Creatine Nutrition

22.10.04
17:27

абе едни пичове тука ми предлагат да си взема следващия път креатин на Nutrition.Искам да питам някой ползвал ли го е и как се чувства след като го е приемал?В момента съм на креатин на BioFit ако някой се сети нещо и за тях да каже !

BO

28.10.04
13:05

Пич да ти кажа и аз си вземах сащият 0.500кг 37лв.Не сам го пробвал,обаче мой приятел вече 1кг пие от сащият и казва че е мнооого доволен.Да пишат и други ако са го пили!!!!!1

SK

09.11.04
23:02

Значи аз взимам сега такав креатин и сам доволен дадох 21-22 лева за 0.200гр. аз сам пил креатин  на : “мусащи( 100% чист),биогейм и Юнивърсал” и ефекта върху мен е почти да некажа напълно един и същ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1