15.01.07
19:36
Значи момчета искам да зимам накакви добавки , досега никога несъм зимал и искам да качвам маса, та искам да ва питам кое е най-ефтиното протеинче за маса и което да е полезно не някъф боклук , та така да кажа ефтино и изгодно :) , а и да не е някаде от антрактида или някои друг остров, даржава и др . че да отида да си го купя , ако някои се сеща да пише приемам сички мнения , Благодаря предварително !
16.01.07
03:06
а знаеш ли как да се храниш,че питаш за добавки? Я се стегни и земи се информираи малко,прочети малко статии и литература,и после ще се чудиш как може да си задал такъв въпрос
Може да знае и да иска добавка. Не виждам нищо лошо във въпроса.
Към отворилия темата: Основите на една диета(когато говорим само за добавки-надявам се че нормалната храна знаеш как и какво и кога) са суроватъчния протеин и витамино минералния комплекс. Бавния протеин също е важен. После надграждаш пирамата-аминокиселини, креатин, глутамин и т.н.
[quote author=“VLaDo-”]Значи момчета искам да зимам накакви добавки , досега никога несъм зимал и искам да качвам маса, та искам да ва питам кое е най-ефтиното протеинче за маса и което да е полезно не някъф боклук , та така да кажа ефтино и изгодно :) , а и да не е някаде от антрактида или някои друг остров, даржава и др . че да отида да си го купя , ако някои се сеща да пише приемам сички мнения , Благодаря предварително !
Като гледам как си писал съдя и тренираш от скоро,тренирай малко повече натрупай опит изчети всички постове по това което търсиш има и на други места и тогава сам ще знаеш:)
Ем няколко месеца 4-5 може и малко повече тренирам хапвам ама искам повече за това ви питам .. виждам че качвам ама ми се вижда малко :?
16.01.07
15:05
Bulk на MUSASHI мн. хубав гейнер. :wink:
16.01.07
18:26
И скъп като за захаросан протеин концентрат :wink:
[quote author=“BaT_Go4u”]можете ли да ми кажете кога протеина се взима с вода и кога с мляко
След тренировка с вода, преди лягане с мляко(казват, че разтворен в мляко се усвоява по-бавно в организма).
По-добре за преди лягане си вземи млечно-яйчен.
ПП: Разтворен в мляко суроватъчен се смята, че се усвоява по-бавно, млечно-яйчния с вода[той си е бавен(нощен) протеин].
23.01.07
13:01
Аз съм пробвал , ама нещо не останах доволен - не ми даде резултат пък бая зор си дадох и в началото като го взимах ме болеше корем ама много яко .ся дали беше от тва болката незнам ама като го спрях мина