Съвет за Амино и Креатин

16.01.07
15:21

Здравейте!
Моля и за вашия съвет! Трябва ми схема по която да взимам аминокиселини(BCAA1000-Optimum) и креатин(Crea Alkatech-BioTech)! В магазина естествено ми казаха Но винаги може да има и по-добра схема! И още нещо! Грешка ли направих че не си взех и глутамин? 180см/90кг

BU

16.01.07
15:34

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=22184
виж тука за креатина :)
а аминото ги пии както е написано на опаковката ;)

EM

16.01.07
15:36

то схеми колкото искаш, но ако направиш това което са ти казали в магазина, няма да сбъркаш.

16.01.07
15:37

А нещо повече за избора който съм направил! Да знам поне за по-нататък!

РО

16.01.07
16:49

[quote author=“joro_sf”]Здравейте!
Моля и за вашия съвет! Трябва ми схема по която да взимам аминокиселини(BCAA1000-Optimum) и креатин(Crea Alkatech-BioTech)! В магазина естествено ми казаха Но винаги може да има и по-добра схема! И още нещо! Грешка ли направих че не си взех и глутамин? 180см/90кг

По последният ти въпрос НЕ .

EM

16.01.07
18:22

изборът ти е добър, можеш и за напред да се доверяваш на същите фирми.

[quote author=“joro_sf”]А нещо повече за избора който съм направил! Да знам поне за по-нататък!

Продължавай все така  :D

17.01.07
12:36

:?:  За аминото знам че може да се пият непрекъснато но за креатина май не е така!С каква е продължителност може да се приема креатин и после колко врееме трябва да се почива?

EM

17.01.07
16:33

1-2 месеца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1