13.01.07
12:05
Здравейте. Колебая се дали да започна да взимам Креатин,защото от половин година правя лицеви опори у нас и ефекта не е кой знае колко голям. Прочетох,че той давал доста сила и не знам дали ще мога да я изразходя само с лицевите опори? Другите неща,които искам да питам за него са.. Ще кача ли мазно от него или само мускулна маса и какво ще стане ако го спра след месец например? Въобще общо казано има ли смисъл да го взимам и какво точно ще е влиянието му?
13.01.07
12:36
Ти какво очакваш да постигнеш само с лицеви опори ?
13.01.07
14:08
Какви са ти целите. Маса ли? Каква маса с тея лицеви опори. Няма смисъл. Поне ако не ти се ходи на зала, или нямаш възможност, ходи и на лостве. На това равнище според мен креатин не ти трябва.
По принцип креатина е за сила и възстановяване след тренировка.
Не гледай на нещата така:
“това ще ми даде маса”, “това ще ми даде релеф.” Гледай това което ще ти момогне да се възстановиш по-бързо и да успееш да си покриеш калорийния баланс
Ако от лицевите опори се правеха мускули, всички щяхме да се уволняваме от казармата изградени културисти 8)
13.01.07
15:26
Не ти трябва.
14.01.07
12:22
Интересува ме някой да си каже мнението за следната комбинация.Креатин на MASSBOLID,протеини на NUTRIM и соев протеин.
14.01.07
18:57
[quote author=“viktor4o19”]Интересува ме някой да си каже мнението за следната комбинация.Креатин на MASSBOLID,протеини на NUTRIM и соев протеин.
Според мен тоя протеин на Nutrim по-добре го махни. Соевия много издува стомаха, също не го предпочитам. Креатина е хубаво да го комбинираш с някакви прости въглехидрати. (някой гейнар)Съответно може и с глутамин(таурин, аргинин).
14.01.07
19:16
и аз забелязах,че от соята се издува стомаха.благодаря ти.На NUTRIM взимам млечно яйчен протеин.не искам мн кг защото се страхувам да не кача излишни мазнини.висок сам 175 см и тежа 80 кг.Решил съм след като спра креатина да почна с L-Carnitine да се изчиста защото проблемно място ми е задника.Тр да го изчиствам.Иначе др сам добре(поне така казват :-) )
Няма нищо лошо да взимаш креатин,но първо почти да правиш и други упражнения(в залата) и след време като натрупаш опит почни да взимаш.
[quote author=“martivr”]Няма нищо лошо да взимаш креатин,но първо почти да правиш и други упражнения(в залата) и след време като натрупаш опит почни да взимаш.
Правилно, с подобни леки тренировки и да вземеш креатин ефекта ще клони към нула, особено като го спреш.
Трябва ти опит относно упр и хранене.
15.01.07
08:42
Колкото до pro gold. Като го изпиеш не е желателно да си взимаш пак от него. Поради простата причина, че е бавно усвоим протеин със съмнително съдаржание . http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718
15.01.07
12:25
А суроватъчен протеин?
[quote author=“viktor4o19”]Интересува ме някой да си каже мнението за следната комбинация.Креатин на MASSBOLID,протеини на NUTRIM и соев протеин.
Не рискувай с подобни марки особено с креатина,а ако пиеш протеин на Нутрим не тие необходим соев.В него си има -бол :lol:
15.01.07
14:51
SCITEC NUTRITION имат добър креатин монохидрат.
15.01.07
21:21
Ами в залата мн го хвалят тоя креатин на Масболид,смятам обаче да си взема някой друг.Може ли да ми кажете марки,където са добри що годе за цената си.