09.01.07
23:21
Кажете според вас кой от двата продукта има по-голям ефект и си заслужава повече. И двата са на Скайтек.
[quote author=“sigmA”]Кажете според вас кой от двата продукта има по-голям ефект и си заслужава повече.
NO Explode
10.01.07
00:33
Едва ли някой тук е ползвал и двата, за да ги сравни. И двата действат, въпросът е колко пари си готов да похарчиш. Обществена тайна е че цените на БСН са страшно надути. Просто рекламното им лице и цялата им кампания им струва много пари. Решението си е твое, прецени си средствата.
И двата продукта са на Скайтек. Говоря за NO Burst на Скайтек защото се чудя кой от двата да взема. Магазинерката каза че NO Burst е по-добър, а и е малко по-скъп. Извинявайте че бях объкрал заглавието и ви подведох малко.
аз съм ползвал NO-BURST и бях доволен.другия продукт не съм го ползвал и не мога да дам мнение.миналата пролет беше и не помня колко струваше, но май към 80лв беше.
NO Burst е по-добър, разликата му с АТТАСК е, че има добавен енергиен комплекс (кофеин и др.)
Пил съм АТТАСК и бях много доволен.
Лятото ползвах NO BURST, не мога да кажа, че съм не доволен, но не си заслужава парите. Същия ефект се постига с креатин етил естер + аргинин. Всичко друго е пълнеж и само дето го пише, за да вземат паричките.
10.01.07
23:48
Ве4е се замислих дали да ги купувам тия вси4ките продукти на Scitec,поне да те попитам от коя кутия си взе от голямата или малката заЩото бях тръгнал да поръ4вам голямата кутия от 720гр но след като про4етах поста ти се по замислих :roll: Ако Ще го купувам взимам малката поне да не се набутвам двоино :wink:
11.01.07
00:50
Аз съм пил NО Burst. Взимах по 60 гр преди тренировка, а отделно между 6 и 9 грама креалкалин. Напомпвах се просто невероятно, чудя се как не ми излязоха стрии по цялото тяло. Но ефекта му спира до тук-малко сила, много кръв в мускулите. Просто не си струва парите.
11.01.07
00:53
Аи стига бе направо ме отказахте :lol: е поне Ще си поръ4ам от малките кутии да пробвам и аз как е
11.01.07
11:40
още едно негативно мнение за Но Бърст, пих го есента с трибестан, имаше малко по голяво напомпване, но очаквания сериозен ефект не усетих. Качва силата, но със сигурност не колкото креатина.
Ве4е се замислих дали да ги купувам тия вси4ките продукти на Scitec,поне да те попитам от коя кутия си взе от голямата или малката заЩото бях тръгнал да поръ4вам голямата кутия от 720гр но след като про4етах поста ти се по замислих :roll: Ако Ще го купувам взимам малката поне да не се набутвам двоино :wink:
Аз взех от малката за да го пробвам. Не казвам, че продукта не работи, но ще постигнеш АБСОЛЮТНО същия ефект със 2 гр. креатин етил естер преди трен и два след трен, добави и 2 гр аргинин сутрин на гладно + още 2 преди трен. Ще ти излезе двойно по-евтино, но ефекта е гарантиран.
15.01.07
23:41
Днес пробвах No-Burst 20гр ги приех преди тренировка 40 мин горе долу и за напопване и такива работи не усетих тоест ръцете ми се напомпиха както преди някъкъв, ефект не усетих.Може би от първият път не се усеЩа ниЩо знам ли :roll: добре направих 4е си взех малката кутия
15.01.07
23:43
Чак след втория-третия път се усеща. На мен 20 грама ми се виждаха малко и взимах по 40 или 60 :lol:
15.01.07
23:48
Аз вземам по толкова колкото препоръ4ва производителят 20гр Ще видим дали иам ефект другата седмица,само едно не разбрах в нетренировъ4ните дни се взема сутрин преди закуска така ли :roll:
Ами ако правя кардио зна4и след кардиото и половин 4ас по късно закусвам
15.01.07
23:55
Да, сутрин на гладно.
И аз си взех вече малката кутия, обаче също имам проблем с пиенето. Ставам в 9 и 30 сутринта някъде и отивам на зала към 10 и 30. Кога да го пия NO Burst-a защото трябва да се пие кам 30мин преди трен. пък и на гладно трябва да е?
17.01.07
11:01
ами така няма как да стане, трябва около час преди него или поне 45 мин да си хапнал добре за енергия, с повечко комплексни въглехидрати, примерно овесени ядки, после азотния бустер като вече си леко гладен и тръгваш към залата.
В твоя случай ако го изпиеш след ставане на гладно и отидеш в залата, няма да имаш енергия, а и ако си ектоморфен тип, не ти препоръчвам да тренираш на гладно.
а става ли да закусвам в 9 часа, в 10 да го взема и в 10 и 30 да отида на зала?
@valentinik46 - може и преди кардиото в смисъл не е фатално, доколкото си спомням пишеше че няма карбс и захари.(провери за всек случай)
По принцип се пие сутрин на гладно в почивен ден.В тренировъчен ден се пие 30-40 мин прди тренировка, като е хубаво 2 часа преди това да не сте яли иначе се гужи ефекта на AAKGто.
Аз спрях да го пия сутрин ю, защото ми падаше кръвното.
17.01.07
16:33
става да
25.01.07
03:53
No-busrt ефект при мене нулев :roll: ,Ще видя другата седмица АТТАСК дали Ще има ефект от него :evil: