно добро възстановяване,кога най скоро може да пипне гира.Чувал съм,че особено от проблем като този се изисква доста почивка... хм :?
За тренировки забрави.За зарастване се пие мед стрита на прах.Освен това мястото се маже с някаква мазнина.Другото после. zigun
14.01.07
01:36
Ще си отиде при андролог, той ще му изпише правилните лекарства.
Рисковано е да се правят каквито и да е опити,най-добре да си иде на лекар и той да му каже а пък тоя човек си е на възраст.Успех