струва ли си?

15.01.07
20:36

http://sportbul.com/delta300.html :roll:

15.01.07
20:49

[quote author=“Ilkooo”]http://sportbul.com/delta300.html :roll:

Според мен не за 1200 лв кви неща  ще постигнеш в 1 зала ехе  :D .

15.01.07
21:02

Определено не. Ако ти е за лична е компактен да, но 1300лв....за тия пари можеж да си вземеш достатъчно тежести, лежанка, лостове....

15.01.07
21:59

Уредът е добър и ако нямаш възможност да ходиш на зала е добър вариянт стига да не те бърка да хвърлиш 1300лв :)

15.01.07
22:02

Ако изкарваш около 1200 лв на месец, що да не си струва? Всеки са разпростира според чергата си, нали така 8)

Аз си взех лежанка с приставка за крака, тежести (общо 115 кг най-различни разфасофки), лост за щанга и два за дъмбели - всичко за около 300 лв, някои неща на старо, други - нови.

15.01.07
22:07

[quote author=“Louie”]Ако изкарваш около 1200 лв на месец, що да не си струва? Всеки са разпростира според чергата си, нали така 8)

Аз си взех лежанка с приставка за крака, тежести (общо 115 кг най-различни разфасофки), лост за щанга и два за дъмбели - всичко за около 300 лв, някои неща на старо, други - нови.

ам ма нещо по и-нет ли или  :roll:  я някои ако знае онлине магазин да поства, търса нещо за лично ползване...  :wink:

15.01.07
23:58

С тези 1200 лева по добре се запиши в някоя зала  :wink:

16.01.07
09:42

Практиката показва, че след 6 месеца новозакупения комбиниран уред се превръща в СКЪПА закачалка за дрехи. И се започват опит за продажба. Понякога са успешни, по някога си остава вечно твой.
Всяко правило си има излючения, ти може да си от тях и горенаписаното да не важи за теб.
Относно марката КЕТЛЕР - изключително некачествени уреди.
Например дебелината на стената на профила е 1мм., а който и да е от по-професионалните уреди са с 2,5 , 3 или повече мм. Освен това (за мой потрес) при уреда, който разглобих НЯМАШЕ ЛАГЕРИ. Вместо лагери бяха сложени пластмасови втулки, които след няколко месеца употреба се бяха износили и се получаваше луфт (клатене+скърцане+тропане). Е пригодихме нови пластмасови втулки, гресирах ги и уреда беше продаден на някой все още псуващ марката потърпевш.

SP

16.01.07
10:13

В някоя по-евтина зала 20лв е месечната карта. Та тези 1200 лв стават 5 години. А като се има предвид, че ги даваш разсрочено означава, че можеш с тях да ходиш 6-7 години на зала.
Абсолютно безсмислен е този уред, не може да се сравнява с удобствата в залата.

IN

16.01.07
10:53

Най-добре ако си решил така и така да ги вложиш за тренировки...съветвам те да си намериш някоя скъпа и голяма зала с голям набор от уреди,машини и т.н.Примерно аз ако имах толкова пари за фитнес щях да ходя в the gym за 1-2 години примерно :) .А другия вариант е евтина зала-скъпи добавки...

16.01.07
11:32

Ти пък...не си струва...има евтини зали с всичките нужни уреди за 2лв. тренировка.

16.01.07
17:31

Няма никакъв смисал да си хвърляш парите на вятъра .... По-добре си ходи в залата и тва е  :wink:

BTW Чрд на патерици  :wink:

16.01.07
17:38

Ако можеш да си го позволиш - абсолютно.
Малко ми се струва преувеличено...с чак такава мултифункционалност, ама де да знам.
Има и доста по-евтини уреди.
Имаше мнение, което засягаше качеството...ако наистина и този уред е такъв, то определено не си струва, но..малко ме съмнява да  е такава калпава работа.

IN

16.01.07
20:01

[quote author=“topDevil”]Ти пък...не си струва...има евтини зали с всичките нужни уреди за 2лв. тренировка.

Прав си,но има не всички “нужни”,а по скоро всички необходими :wink: ...повярвай ми има разлика дали ще има 3 уреда за гърди в залата или 7-8….да не говорим че и редите са по-нови,залата е мн по голяма и просторна...абе като цяло не могат да се сравняват нещата.Ако имах така зала на близо до нас щях да давам по 6-7 лева на трен...това е все едно да кажеш “еее за кво ми е Порше,като ладата ми върши същата работа-вози ме,има парно,че чак и седалки!” :)

16.01.07
22:05

[quote author=“xvr”]Уредът е добър и ако нямаш възможност да ходиш на зала е добър вариянт стига да не те бърка да хвърлиш 1300лв :)

Да бе, а колко е удобен, няма равен направо! Пек дека няма облегалка и си натоварваш гърба допълнително, освен това самият пек дек е под лек наклон, което мен лично ме дразни и ми е неудобно да правя така, предполагам и другите са така! Докато правиш лег си блъскаш краката в уреда за лег екстензия или както се казваше там за крака, докато се набираш пък си буташ краката от другата страна, демек още по-удобно, според мен щангата е тясна, къса малка, въобще и неудобна! По голям цолаж би оправил нещата (поне според мен)! За жена може би да, но за мъж... (да не ми се обижда другия пол, просто ние сме по едри)! Тежестите са малко, защото след някой друго месец ще потрябват, нови но това са бели кахъри! Пък и някои хора просто не смятат че им трябват нови щом така са преценили от фирмата че е достатъчно с толкова ще правят!
За финал, никога не бих си го купил този уред, а и всичко подобно комбинирано!

16.01.07
23:30

Струва си ако го купуваш за зала ама само за теб няма смисъл с тези пари колко време ще ходиш в хубава зала и ще имаш много пари за храна и суплементи:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1