08.11.04
15:00
Днес си купих 1/2кг от пиростска . Препоръчаха ми го в магазина . Сега от вас искам да ви помоля ,само и единствено да споделите мнението си с мен. Ще има ли полза и до колко ...в смисал добър ли е или не ? ? ? предварително благодаря
не е добър сорка ма в геинерите няма никав смисал ,а ако все пак искаш добър геинер си земи на унивърсал 3000
т’фа е пълен боклук пил съм такова около месец,втори път и да ми го подаряват не го зимам(те почти си ми го подариха де),съжалявам че си си дал парите,трябваше да попиташ :wink:
09.11.04
14:29
и са излиза че само съм се преебал...толкова ли е гадно и безполезно това...мноо тъпо се чуствам така ...благодаря все пак де
съчувствам ти и аз бях така като си го купих то на мен ми го дадаха с 40 % отстъпка ама пак ма беше яд много,може да имаш някав почти незабележим резултат.
09.11.04
23:10
Crasher виж са бате как ще се разберем ....ти ще ми кажеш какво да си купя колко пари струва от каде мога да си го зема ....аз ще сабера кинти и ще си зема
офф- колко пари го купи?
офф2 - все пак е само 1/2кг . ще го изпиеш за 1 седмица
10.11.04
15:17
абе пичове благодаря ви много ...вече го продадох на един от моя клас така че няма проблем ...сега ще пусна една нова тема ...за новия които си купих