16.01.07
19:33
Здравейте.Значи имам 3-4 месеца време да отслабна.Висок съм 188см. и тежа около 110кг.На 16 години съм.Ако може да ми кажете някаква примерна диета и фитнес опражнения.
Имам възможност да ходя 3-4 пъти в седмицата на фитнес.И ако трябва да взимам някакви хранителни добавки за изгаряне на мазнините.Благодаря предварително.
16.01.07
20:58
[quote author=”[dream]”]Здравейте.Значи имам 3-4 месеца време да отслабна.Висок съм 188см. и тежа около 110кг.На 16 години съм.Ако може да ми кажете някаква примерна диета и фитнес опражнения.
Имам възможност на ходя 3-4 пъти в седмицата на фитнес.И ако трябва да взимам някакви хранителни добавки за изгаряне на мазнините.Благодаря предварително.
дай по-подробна информация за себе си. така е трудно да се каже някакув хранителен режим.Аз също имам твоя проблем с килограмите и с помоща на всички от форума малко по малко се оправям.Най-важното е воля и постоянство.Като за начало може да опиташ НВД.Повярвай ми работи. :lol:
16.01.07
22:44
[quote author=”[dream]”]Здравейте.Значи имам 3-4 месеца време да отслабна.Висок съм 188см. и тежа около 110кг.На 16 години съм.Ако може да ми кажете някаква примерна диета и фитнес опражнения.
Имам възможност да ходя 3-4 пъти в седмицата на фитнес.И ако трябва да взимам някакви хранителни добавки за изгаряне на мазнините.Благодаря предварително.
Има доста примерни режими тук, потърси, почети и питай пак.