14.01.07
19:21
-187 см
-78кг/бях 86кг
-17 години
-110 см гръдна обиколка
-76-81 преди/след ядене
-96 см ханш
-17 см китка/25 см глезен
- Ходя фитнес само, 5 последователни дни в седмицата с висока интензивност!
-Ами не мога да кажа, че сам спазвал точно хранителен режим, но сам се старал да ям подбрани храни през 2-3 часа!
-нямам такива заболявания нито сам предразположен към тях!(Имам проблеми с кръста, но това мисля че не е хронично заболяване)
-Ами не работя, ученик съм колкото до интелектуалния труд ... хаха не се натоварвам много :wink:
-Одобрявам употребата на хранителни добавки дори съм взимал (Gainer, Protein, AMINO, L-Glutamine, Creatin Monohydrate) дори в момента разполагам с амино кис. креатин и 4 кг високовъглехидратен протеин.
-Ами мисля, че разполагам с около 200 лв за храна на месец, а хранителните добавки незнам ... сега имам такива, но ако се наложи бих се лишил от нещо за да си закупя още!!!
- Употребявал сам синтетичен стероид (Metan Drostenolon), но така и незавърших цикъла, защото изгубих апетит от хаповете и спрях да ги взимам .... от 32 блистера сам взел 20 !
-Ами желя максимално бързо 1-во да възвърна старата си форма което е мн трудно отслабнал сам мн килограми + това съм Ектоморф и трудно качвам, иначе подкожните мазнини .... ако не пречи на трупането на мускулна маса съм съгласен да ги понамаля, в смисъл такъв имам малко по корем и не е мн приятно да имам всичките 4 реда плочки и да мога да си дърпам кожата на корема ... не изглежда достатучно стегнат !!!
Това е общо взето, надявам се някой компетентен да ми помогне !!!
Мерси предварително !!!
ASTOR, споко човече, поправих си грешката !!!
Може да намалиш тренировъчният сплит на 4 дневен и наблегнещ на яденето - по-често в нормални количества. Толкова от мене.
15.01.07
03:23
Еми аз гледам от Митко Димитров и примерно програмата ми за гръб е като неговата ... а тя вкл. и задно бедро за начало, следователно се отразява на тренировката на квадрицепсите и няма как тренировъчния ми сплит да е 4 дневен, колкото до яденето ... ям п/з 2 часа, но се тупча колкото мога ... дори и малко да ми се яде ... продулйажам да се тъпчаа защото ми се вижда много малко като количество това което ме засища !!!
Митко Димитров ако е същия, за който си мисля е последния човек, който трябва да гледаш за тренировъчна програма. Нали се сещаш колко опит има, на какъв режим е и какви хапове взима. Възстановителните способности на неговото тяло са далеч пред твоите, за да се опитваш да копираш начина му на трениране. И какви са тия глупости “..ям п/з 2 часа, но се тупча колкото мога”, има безброй теми за хранене във форума почети малко повечко. Тъп ли си да взимаш метан на 17? Ядеш като кретен и се чудиш после защо нито креатин, глутамин или гейнер ти действат. И прибягваш до стероиди, които на всичко отгоре имат краткотраен ефект. Я се стегни.
15.01.07
14:09
Батко, на такива като тебе на бой скачам !!!Искам помощ не критики ?!?!
Хахаха, смешко. От кикбокса ли е тая агресия. В крайна сметка се опитах да помогна, може да не са ти харесали епитети като “тъп” и “кретен”, но това в пълна степен се отнася за човек, който е пълен лаик на тема фитнес(и това не е трудно да се разбере от поста ти), а прибягва до употреба на стероиди. И то при положение, че е на 17. Баща ти яко трябва да те нашляпа по дупето.
17.01.07
01:19
Така и никой не се намери да ми помогне ... каде ги тея компетентните на които им спестявате да им споменете имената ?!?!МНОГО БИЛИ .... каде ги ?
08.06.07
18:31
И след като човека се опита да ти помогне ти го спуваш?!?!
Доста си прост човече... И мога д ати кажа нещо ако се заслусваше в критиките можеш да постинеш повече...
казано от Skari на 14.01.07, 19:21:
-187 см
-78кг/бях 86кг
-17 години
-110 см гръдна обиколка
-76-81 преди/след ядене
-96 см ханш
-17 см китка/25 см глезен
- Ходя фитнес само, 5 последователни дни в седмицата с висока интензивност!
-Ами не мога да кажа, че сам спазвал точно хранителен режим, но сам се старал да ям подбрани храни през 2-3 часа!
-нямам такива заболявания нито сам предразположен към тях!(Имам проблеми с кръста, но това мисля че не е хронично заболяване)
-Ами не работя, ученик съм колкото до интелектуалния труд ... хаха не се натоварвам много :wink:
-Одобрявам употребата на хранителни добавки дори съм взимал (Gainer, Protein, AMINO, L-Glutamine, Creatin Monohydrate) дори в момента разполагам с амино кис. креатин и 4 кг високовъглехидратен протеин.
-Ами мисля, че разполагам с около 200 лв за храна на месец, а хранителните добавки незнам ... сега имам такива, но ако се наложи бих се лишил от нещо за да си закупя още!!!
- Употребявал сам синтетичен стероид (Metan Drostenolon), но така и незавърших цикъла, защото изгубих апетит от хаповете и спрях да ги взимам .... от 32 блистера сам взел 20 !
-Ами желя максимално бързо 1-во да възвърна старата си форма което е мн трудно отслабнал сам мн килограми + това съм Ектоморф и трудно качвам, иначе подкожните мазнини .... ако не пречи на трупането на мускулна маса съм съгласен да ги понамаля, в смисъл такъв имам малко по корем и не е мн приятно да имам всичките 4 реда плочки и да мога да си дърпам кожата на корема ... не изглежда достатучно стегнат !!!Това е общо взето, надявам се някой компетентен да ми помогне !!!
Мерси предварително !!!
ASTOR, споко човече, поправих си грешката !!!
всъщност помощ за какво искаш? за тернировъчна програма или за хранителен режим?
ако е някое от двете, защо нищо не си написал по този въпрос?че има хора, които разбират - има, ама не са врачки да отгатнат какви са ти тренировките и какво ти е храненето и какъв ти е стажа.
значи не си спрял да теренираш и да ядеш и смъкваш кг много странно да не би да си смъкнал след цикъла с метан щото той задържа много вода която след това я изпикаваш и не си излязъл от цикала както си му е реда нормално да загубиш кг пък и само с метан не става :)
Добре дай да внесем малко яснота в тоя хаос, искаш максимално бързо прогрес - добре цялата работа е в диетата колкото по добре се храниш толкова по бързо напредваш, дори не ти трябват хранителни добавки от тях има полза само ако имаш перфектна диета камо ли стероиди и още по малко пък орални стероиди при които шанса да си увредиш черния дроб е доста по голям от колкото при инжекционните.Тренирай с коректна техника намали сплита на 3 максимум 4 дни в седмицата при повече не можеш да се възтановиш не копирай на готово нечии програми а ги съобразявай с твоя случай, това е общо взето.
Мнението беше редактирано от Alkorin на 10.06.07 01:36.