Моля помогнете ,правилен начин за приемане ?

14.01.07
16:39

Здравейте ,нов съм в бранша и от няколко месеца пия Гейнъри (Гиант Масс и Мега Масс на Универсал)и зех да се замислям дали ги пия правилно ?

Тренировачен ден:
8:00-след закуската
1ч и 30 мин преди тренировка
и след тренировка

Общо 3-пъти по 50 гр=150 гр

Нетренировачен ден(през седмицата):
8:00-след закуска
15:00-след ядене

Нетренировачен ден(събота, неделя):
11:00-по-тва време ставам
16:00

Също ме интересува как е най-добре да се приема с вода (топла или студена?)или с мляко(кисело,прясно?).Аз я пия с хладка вода.
Благодаря предварително!

14.01.07
18:10

Виж какво приятел от доста години се занимавам с фитнес,и смея да твърдя че тези добавки,които ти зимаш не са толкова добри.Но както и да е сега да минем на въпроса.Начина по който ги приемаш в момента е добре,да не кажа и перфектен.Аз бих ти препоръчал да ги пиеш с прясно мляко.Препоръчително е млякото да бъде козе.При мен лично има голям ефект среднощното пиене на козе мляко в часовете около 3-4 през ноща.Ако искаш пробвай мисля че ще ти се отрази доста добре,и ще те зареди със сила за деня.Ако имаш още въпроси питай ще се постарая да ти отговоря.

14.01.07
18:17

[quote author=“MeGa_Power”]Виж какво приятел от доста години се занимавам с фитнес,и смея да твърдя че тези добавки,които ти зимаш не са толкова добри.Но както и да е сега да минем на въпроса.Начина по който ги приемаш в момента е добре,да не кажа и перфектен.Аз бих ти препоръчал да ги пиеш с прясно мляко.Препоръчително е млякото да бъде козе.При мен лично има голям ефект среднощното пиене на козе мляко в часовете около 3-4 през ноща.Ако искаш пробвай мисля че ще ти се отрази доста добре,и ще те зареди със сила за деня.Ако имаш още въпроси питай ще се постарая да ти отговоря.

Какво имаш предвид че не са толкова добри?!

14.01.07
18:27

Аз съм пробвал доста добавки(включително и от този вид).Нямат кой знае какъв ефект.Не го казвам само от моя опит,и при други мои колеги и познати не действат.

14.01.07
18:33

[quote author=“MeGa_Power”]Виж какво приятел от доста години се занимавам с фитнес,и смея да твърдя че тези добавки,които ти зимаш не са толкова добри.Но както и да е сега да минем на въпроса.Начина по който ги приемаш в момента е добре,да не кажа и перфектен.Аз бих ти препоръчал да ги пиеш с прясно мляко.Препоръчително е млякото да бъде козе.При мен лично има голям ефект среднощното пиене на козе мляко в часовете около 3-4 през ноща.Ако искаш пробвай мисля че ще ти се отрази доста добре,и ще те зареди със сила за деня.Ако имаш още въпроси питай ще се постарая да ти отговоря.

...пич, можеш ли по-подробно да обясниш за тоя  нощен режим, че не разбирам, какво е това козе мляко в 3:00 през нощта!?

14.01.07
18:34

аз съм пил mega mass 3000 а giant mass пия сега от втория съм доволен от първия..... ама аз нещо не разбрах ти и двата едовременно ли ги пиеш? с мляко е по добре определено се пак млякото си е белтък от всякъде ама пък трябва да го разбиваш с миксер или ел шейкър щото аз веднъж пробвах на ръка с мляко и въпреки че 5 мин го тресях като невменяем пак не се разби много добре :)

14.01.07
18:42

[quote author=“BobaN”][quote author=“MeGa_Power”]Виж какво приятел от доста години се занимавам с фитнес,и смея да твърдя че тези добавки,които ти зимаш не са толкова добри.Но както и да е сега да минем на въпроса.Начина по който ги приемаш в момента е добре,да не кажа и перфектен.Аз бих ти препоръчал да ги пиеш с прясно мляко.Препоръчително е млякото да бъде козе.При мен лично има голям ефект среднощното пиене на козе мляко в часовете около 3-4 през ноща.Ако искаш пробвай мисля че ще ти се отрази доста добре,и ще те зареди със сила за деня.Ако имаш още въпроси питай ще се постарая да ти отговоря.

...пич, можеш ли по-подробно да обясниш за тоя  нощен режим, че не разбирам, какво е това козе мляко в 3:00 през нощта!?

Този “нощен режим”както го наричаш е доста прост.Аз пия козе мляко преди да си легна и вечерта към 3-4 ставам и пия по чаша.Сутринта ставам към 8:00,8:30 и също пия.Ако искаш пробвай ще се почустваш по-добре.Както писах по-горе ти дава сила за деня.

14.01.07
18:52

Благодаря на всички за съветите!

*marin_18-не ги пия едновременно а ги редувам.Но ще имам в предвид препоръката ти относно giant mass.

RO

14.01.07
18:53

Това с козето ми се струва като виц стил Къци.

14.01.07
19:24

[quote author=“Rock_acdc”]Това с козето ми се струва като виц стил Къци.

Това не съм си го измислил тука-така.Каза ми го мой близък приятел,работещ като фитнес инструктор в чужбина.В началото и на мен ми звучеше странно,но си казах защо да не пробвам.Пробвах и след около 1 седмица имаше резултат.Вече ми омръзна да повтарям:че това дава тонус и сила.Както искате не ви карам да го пиете,само споделям моя опит.Приятна вечер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1