16.01.07
18:49
Значи хранителен режим ми е ясно, че няма да мога да спазвам :roll:
Обаче ме интересува какво трябва да избягвам да ям. Целта ми е ММ.
Прочетох само за майонези кечупи и др такива както и газирани напитки
Ако може да ми кажете по тяблицата как да преценя - да гледам нещата с повече мазнини или кво.
180см/62кг
16.01.07
19:32
Да, избягвай тях. Също така не прекалявай с въглехидратите.
[quote author=“Jorku”]Да, избягвай тях. Също така не прекалявай с въглехидратите.
А кое по зле мазнини или въглехидрати, или и двете по равно - демек да не прекалявам нито с едното нито с другото.
А калориите да ги гледам ли?
16.01.07
20:10
[quote author=“Tr00peR”]
А кое по зле мазнини или въглехидрати, или и двете по равно - демек да не прекалявам нито с едното нито с другото.
Не прекаляваи с нищо и разбира се че ще гледаш калориите щом искаш ММ :)
Значи общо взето по равно въглехидрати и мазнини, повече протеин и 20% над калориите дето от някъде изчислих, че ми е нормалното за деня
16.01.07
22:50
[quote author=“Tr00peR”][quote author=“Jorku”]Да, избягвай тях. Също така не прекалявай с въглехидратите.
Принципно мазнините, защото са по - калорични (9 кал на 1 гр.), но то зависи от много неща. :wink:
По принцип ако ядеш въглехидрати няма проблем,но ако са в излишък те се превръщат в мазнини и се натрупват точно като мазнините по вътрешните органи и там кадето не искаме:(.
Яж само качествено храни :!:
Дори в основен не яж сладки неща
Повече ориз, овес и картофи
17.01.07
15:19
offtopic: martivr имаш точно същите мерки като мене, като изключим прасеца :lol: